dobi16 Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Mindkettő kép tetszik. A madár jobb felénél az ágakat valamien képszerkesztővel ki lehetne retusálni és máris jobban nézne ki. Egyébként jó szöget vélasztottál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 memphis1985 megkérdezhetem ezek a képek merre készültek? tudod imádok túrázni és ez a táj vonz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeGunn Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 Máté666: "ALPOK,a képek ausztriában készültek." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Van 2 új képem: Sajnos nincs más fényképeznivaló a képben, ebbe meg semmi extra sincs Ez a turulmadár tatabányánál, csak ebből a szögből lehetett nagyjából jól lefényképezni. Imádom azt a turult "Magyarok Madara" szép fotó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 (edited) Szasztok! Feltöltöttem egy új albumot a http://andrew-boy.spaces.live.com oldalra "Nincsen arra szó..." címmel. Módosította Május 31, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Edrú...nekem is hozzál már 1-2 ien acélsast amúgy a képek szokás szerint szépek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Hi All! Andrew_Boy: Ismét lett jónéhány szép képed nem sorolnám fel mindet, de szerintem a "vasakon" kívül a béka is remek let. JoeGunn: Jó lett mind a 2 kép, de főleg a Turul. A virágos kép se rossz csak hiányolom a virág tetejét, azzal együtt lett volna igazán szép. Volt már néhány tulipán, há én sem maradhatok ki a sorból sorry a nagy méretért, elfelejtetem átméretezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Ez nagyon szép lett skypower. A keret is nagyon passzol hozzá. Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 igen igen, mint valami biológiai album egyik oldala szép munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweeth Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Tetszik a képed skypower! Na majd én is előveszem holnap a gépemet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Szasztok! Feltöltöttem egy új albumot "Motorok a fényben" címmel a http://andrew-boy.spaces.live.com oldalamra!! SaS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spori Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 (edited) Hi kedves emberkék! Lenne egy kérdésem hozzátok! A minap fotóztam a gépemmel (Kodak EasyShare z710) ld. --> http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=10002&pq-locale=en_US egy 1/1600 záridős képet. A bajom ezzel az, hogy a gépem manuális beállításokkal max. 1/1000-es záridőre képes. Hogy lehet, hogy az automata beállítással a gép ezt a záridőt produkálta?? Egy kicsit idegesít a dolog, hogy én nem tudok ilyet. JA és mellesleg a Napot fotóztam le vele, majd később felteszem a képet... Előre is thx! Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 szia Andrew_Boy Az első kép a modell makrókban eléggé homályos. A többi tetszik csak egy baj van. A képnézegető nagyon összetolja a képeket és nem eredeti méretükben jeleníti meg őket ezért pixelesek lesznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMEncore Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 Nekem nem tetszenek a makró képeid annyira, mondom én ezt, mikor nem is tudok fényképezni. De azért ma megpróbálkozok párral. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 szívesen várjuk a képeidtet ide EMEncore Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 nah énis erre tévedtem ismét sok szép képet látok Andrew nézegetője nekem sem nyerte el a tetszésemet...de nem ezt a minőségét szoktuk értékelni a képeknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 deh azért jót tesz a képeknek ha nem pixelesek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 (edited) Üdv mindenkinek! Először is Jeti Peti! Olyan 2-3 oldallal előrébb kérdeztem hogy milyen progival csinálad a képet a kezedről. Most megmuatom miért kérdeztem. A lényeg hogy ha tehetem mindíg megnézem a képek exif infóit márha ha van, így a tied is. És érdekes volt amit láttam, és most meg is mutatom Na erre "varjatok gombot" a mai napig nem értem hogy a thumbmail képen hogy látszódhat az eredeti kép. Ha valaki tudja világosítson fel!!! Mivel az előző képnek sikere volt itt van még1 Sorry hogy így de a képfeltöltés honlap nem áll mostanság a helyzet magaslatán Szép fényeket nektek! Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 hát gondolom a képszerkesztő progi valamiért nem az új thumbnailt menti a képbe de azt viszont nemtom miért. én mindig ami képet ide feltöltök exif adatok nélkül teszem. a kép pedig nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 Na most akkor a képek, a képek minősége avagy a weboldal nem üt??? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 szia Andrew_Boy Az első kép a modell makrókban eléggé homályos. A többi tetszik csak egy baj van. A képnézegető nagyon összetolja a képeket és nem eredeti méretükben jeleníti meg őket ezért pixelesek lesznek. Jaja pedig eleve úgy teszem fel őket h nem az eredeti méretben hanem kicsinyítek de hát sajna úgy is kaka én meg nemtok weboldalt csinálni :S Pedig az lenne az igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Hi All! Dobi16 Én azért szeretem tudni mit rejt az exif, mert abból is lehet tanulni, szerintem. A kövi képem is tartalmazza az exif infokat bár ez most nem mérvadó mert megkíséreltem kicsit "buherálni" a képen, aztán majd eldöntitek hogy a végkifejlet jó vagy rossz, én meg megköszönöm az edigi és remélhetőleg ezutáni véleményeket. /csak enyire futotta a "képszerkesztői" ismereteimből/ Tudja Mitől döglik.......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Zsír!! Nekem üt a kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Hát elég zajos de jó kép lenne. mondjuk elforgathattad volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Ismét itt vok Hi all! Az előző képem kapcsán valami hasonlóra számítottam, hogy az elképzelés nem rossz csak a kivitekezés nem az igazi. Köszönöm a véleményeket és a kritikát. Na akkor erre is várom a véleményeket talán jobb let egy picivel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Szasztok! Feltöltöttem egy új albumot 'Vegyes' néven a http://andrew-boy.spaces.live.com -oldalamra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 skypower talán egy kicsit túlzás ez a keret nem? legalábbis nekem nem nagyon jön be mert elvonta a figyelmemet az eredeti képről és témáról. A kép nagyon jó lennne különben. igazi természetfotó. grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Andrew Boy az izzólámpás képek nagyon tetszenek. Csak azt áruld el hogy valami foto szerkesző efekt vagy ilyen infra izzó volt estleg valamilyen szűrőt használtál? Dobi16 a keretel kapcsolban valószínüleg igazad van nem sikerült túl jól talán kicsit túl "vastag" let. /megpróbáltam kicsit elfedni vele a kiégést :)/ Köszönöm az értékelést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Hehe LOL sose találnád ki h milyen "szűrőt" használtam!! XD XD A Digitális fotómag-hoz mellékelt szemcsi piros felével nyomtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 Hi all! Süllyed a topic! nem fotozik senki vagy a régi képekből miért nem mazsoláztok?! Akkor az UP kedvéért két kép azonos témáról más-más megközelítésben. Rejtözködő "borzalom" És egy kicsit közelebről /tudom elszúrtam a keretet de lusta voltam javíani az asszimetriát/ Jöhetnek a bírálatok. ! Ja és UP! Szép fényeket nektek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts