lilaboy Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 látom elöbujtak a tirpákok remélem meg büntetik a lilákat remélem bekaphatod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 A lilák tudomásul veszik a büntetést Budapest, május 15., 18.20 Dr. Dányi Szilárd megfogalmazta a klub álláspontját. Mint arról beszámoltunk a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mai ülésén úgy határozott, hogy az Újpest FC–DVSC bajnoki mérkőzésen (2-0) történt lelátói rasszista megnyilvánulások – huhogás – miatt három pontot levon az Újpest FC-től. Az alábbiakban az Újpest FC ügyvezető igazgatója fogalmazza meg a klub álláspontját. - A döntés után három nagyon fontos dolgot emelnék ki - kezdte dr. Dányi Szilárd. - Az első: a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a mindenki előtt ismert, honlapunkon is közzétett nemzetközi direktívák alapján – amelyeket az MLSZ elnöksége a fegyelmi szabályzat részévé tett –, akár tetszik, akár nem, jogszerű döntést hozott. Tudni kell, hogy a fegyelmi bizottság azon játékvezetői és ellenőri döntésekkel kapcsolatban jár el, amelyek elé kerülnek. Az, hogy ki határozza meg, hogy a nemcsak Újpest-mérkőzéseken történő, fegyelmi hatálya alá tartozó nézőtéri magatartásokból ügy legyen, már egy másik kérdés… Az elmúlt két év eseményei alapján, finoman fogalmazva is úgy gondolom, hogy ebben nem alakult ki következetes gyakorlat a Magyar Labdarúgó-szövetségen belül. Sok olyan esetnek voltam szemtanúja különböző pályákon, amelyeknek büntetést kellett volna maga után vonniuk, de még csak eljárás sem indult az adott fegyelmi vétség után. Másrészt: még mielőtt a történtekért bárki is az MLSZ nyakába kívánja varrni a felelősséget, felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy ha valaki valamit vagy valakit szeret, azért felelősséget kell vállalnia. Ezért nem feltétlenül az szereti a legjobban az Újpest FC-t, aki a legjobban döngeti a mellét, de a mérkőzéseken úgy viselkedik, hogy azért meg lehessen taposni szeretett csapatát, hanem az az igazi szurkoló, aki kritikát is fogalmaz meg akár a saját csapatával, akár az ellenféllel kapcsolatban, azzal nem okoz kárt – akár közvetetten, akár közvetlenül. Márpedig az, aki a Debrecen elleni mérkőzésen huhogott, vagy 2006. május 20-án játékvezetőt kergetett, ennek a klubnak súlyos károkat okozott. Harmadrészt: kérnék minden Újpest-szurkolót, hogy amikor ezt a helyzetet értékeli, gondolkodjon el az általam elmondottakon, és próbáljunk meg olyan légkört kialakítani a mérkőzéseinken, hogy a klub még egyszer ne kerülhessen ilyen helyzetbe. A fentebb elmondottakra tekintettel – a tulajdonossal konzultálva –, az a döntés született, hogy a határozatot tudomásul vesszük. (ujpestfc.hu - nb1.hu) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 remélem bekaphatod eddig azt hittem,hogy csak annyi bajod van, hogy lila vagy, de látom szereted a homokot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 te meg szerintem vonulj vissza lápföldre,a mocsaradba és élvezd a maradék "erődet" :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 kezd kissé offba hajlani a téma egyébként, hogy hogy meg se próbáltad tagadni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 ha jol emléxem neked volt a kezedben női retikül na most már hagyjuk az off-ot: Hajrá Lilák!!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Na ez övön aluli volt... Hajrá Fradi! Feljutunk és kész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Még szép, hogy feljutunk Ma meg az U19-eseknek kell nyerniük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Szerintetek melyik csapat fog kiesni a Vác melett?Én szorítok, hogy kipottyanjon a pamacs csak elveszik a kosaraslányok elől a pénzt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Ha a Pécsre gondlosz akkor szerintem is Inkább ők mint pl az ETO... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 jobban örültem volna ha a bírok kedvence takarodik az élvonalbol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 viszont út közben rájöttem,hogy ha kiesik a Pécs, akkor jövőre sem fog ide jönni a Fradi most erősen el kell gondolkoznom, hogy mi lenne a jobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Gondoltam beköszönök milyen az aláírásom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 borzalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 erre aztán tényleg gyorsan reagáltál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 ja,erre igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Elválnak Tóth Balázs és az Erciyesspor útjai. A középpályás januárban szerződött Fehérvárról a török élvonalbeli együtteshez, amely egy fordulóval a befejezés előtt az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán, és csak a csoda mentheti meg a kieséstől. A Belgiumba készülő futballista a héten már a Népligetben készül, ahol a magyar válogatott légiósai Várhidi Péter szövetségi kapitány irányításával ma megkezdték a felkészülést a júniusi Eb-selejtezőkre. - Vasárnap érkeztem Magyarországra, és a mai naptól az edzőközpontban készülök - mondta honlapunknak Tóth. - Megkaptam a meghívót Várhidi Pétertől, a klubom pedig tisztában van azzal, hogy más csapattal tárgyalok: a Genk együttese érdeklődik irántam, amelynek alkalmazottjai válogatott mérkőzéseken figyeltek. Számomra szimpatikus ez a lehetőség, ugyanis szeretném kipróbálni magam Belgiumban. Kilencvenkilenc százalék, hogy a jelenlegi csapatom kiesett. Fél évig kőkeményen dolgoztam, és remélem, a következő szezonom sikeresebb lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 borzalmas ezzel egyet értek hová tüntek az újpesti szurkolók a stadonból?nem szóltak nekik, hogy meccs van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 nem is csodálkozom hogy nem jöttek ki ennyi vereséget a végére... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 miért... az újpest szurkolók csak a sikerért járnak ki? nem jóban-rosszban? (én anno bérletes voltam akkor is és minden meccsen kint ültem, amikor a Loki hivatalosan kiesett (jujj, de régen volt már, s mennyit fordult a világ )) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 én most is kint voltam. de ismered gondolom azt a kifejezést,hogy: divatszurkolók.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 persze.. de nálunk' hál' sokan vannak, akik minden meccsen a stídionon kívül rekednek a teltház miatt (nagyon időszerű lesz már az új stadion:)) és akkor is 4-5000-en voltak mindig, amikor a szörnyű szezon volt, amiről fentebb beszéltem ismerem: sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Várhidi bő keretet hirdetett a júniusi EB selejtezőkre Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a június 2-i, Görögországban és a négy nappal később, Norvégiában sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőkre. sandor-gyorgy-IMG_6604.jpg"Azok közül, akik még szóba kerülhettek volna, Bodnár László változatlanul lábadozik térdműtétjét követően, Halmosi Péter pedig derékbántalmakkal küszködik" - mondta Várhidi. "Úgy tervezem, hogy vasárnap vagy hétfőn szűkítem a keretet, 25 játékos jön hétfőn délután Tatára háromnapos edzőtáborba, s húszan repülnek jövő csütörtökön Athén érintésével a mérkőzés színhelyére." A magyar keret kapusok: Végh Zoltán (MTK Budapest), Fülöp Márton (Sunderland AFC), Balajcza Szabolcs (Újpest FC), Balogh János (DVSC-TEVA) védők: Csizmadia Csaba (SV Mattersburg), Balogh Béla (MTK Budapest), Rodenbücher István (MTK Budapest), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vaskó Tamás (Újpest FC), Bodor Boldizsár (Roda JC), Szélesi Zoltán (FC Energie Cottbus), Vanczák Vilmos (K. Sint Truiden) középpályások: Tóth Balázs (Kayseri Erciyesspor), Sándor György (Újpest FC), Filkor Attila (Internazionale), Vass Ádám (Stoke City), Tőzsér Dániel (AEK Athén), Vadócz Krisztián (FC Motherwell), Dzsudzsák Balázs (DVSC-TEVA), Horváth András (FC Sopron) támadók: Huszti Szabolcs (Hannover 96), Hajnal Tamás (Karlsruhe), Kanta József (MTK Budapest), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Buzsáky Ákos (FC Plymouth Argyle), Farkas Balázs (Dinamo Kijev), Tisza Tibor (Újpest FC), Hrepka Ádám (MTK Budapest), Priskin Tamás (Watford FC), Németh Krisztián (MTK Budapest), Rajczi Péter (FC Barnsley) A magyarok június 2-án Kréta szigetén, Heraklionban, 6-án pedig Oslóban lépnek pályára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 tök mind1 hogy állunk fel,hitehagyott lettem a válogatot iránt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 én már három éve... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 már ugy tünik hogy a fiatalitás se jön be,akkor miben reménykedjen a szurkoló? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 én abban reménykedtem a páyázat elvesztése után, hogy kistulki elkotródik, de nemúgy tűnik, hogy menni akar...szerintem már fölösleges bármiben is reménykedni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 attol tartok igazad van. egy eb pályázaton még szavazatot se kaptunk... hüen tükrözi hacánk fociját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 DÖNTÉS. Csak a Vác nem kapott engedélyt azok közül a klubok közül, amelyeknek első körben elutasították a kérelmét Licencet kapott a Tatabánya, a REAC, az FTC, a Fehérvár és a Felcsút Az MLSZ licencadó bizottsága első körben hat együttesnek nem adott engedélyt az élvonalbeli szereplésre a 2007-2008-as idényre. Az érintett csapatok közül a Vác, a REAC, a Fehérvár és a Tatabánya az első osztályban szerepel, míg a Felcsút és a Ferencváros a másodosztályban vív csatát a feljutásért. A fellebbviteli bizottság ma arról döntött, hogy az érintett hat csapat közül ötnek a második körben mégis megadja az elméletbeli hozzájárulást az élvonalbeli szerepléshez, míg az élvonaltól már korábban búcsúzó Vác továbbra sem felelt meg a licenckövetelményeknek: az első fokon hiányolt dokumentumokat nem tudták pótolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Sziasztok!Én nagyon várom a Fradit az első osztályba mert valószinűleg nézetebb és érdekesebb lesz a szerencsétlen magyar bajnokság!2006-07 a Fradi nélkül nulla volt.Egy fordulót annyian nézek meg az NB1-ben mint egy Fradi meccset a másodosztályban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts