Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Berlusconi továbbra sem hajlandó lemondani Sevcsenkóról

 

Silvio Berlusconi, a Bajnokok Ligája-győztes Milan elnöke továbbra sem mond le nagy álmáról, Andrij Sevcsenko visszaszerzéséről, bár a körülmények kivétel nélkül ellene szólnak. Immár sokadszor megerősítette Kaká maradását, és megemlítette Alexandre Pato, a fiatal brazil tehetség esetleges leigazolását. Ugyanakkor kifejtette, hogy Seva sikertelen megszerzési kísérlete esetén sem marad csatár nélkül az észak-olasz gárda.

 

Az ukrán támadó 1999-ben szerződött Kijevből a milánói klubhoz, majd 2006 nyarán, az olasz szurkolók nagy bánatára a londoni Chelsea FC-hez igazolt.

 

Mostanában az olasz és az angol sajtó rendszeresen cikkezett arról, hogy az olaszok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy Seva újra Carlo Ancelotti keretét erősítse.

 

Bár minden jel amellett szólt, hogy a transzfer semmiképpen sem jön létre, Berlusconi újra megerősítette, hogy továbbra is mindent elkövet az ügy érdekében. Nyilván ő is tisztában vele, hogy a klub szurkolóinak szemében ezzel csak nő a renoméja…

 

„Már ezerszer kifejezésre jutattuk, hogy újra Milánóban szeretnénk látni. Az egyetlen problémát maga a Chelsea jelenti - fogalmazott lényegretörően az elnök egy sajtótájékoztatón. - Jelenleg várunk, hogy végre történjen valami.”

 

„Mindenképpen igazolnunk kell egy támadót. Már szétnéztünk a játékospiacon, de eddig nem találtuk meg a tökéletes játékost, aki megfelelne a csapat elvárásainak.”

 

A keretről szólva Berlusconi újra, immár sokadszorra eloszlatta azokat a híreket, amelyek Kaká eligazolásáról szólnak, és beismerte, hogy a Milan erőteljesen érdeklődik az ugyancsak brazil Alexandre Pato iránt.

 

„Kaká? Kitaláció az egész - legyintett a klub első embere. - Soha nem is volt egy icipici esély sem arra, hogy eligazol a csapatból, egyrészt mert eszünk ágában sincs őt eladni, másrészt ő is maradni akar.”

 

„Szeretnénk, ha nálunk fejezné be pályafutását - zárta le a témát Silvio Berlusconi, majd a brazil honfitársával kapcsolatba még szűkszavúan hozzátette: - Pato? Ígéretes tehetség, szó se róla. Szándékunkban áll tárgyalni vele és a klubjával.”

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Adriano Galliani elismerte, hogy a Milan szeretné egy évre kölcsönvenni Julio Baptistát, akire elővásárlási jogot szerezne a lombard BL-győztes.

 

A Milan labdarúgócsapata továbbra sem tett le arról, hogy még a nyáron megerősítse a csapat támadósorát. A klub elöljárói Madridba utaztak, ahol a Real Madrid vezetőivel tárgyalnak Julio Baptista kölcsönvételéről. A Milan alelnöke szerint jó az esélye a megegyezésnek, Galliani ugyanakkor cáfolja, hogy az üzlet része lenne Kaká is.

 

- A helyzet egyszerű, ha a Real engedi, akkor Baptista egy évre kölcsönbe hozzánk kerül, jövőre pedig elővásárlási jogunk lesz rá. Úgy hiszem, hogy Kakával, Inzaghival, Ronaldóval, Gilardinóval így is remek a támadósorunk, de Baptistával kiegészülve még jobb lehet - jelentette ki Galliani. - Kaká? a real vezetői nem hozták szóba, tudják, hogy semmi pénzért nem válnánk meg tőle.

Link to comment
Share on other sites

A Bernabeut Kakáért?

 

 

Már minden futball rajongónak a könyökén jön ki a Kaka sztori, hisz napról napra jelennek meg újabbnál újabb hírek, nyilatkozatok.

 

Tegnap is akadt bőven az ilyenekből, például Schuster kijelentette, hogy biztosan a Real Madrid játékosa lesz Kaká legkésőbb jövő nyáron. Korábban 90 millió eurós hivatalos ajánlatról cikkeztek az újságok.

 

Ma azonban egy érdekes nyilatkozatot adott Ancelotti az AC Milan trénere, aki ezt mondta: "A végén a Bernabeut ajánlják fel nekünk." - jelentette ki gúnyosan.

 

Ezzel azt is akarta hangsúlyozni, hogy Kaká semmi pénzért nem eladó és ezt el is mondta nyilatkozatának végén.

