Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Jó volt, meg sok gólt is szerzett, de szerintem most látványosabban játszik... mert ott szinte csak az ötösről kellett bepasszolnia a labdát, és a Realban ezzel szemben lőtt elég szép gólokat is (átemelős, stb.) és szerintem több gólpasszt ad, meg jobban kiveszi a részét a játékból

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

persze, odaakartam, csak hogy melyik tárra. egyébként most fejeztem be a 2 félidő digitalizációját, 472 mb lett mind a 2 félidő (összesen:944 mb), ezért úgy döntöttem, hogy a megauploadra töltöm fel őket ma éjszaka.

 

részletesebb video infok:

MPEG Files

24 Bits, 352 x 288, 25.00 fps

Frame-based

(VCD-PAL), 4:3

Video data rate: 1150 kbps

Audio data rate: 224 kbps

MPEG Audio, 44.1 KHz, Stereo

Link to comment
Share on other sites

Nagy pofonba szaladt bele a Real Madrid a Sevilla otthonában

 

Csúnya vereséget szenvedett a listavezető Real Madrid a Sevilla otthonában spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Az UEFA-kupa- és Király Kupa-győztes andalúziai csapat lefocizta a királyi gárdát, amely a játék képe alapján a 2-0-s vereséggel még olcsón megúszta. A gólokat Keita és Luis Fabiano szerezte, Sergio Ramos kiállítása (50.) perc után a mérkőzés gyakorlatilag végképp eldőlt.

 

Igazi gólhelyzete sem nagyon volt a Real Madridnak a Sevilla otthonában a Primera División 11. fordulójában, miközben a hazai támadók többször is teljesen szétzilálták a blancók védelmét.

 

Bár a 2-0-s vereség ellenére a Madrid biztosan megtartja az első helyet a tabellán, a Barcelona és a Villarreal egyetlen pontra megközelítheti.

 

A Sevilla játéka különösen az első félidőben volt szemet gyönyörködtető. Először Luis Fabiano veszélyeztetett komolyan, olyannyira, hogy lövésénél Casillas csak a vakszerencsének köszönhette, hogy a bal lábában elakadt a kapuba tartó labda.

 

Ezt Kanoute helyzete követte, majd a 19. percben jött a vezető találat. Ekkor a mali Seydou Keita felé pattogott egy labda, ő megvárta, amíg odaér, majd nagyjából 30 méterről óriási gólt lőtt a jobb sarokba (1-0).

 

Kettő perccel később megint csak keresték a labdát a sötétkék mezes fővárosi védők, s bár Frederic Kanoute lövése még nem jutott túl Casillason, az érkező Luis Fabiano megelőzte a védőket, és közelről megszerezte a második hazai találatot (2-0).

 

Az első félidőben végig szellemesebben, veszélyesebben futballozott a Sevilla, a Madrid csak a labdabirtoklásban volt jobb.

 

A szünet után nem sokkal jött az újabb hidegzuhany: Sergio Ramos hátulról, sárga lapot értően beleszállt Capelbe, és mivel ez volt a második figyelmeztetése, nem kerülhette el a kiállítást.

 

Az 54. percben Luis Fabianót magát is meglepte, hogy milyen egyszerűen került ordító gólhelyzetbe, s talán azért lőtt a kapu helyett az égbe, mert maga sem hitte el, hogy ilyen könnyen gólt szerezhet.

 

A hátralévő percekben sok minden már nem történt (kivve talán azt a vitatható esetet, amikor Raúlt Dragutinovics földre vitte a 16-oson belül), de a Real Madrid esélytelenségét és hitehagyottságát jól jellemzi, hogy a hazai publikum már negyedórával a lefújás előtt ollézott bizonyos helyzetekben.

 

A Madridnak ez volt a második veresége ebben a szezonban, míg a Sevilla az utóbbi négy bajnokijából hármat megnyerve feljött a 10. helyre.

Link to comment
Share on other sites

Az nso-n már csak a barcások örömködnek... nem volt még egy korrekt hírük-cikkük a Real Madriddal kapcsolatban 4 éve.

Mióta nagy pofon a 2-0?

 

Az 1-5-re írták egyedül azt hogy jóvan oké szép volt... közbe meg gála, parádé. Miközben meg itthon ilyen nso a meghatározó sportoldal SAJNOS ilyeneket ír, addig a legnagyobb katalán lap is oldalára vetett egy laza szöveget... a Real Madrid megalázta a Valenciát.

Hát minimum.........

 

Egy a lényeg és ezt mindig mindenki tudja... a tabella. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Fantasztikus játék, Robinho-parádé és hazai siker a Bernabeuban.

 

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a listavezető, címvédő Real Madrid egy gólokban igen gazdag, változatos összecsapáson hazai pályán egy góllal verte a Mallorca csapatát. A találkozó hőse a két gólt szerző, egy gólpasszt adó és ellenállhatatlanul játszó Robinho volt.

 

Az első percekben a vendégek tűntek aktívabbak, de semmiféleképpen nem látszódott rajtuk a megilletődöttség. Pedig lehettek volna, hiszen a jó formában lévő Real Madrid ellen a Bernabeuban fellépni nem egy leányálom.

 

Főként nem, ha a 11. percben máris előnybe kerül a házigazda. Robinho az oldalvonal mellől húzott keresztbe, majd a tizenhatos vonalánál a kapunak háttal állva sarokkal tette a mögött nagy lendülettel érkező Marcel elé a labdát, akinek beadására aztán az aprótermetű cselkirály érkezett és emelkedett a legjobb ütemben, így nyolcméteres fejese a kapu jobb oldalába hullt.

 

Nem sokáig váratott magára a válasz: egy térfélt átölelő indítást Marcelo vétett el, a mögüle lendülettel érkező Varelának egy jó labdaátvétel is elég volt, hogy a kifutó Casillas már verve legyen és így egyenlítsen.

 

Igazán belejöttek, főként Robinho, aki a 16. percben másodszor is előnyhöz juttatta a királyiakat. Sneijder ért bele egy labdába a vendégek térfelének közepén, amely a leshatáron helyezkedő brazil társ elé vágódott, aki meglepetés helyett azonnal a jobb alsóba belsőzött.

 

De a Mallorcának, egészen pontosan Varelának erre is volt válasza. Miután Nunes az ötösről ajtó-ablak helyzetbe a kapu fölé lőtt egy szöglet utáni beadást, a 36. percben az első gólt is jegyző vendégjátékos egyéni akció végén, 23 méterről bombagólt lőtt a kapu bal felső sarkába. Csak a rend kedvéért, Marcelóról fordult le.

 

A tempóból a hajrában kicsit visszavett Real Raúl kapunak háttal, hét méterről leadott, csúsztatott fejesével jelezte: résen vannak.

 

Nagy elánnak vetette bele magát a második félidőbe a Real Madrid. A 48. percben előbb Sneijder lőtte kapu mellé Van Nistelrooy mértani passzát. Ezt a kimaradt lehetőséget akkor sajnálhatták igazán a hazaiak, amikor az 58. percben Güiza a vendégeknek szerzett vezetést. Pepe ütközte le a nagy lendülettel érkező Arangót, de a lecsorgó labdát Diarra érthetetlenül hátrafelé, az üresben álló Güizához spiccelte, aki a kapu bal oldalába belsőzött.

 

Nem sokáig játszhattak azonban előnyben a vendégek, hiszen a gólszerzésért nagy erőket mozgósító hazaiak újabb találatot értek el. A már kétgólos Robinho érdeme a madridi egyenlítés: két védő mellett tört be a tizenhatoson belülre a brazil karmester, akinek pontos passzát Raúl minden gond nélkül juttatta két lépésről a hálóba.

 

Robinho a 65. percben cseleivel szabályosan leültette a földre őrző-védőjét, majd ballal, 12 méterről, a balösszekötő helyéről a kapu fölé bombázott.

 

Ami késett nem múlt. Raúl löbbölésével Van Nistelrooy került helyzetbe, és a holland ilyen lehetőségeket nem szokott elhibázni. Ezúttal sem tette, bár Lux vetődve beleért ugyan a sarokra helyezett labdába, de hárítani nem tudott. Raúlhoz hasonlóan a holland is hatodik gólját szerezte a bajnokságban.

 

A hajrában beszorult saját térfelére a Mallorca, így a hazaiak közelebb álltak győzelmük bebiztosításához, mint a vendégek az egyenlítéshez, az eredmény azonban már nem változott

Hatodik hazai mérkőzését is megnyerte a Real Madrid, amely a szezonban így már kilenc győzelmet számlál. A Mallorca negyedszer kapott ki, de csupán másodszor vendégként.

 

LA LIGA, SPANYOL ÉLVONALBELI LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, 12. FORDULÓ:

REAL MADRID – MALLORCA 4-3 (2-2) Madrid, Bernabeu Stadion

REAL MADRID: Casillas – Torres, Heinze, Cannavaro (Pepe 46.), Marcelo – Diarra, Gago, Sneijder (Higuaín, 75.) – Raúl, Robinho (Drenthe, 87.) - Van Nistelrooy.

MALLORCA: Lux – Héctor, Ballesteros, Nunes, Fernando Navarro – Pereyra, Ibagaza, Arango (Webó 77.), Baszinasz – Varela (Víctor 91.), Güiza.

Gólszerzők: Robinho 11., 16., Raúl 63., Van Nistelrooy 72., ill. Varela 13., 36., Güiza 58.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ruud van Nistelrooy gólja három pontot jelentett a Real Madridnak.

 

Begyűjtötte a három pontot a Real Madrid az Athletic Bilbao otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján. A mérkőzést Ruud van Nistelrooy döntötte el, aki a második félidőben lőtte ki a bal sarkot a tizenhatoson kívülről.

 

A bajnoki címvédő Real Madrid az Athletic Bilbao együtteséhez látogatott, és a nyolcadik percben kis híján hátrányba került: Cannavaro rosszul fejelte haza a labdát, Iraola már csak Casillasszal állt egyedül szemben, de óriási helyzetben a kapusba lőtt.

 

A másik oldalon Aranzubiának is volt dolga, ugyanis előbb Raúl, majd Robinho lövését kellett védenie.

 

A mérkőzése addigi legnagyobb lehetősége a 28. percben alakult ki, ekkor egy bal oldalról érkező beadásra jól érkezett Llorente, és a labda felé mozogva kapura bólintott. Az erős fejest azonban tudta védeni Casillas, mivel az nem igazán ment sarokra.

 

A 36. percben a Bilbao hálója zördült meg először, ám a jobb oldali szabadrúgás után hiába fejelt a kapuba Sergio Ramos, Medina Cantalejo bíró teljes joggal les miatt kifelé ítélt szabadrúgást.

 

Az 55. percben már szabályos gólt szerzett a Real Madrid, ekkor az első félidőben keveset mutató Ruud van Nistelrooy elé került a labda a bilbaói védők, elsősorban Aitor Ocio ügyetlenkedése után, és a holland támadó nem teketóriázott, 22 méterről nagy gólt ragasztott a bal sarokba.

 

A holland kiválóság a 67. percben akár meg is duplázhatta volna csapata előnyét, de miután Aranzubia mellett elhúzta a labdát, a hátraérő Koikili megszabadította őt a játékszertől, és megmentette csapatát a góltól. Három perccel később Robinho szánta el magát lövésre, és a baszkok szerencséjére a labda a bal kapufáról kifelé pattant.

 

A bilbaóiak sem akartak pont nélkül maradni, előbb Llorente lőtt centikkel mellé, majd az esetet követő szöglet után kellett nagyot hárítania Casillasnak, ekkor Orbaiz lőtt kapásból, gyönyörű mozdulattal kapura.

 

A Real végül megnyerte a meccset, és megerősítette vezető helyét a tabellán.

 

PRIMERA DIVISION

15. FORDULÓ

Athletic Bilbao – Real Madrid 0-1

(Van Nistelrooy 55.)

Link to comment
Share on other sites

hát ezt nem hiszem el... eddig úgy volt h a sport tv közvetíti a classícot... erre kiderül h a sport klub... menjenek a "...." pont az nincs... esetleg majd valaki feltölthetné... vagy ha találna vmi csatornát sopcast-en felrakhatná ide...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...