Jump to content
PirateClub.hu

dobi16

Veterán
  • Pontszám

    283
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: dobi16

  1. dobi16

    Saját fényképek

    az első kettő igazán kir lett bejönnek nagyon az uccsó ketzes az már volt a 06 oson nagyon be van égve a ruhád.
  2. dobi16

    Saját fényképek

    ez jó lett mockingbird. a keret is illik hozzá. ha jól látom ez az első képed itt. vagy már volt fent itt képed?
  3. dobi16

    Saját fényképek

    süllyed a topic mindenki kiugrani. hehe csak vicceltem. holnap én is teszek fel képeket csak már késő van ahhoz. De ha nem tudtok addig várni akkor nézzétek meg a honlapomon őket: http://www.dobosistvan.try.hu
  4. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    Az úgy már gyerekpornó és az büntetendő
  5. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    Nagyon szívesen örülök hogy tetszik
  6. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    Az azért nagyobb munka lenne Bár még ki tudja mit hoz a jövő
  7. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    Ma megírtam a történet folytatását. "Élvezzétek.. " Legelső hsz-hez ugráshoz katt ide.
  8. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    még nemtudom. lehe egyik nap majd elkezdem a folytatást mert 4 napos szünetem lesz de ha nem megy akkor nem megy sajna de mindent megteszek.
  9. dobi16

    Saját fényképek

    skypower talán egy kicsit túlzás ez a keret nem? legalábbis nekem nem nagyon jön be mert elvonta a figyelmemet az eredeti képről és témáról. A kép nagyon jó lennne különben. igazi természetfotó. grat.
  10. dobi16

    Saját fényképek

    Hát elég zajos de jó kép lenne. mondjuk elforgathattad volna.
  11. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    Hát megteszem ami tőllem telik de nálam ez olyan hogy kiírom magamból és ha egy tsomó ideig nem tudok hasonlót írni. régen verseket is írtam amik az irodalom tanárom szerint nagyon jók lettek és még néhány antológiába be is kerültek de viszont ma már nem jut eszembe semmi. Bár mostanában kezdek megint rímeket faragni szal lehet eddig tartott a szünet?
  12. dobi16

    Saját fényképek

    hát gondolom a képszerkesztő progi valamiért nem az új thumbnailt menti a képbe de azt viszont nemtom miért. én mindig ami képet ide feltöltök exif adatok nélkül teszem. a kép pedig nagyon tetszik
  13. dobi16

    Saját fényképek

    deh azért jót tesz a képeknek ha nem pixelesek.
  14. dobi16

    Saját fényképek

    szívesen várjuk a képeidtet ide EMEncore
  15. dobi16

    Saját fényképek

    szia Andrew_Boy Az első kép a modell makrókban eléggé homályos. A többi tetszik csak egy baj van. A képnézegető nagyon összetolja a képeket és nem eredeti méretükben jeleníti meg őket ezért pixelesek lesznek.
  16. dobi16

    Saját fényképek

    Ez nagyon szép lett skypower. A keret is nagyon passzol hozzá. Grat.
  17. dobi16

    Saját fényképek

    Mindkettő kép tetszik. A madár jobb felénél az ágakat valamien képszerkesztővel ki lehetne retusálni és máris jobban nézne ki. Egyébként jó szöget vélasztottál.
  18. dobi16

    Saját fényképek

    Én is megnéztem a képeket Andrew_Boy. Nagyon szépek bár a 4.-ik képen látszik a lábad a vi4rág alatt. A 8.-ik képen egy lepke van? Az is nagyszerű lett. A 9.-ik képen nagyon homályos az a cserebogár (ha jól látom hogy cserebogár) Alegutolső kép nagyon tetszik a fehér lepkével. Szép tavaszi képek. grat.
  19. dobi16

    Saját fényképek

    Nagyonis jó képeklennének csak rámuitatnék egykét hibára. Mindegyik képen rajta van a gép által rátett dátum. A második képen látszana a lábad és nem látszana az oldalsó épület akkor tökéletes lenne. Az utolsó képen nagyon sötét az alakod. Szóval szerintem nagyon jó képek csak a részletekre figyelj.
  20. dobi16

    Saját fényképek

    Azért kértem el az eredeti képeket mert a makró fotókat így eredeti méretben szeretem látni és én magam a saját képeimet is utálom lekicsinyíteni mert mint te is mondtad a kicsinyítéstől elvesztik a részletességüket. A makró képekben épp az a részletesség a lényeg hogy olyan világot láthatsz részletesen amit szabad szemmel nem látnál.
  21. dobi16

    Saját fényképek

    leszedtem őket. Nagyon szívesen értékeltem a képeiteket. Jó képeket csináltok csak így tovább. Szerk.: Megnéztem mindhármat. A harmadik lett a legjobbmert az a legközelibb és leg élesebb. Az új kép amit felraktál az is nagyon tetszik. Odavagyok az ilyen képekért. A keret is jó lett. Grat.
  22. dobi16

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    Köszi ez most jól esett Azt a topicot is én indítottam Viszont igen, eléggé kisiklott a történet. Aztán már nem sokan írtak oda. Sajnálom is pedig egész jó ötletnek tűnt.
  23. dobi16

    Saját fényképek

    Köszönöm az értékelést. Én is gondolkoztam rajta hogy hagyjak e még helyet jobb oldalon de végül nem hagytam. úgy látszik rosszul döntöttem. A képeid közül nekem az eredeti tetszik. Az album verziónál nem jön be a háttér valami világosabbal lehet jobb lenne. Ha megkérlek feltöltöd még az eredeti mérető verziót?
×
×
  • Create New...