 

Emellett az AC Milan szeretné leigazolni a Real Madridól a brazil középpályást Julio Baptistát és az ügyében már Mijatovic Milánóba utazott, hogy tárgyaljanak. Vajon szóba kerül e Kaká a megbeszélésen?

Link to comment
Share on other sites

Alessandro Nesta sem játszik többet az olasz válogatottban

 

Alessandro Nesta, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AC Milan védője lemondta a válogatottságot. A kiváló játékos szerdán jelentette be egy sajtótájékoztatón, hogy nem lép többet pályára Squadra Azzurrában.

 

A Bajnokok Ligáka-címvédő AC Milan 31 éves világbajnoka azzal indokolta döntését, hogy túl sok elfoglaltsággal jár neki a klubjában és a nemzeti csapatban való helytállás, de lapvélemények szerint Roberto Donadoni szövetségi kapitánnyal sem jött ki.

 

A klasszis középhátvéd a 1996 óta minden nagyobb tornán tagja volt az olasz válogatott keretének, de nem vallhatja szerencsésnek magát, hiszen 1998-ban Franciaországban, majd négy évvel később, 2002-ben a japán-koreai közös rendezésű világbajnokságon, és a tavalyi németországi vb-n is idejekorán megsérült.

 

A kiváló játékos már korábban is fontolgatta, hogy emiatt visszavonul a nemzeti csapatból.

 

A milánóiakkal májusban 2011-ig hosszabbító klasszis eddig 78-szor lépett pályára Squadra Azzurrában

 

A hír nem jött váratlanul, hiszen Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó-szövetség tisztviselője, már korábban kiszivárogtatta, hogy Nesta a következő napokban tesz majd néhány kijelentést azzal kapcsolatban, hogy a jövőben is játszik-e a válogatottban, avagy sem.

 

Francesco Totti után a Milan védője a második római születésű futballista, aki rövid időn belül bejelentheti, hogy nem húzza magára többé a címeres mezt. Az AS Roma gólerős iránytója, egyben befejező embere tavaly ősszel hozta meg ezt a döntést.

 

Érdekesség, hogy a két játékos ugyanabban az évben született, és ellenfélként nagyon jól ismerik egymást, hiszen az ifjúsági csapatokban néhányszor vezették csapataikat egymás ellen: amíg Nesta a Lazio védelmét irányította, addig Totti a Roma karmestere volt.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Elhoppolta a tinisztárt a Milan a Chelsea elől!

 

 

Olasz sajtóértesülés szerint az AC Milan leigazolja a brazil Alexandre Patót, aki öt évre ír alá a labdarúgó Bajnokok Ligája címvédőjéhez. A Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a 17 éves csatárért csaknem 20 millió eurót fizet az Internacional Porto Alegrének az olasz klub, amely azonban csak 2008 januárjától számíthat a tehetségre. Pato állítólag a Real Madriddal szemben választotta az évi 2 millió eurót kínáló AC Milant következő állomáshelyéül.

Link to comment
Share on other sites

illetve egy 17 éves gyerektől még akkor sem szabad sokat várni..

 

szerk:

A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy a hatalmas tehetségnek kikiáltott Alexandre Pato immár a vörös-feketék játékosa. Pato szeptember 3-án csatlakozik a Milanhoz, ahol kezdetben csak az edzéseken és a barátságos mérkőzéseken vehet részt, 2008. január 3-tól pedig hivatalos találkozókon is szerepelhet majd.

 

Forrás: acmilan.com

 

akkor ezzel meg is volnánk.. :)

Link to comment
Share on other sites

Harmadik lett a moszkvai tornán az AC Milan csapata. A piros-feketék 3-3-as végeredmény után tizenegyesekkel kerekedtek felül a házigazda Lokomotív Moszkván. A büntetőpárbajban a Milan részéről Oddo, Jankulovski, Pirlo, Nesta és Brocchi is eredményes volt, míg Kontsadelov lövősét Dida hárította.

 

Milan-Lokomotív Moszkva 3-3 (büntetőkkel: 8-7)

Gólszerzők: Kaka (22.), Seedorf (87.), Brocchi (90.); illetve Simic 17. – öngól), Ivanovic (25.), Odemwingie (42.)

 

Milan:

Kalac (Dida 34.); Cafu; Bonera; Simic (Nesta 67.); Favalli; Gattuso (Pirlo 67.); Brocchi; Gourcuff; Serginho (Jankulovski 46.); Kak

Link to comment
Share on other sites

Pontosan úgy írták. De Kaká bebizonyította, hogy anélkül is sem gyenge a csapat! Azért még mindig hiányolom az ehhez a csapathoz méltó csatár leigazolását.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Kallstrom: A Milan is a kérők között?

 

 

AC Milan figyelemmel kíséri Kim Kallstrom (Olympique Lyon) teljesítményét.

 

A Tuttosport szerint a piros-feketék vezetői tisztában vannak azzal, hogy a Valencia és a Real Madrid is érdeklődik a svéd labdarúgó iránt, de készek lecsapni a játékosra, ha a klubja hajlandó elengedni.

 

A Milannál szívesen látnának egy tapasztalt támadó középpályást Carlo Ancelotti csapatában, és mivel megakadtak a tárgyalások Julio Baptista ügyében, ezért az olaszok figyelme most Kallstrom felé fordult.

Link to comment
Share on other sites

A Milan újra érdeklődik Ronaldinho iránt

 

 

Az AC Milan labdarúgócsapata újra érdeklődik a Barcelona brazil klasszisa, Ronaldinho iránt - állítja a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap. A Milan azért figyelt fel újra 2005 Aranylabdására, mert az együttes csalódást okozott a múlt heten Moszkvában rendezett felkészülési tornán. Az újság szerint a Milan elöljáróit elkeserítette a mutatott játék, ezért elhatározták, hogy lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ugyanez ne ismétlődhessen meg a bajnokságban. A piros-fekete klub alelnöke, Adriano Galliani úgy látja, Ronaldinho érkezése megváltoztathatja a kialakult helyzetet. A Milan edzője, Carlo Ancelotti is régóta hangoztatja, hogy szüksége van egy használható játékosra - írja a Független Hírügynökség.

Link to comment
Share on other sites

Rosicky lehet a Milan következő igazolása
46818.jpg
Az Arsenal cseh csatára lehet Kaká helyettese a Bajnokok Ligája-címvédőnél.

A Milan az elmúlt hetekben a Real Madridban futballozó Julio Baptista árát próbálta lejjebb alkudni, a spanyolok azonban számítanak a támadó szolgálataira, ezért csak jü pénzért váltak volna meg tőle. A milánói vezetők most Tomas Rosickyra irányították a figyelmüket, igaz, az Arsenalt sem lesz könnyű meggyőzni arról, hogy váljon meg a középpályástól.

Ráadásul Rosickynek sem lenne állandó helye a piros-feketéknél, a tervek szerint ugyanis Kaká esetleges pótlása lenne a feladata, ha esetleg a brazil sérülés vagy eltiltás miatt nem állhat a gárda rendelkezésére
Link to comment
Share on other sites

A Juvén kívül már a Milán is figyel?! Egyébként szerintem meg kispadra nincs nagy kedve igazolni. Meg az Arsánál kezd alap emberré válni, így nincs ott rossz helye.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Thiago Motta jelenleg három olasz élvonalbeli klub kereszttüzében

 

A jelenleg az FC Barcelonát erősítő brazil Thiago Motta után érdeklődik három nagy olasz klub is a Serie A-ból: a Milan, az Internazionale és a Juventus. A játékos sokáig sérült volt, egészségesen viszont nem tudott élni a felkínált lehetőségekkel, így nem tudott biztos helyet kiharcolni magának a katalánoknál.

 

Nem csoda, ha nemrég szóba került a játékos nyári távozása, ez pedig több neves olasz élvonalbeli klub érdeklődését is felkeltette.

 

A 24 éves játékos eligazolása annyiban lehet problémás, hogy - annak ellenére, hogy Motta kérte: szabadon igazolható legyen - jelenlegi klubja hatmillió eurót kérhet érte.

 

Tény viszont, hogy ez a probléma nem tűnik elháríthatatlannak, különösen, ha olyan nagy klubokról van szó, mint a Milan, az Internazionale vagy a Juventus.

 

A Milan egyrészt középpályáját szeretné megerősíteni a játékossal, másrészt szeretné, ha segítene felkészíteni a fiatal francia tehetséget, Yoann Gourcuffot a rendszeres játékra.

 

A másik milánói klub már régóta érdeklődik Motta iránt, és már hivatalosan is érdeklődött a Barcelona illetékeseinél.

 

A Juventus fő célja szintén a középpálya megerősítése, de szakemberek szerint a játékos ereje és technikai képzettsége miatt amúgy is nagyon feküdne neki a Serie A.

 

A brazil középpályás jelenleg a Barcelona első csapatával van a klub távol-keleti túráján, a jövőjével kapcsolatban azonban még semmi konkrétumot nem árult el.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...