Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

Walcott, ütött az igazság órája!
Walcottget.jpg
Alaposan megégette magát az angol labdarúgás legnagyobb tehetségének tartott Theo Walcott. Az alig 18 éves támadó számára a következő idény sorsdöntő lesz, végre meg kell felelnie az elvárásoknak, az Arsenalnál pedig nem kisebb terhet raktak a vállára, minthogy pótolja a Barcelonához távozó Thierry Henryt.

Nem csupán szülei és barátai, szinte az egész angol futballtársadalom félti a színes bőrű tehetséget. Theo Walcott üstökösként robbant be a nemzetközi futballéletbe, gyakorlatilag úgy vált világsztárrá, hogy egyetlen hivatalos mérkőzést sem játszott a Premier League-ben, mutatott játék nélkül, ismeretlenül kapott meghívót az angol válogatott világbajnoki keretébe.

A hatalmas felhajtás aztán a visszájára sült el, Walcott egyetlen percet sem játszott Sven-Göran Eriksson háromoroszlános nemzeti csapatában a világbajnokságon, a néhány hete befejeződött bajnoki szezonban pedig alig tudott valamit felmutatni a londoni Ágyúsok színeiben.

Most vagy soha? Tehetséges vagy agyonsztárolták? Walcottnak mindenesetre élete legnehezebb feladatával kell megküzdenie, az Arsenal vezéregyéniségévé kell válnia, aki képes pótolni a katalán fővárosba szerződő Henryt. Pokolian nehéz feladat, ugyanakkor embert próbáló is, amely megedzheti a tinisztárt. Walcott sorsa saját kezében van, ha megfelel a követelményeknek, az angol focitörténelem egyik legnagyobb játékosa lehet, ha megbukik, valószínűleg nem lesz többet válogatott sem.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igen jók lesznek a fiuk jövőre is ! A csatársort már kitárgyaltuk ,a középpálya sem rossz sőt nagyon is jó !(gilberto ,fabregas,hleb,rosicky,flamini) a védelem is jó ,főleg toure és gallas ! B) Nem is értettem hogy miért voltak ilyen "rosszak" az előzőidényben ,mondjuk henry sérült volt és lehet néhány gólja sorsdöntő lehetett volna !

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Arsenal fan-ként egy pár észrevétel:

 

Talán az előző idényben azért voltak oly rosszak Henry sérülése alatt, mert ő igazi vezére volt a csapatnak és amikor játszott de nem ment neki jól, akkor is számított a csapatnak az ő jelenléte...de amikor lesérült akkor derült ki igazán hogy nélküle a csapat csak félkarú óriás! Megbízhatatlanul játszott nélküle a csapat: volt amikor 4-0 ra nyertek, de volt hogy a Sheffield-nek nem tudtak egyszerűen gólt lőni, pedig a Sheffield a meccs utolsó fél órájában kapus nélkül volt (lesérült a kapus és mezőnyjátékos védett helyette, de igazi gólhelyzete sem volt már ekkor az Arsenalnak!)

Ezért volt oly fontos az Ő jelenléte, szerintem!

Hogy Walcott tudja-e helyettesíteni Henryt? - Nem!

Most még semmi esetre se (ne így legyen!)

Talán még Van Persie sem helyettesítheti, de remélem hogy a csapatmunka és a jó játék majd helyettesítheti...

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Minden esetre jobb helye lessz ott, mint a West Ham Utd-nál (kivéve ha valami gyengébb csapat veszi meg)!

És most bocsi minden WHU szurkolótól, de szerintem ő megérdemelne valami elitebb csapatot. :)

 

Ja igen! Az Arsenalt meg kifelejtettem!

 

Égetően szükség van valami klasszis csatárra aki viszi a csapatot a hátán, mert Persie egymaga valóban kevés lessz...

és itt csatlakoznék etooo barátunk véleményéhez, hisz az elmúlt szezonban rendkívül sújtott minket a sok sérülés!

 

Ígyhát kell valaki....

Link to comment
Share on other sites

A Charlton Athletic labdarúgócsapatától érkező angol támadóért a sarkantyúsok klubcsúcsnak számító 16,5 millió fontot fizettek, ami 500 ezer fonttal több, mint Thierry Henry átigazolási ára (a francia csatár az Arsenaltól a Barcelonához távozott).

 

A 23 éves Bent csütörtökön már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is, majd aláírta a hatéves szerződést új klubjával.

 

Link to comment
Share on other sites

Cesc Fabregas válaszút előtt?

 

A Real Madrid kész tesztelni az Arsenal elszántságát Cesc Fabregas megtartását illetően.

 

A The Sun állítása szerint a spanyolt teljesen megtörte Thierry Henry eligazolása a Barcelonába és ezek után komolyan mérlegeli a jövőjét az Emirates stadionban.

 

Ezt kihasználva a Real Madrid elnöke, Ramon Calderon megpróbálja elcsábítani a spanyol válogatottat.

 

Forrás:TribalFootball.com

 

no, már csak ez hiányzik :(

Link to comment
Share on other sites

 

 

ANGLIA. Az elefántcsontparti támadó szerint Thierry Henry eladása után az „ágyúsok” nem versenyezhetnek az MU-val és a Chelsea-vel

Drogba szerint az Arsenal már most esélytelen a bajnoki címre

Újra a Manchester United és a Chelsea között dől el a bajnoki cím sorsa – véli Didier Drogba. A londoniak támadója szerint az Arsenal Thierry Henry eladásával már most kiszállt a versengésből.

 

Kemény szavak :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Az tény hogy kell egy csatár, aki vinni tudja a csapatot a hátán!

Remélem Fabregas marad...

 

Egy kérdés: tudtok valamit Julio Baptistával kapcsolatban? Visszamegy a Real-hoz? (Lejárt-e a kölcsönszerződés?)

Link to comment
Share on other sites

Ez igen! Bocs a hülye kérdésért, de nem mindig van időm utánanézni dolgoknak ( főleg mer itt vagyok :) ), de a bajnokság végén csak szó volt róla hogy Wenger nem tart igényt a "szolgálataira".

Amúgy kösz az infót, ja és ha szabad még egy hülye kérdést...

 

Akkor Reyes visszajött az ágyúsokhoz?

 

előre is kösz

 

Üdv.

Link to comment
Share on other sites

Fel kell pörgetni a csávót^^

 

Szerk.:

 

Egy jó hír emberek,sztem fantasztikus döntés!

 

Horvát csatárt igazolt Henry helyére az Arsenal

479046_MEDIUMSQUARE.jpg

Az Arsenal vezetői megerősítették: a klub leigazolta a Dinamo Zagreb 24 éves csatárát, a brazil születésű, de a horvát válogatottban szereplő Eduardo da Silvát.

 

Da Silva tizenöt éves kora óta Horvátországban él, 2002-ben megkapta a horvát állampolgárságot, s azóta már tizenkét alkalommal pályára is lépett a válogatottban, és összesen nyolc gólt szerzett a nemzeti együttesben. Da Silva szerezte az Arsenal tavaly átadott új stadionjában, az Emirates Stadiumban hivatalos meccsen az első gólt, mikor a Dinamo BL-selejtezőn összecsapott az Ágyúsokkal.

 

A 24 éves csatár négyéves szerződést kötött a londoni együttessel, az átigazolás részleteit azonban nem hozták nyilvánosságra. Da Silvának nem lesz könnyű dolga, hiszen a Barcelonához igazolt Thierry Henryt kell majd pótolnia az Arsenal csatársorában.

Link to comment
Share on other sites

valaki azt mondja az Arsenal már le is mondhat a bajnoki címről és már le is mondot bár nem ők a legesélysebbek de szerintem nem mondatk még le a bajnoki címről Henry nélkül pláne lehet hogy jön Eto'o az Arsenalba

 

ÉS MI A VÉLEMÉNYTEK HOGY ARSENAAL BEJELTKEZETT ETO'O ÉRT?

Link to comment
Share on other sites

ő gólszerzés tekintetében tudná pótolni henry-t (sőt...), előkészítésben kevésbé.. annyiból jó lenne, h mégse lehetne eltemetni az arsenalt (meg kedvenc csapatomnál "maradnék" :P), de a barca-nál azért kíváncsi lennék arra a támadónégyesre együtt.. :)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem jobb helye is lenne a Barcában és ha sokan is lennének négyen az sem baj, mert valaki úgyis mindig sérült lesz... Amúgy meg ha Eto'o elmenne a Barcából a helyében inkább a Milan-t választanám (és nem csak azért mert a Milan-nak szurkolok :P ) mert szerintem az Arsenal tényleg nem nagyon nyer majd idén semmit... még ha jönne Eto'o akkoris sokkal jobb kerete van a Chelsea-nek meg a MU-nak is

Link to comment
Share on other sites

Eto'o: Senki nem megy sehova

 

eto3.jpg

 

Thierry leigazolását, s a négy klasszis támadó jelenlétét kétségtelenül nehezen emészti meg a nemzetközi sajtó, így ugyan már nagyon sokan megerősítették a Barcelonánál, Eto'o ismét elmondta: Sem ő, sem Ronaldinho nem távozik Henry érkezésével.

 

„Nézzék! Berlusconi Ronaldinhót akarja, az edzőjük engem, s én most Ronaldinho nevében is elmondom, hogy nem megyünk el a Barcából" - nyilatkozta a kameruni tucatnyi újságíró előtt a nevét viselő, gyerekeknek rendezett focitáborban, Lleida mellett. Más kérdés, talán ez a cáfolat sem lesz elegendő, pedig a klub vezetéséből már mindenki leszögezte, Henry érkezése nem változtat a kulcsemberek helyzetén.

 

Henry kapcsán a kameruni elmondta, már beszélt vele az utóbbi napokban, s bár egyetért vele, hogy a Barca kerete rendkívül erős, ezt bizonyítaniuk is kell majd. „Igaza van. Papíron félelmetesek vagyunk, de ahogy a „nagypapám", Luis Aragonés mondja, a mezeddel még nem nyersz semmit. Már volt lehetőségem, hogy megmondjam Titinek is: Öregem, nagy házba jössz, de nagy nyomás lesz rajtunk. Nem lesz ahhoz jogunk, hogy elveszítsünk egy meccset, hiszen a legjobb játékosokkal bírunk.

 

A kamerunit megkérdezték a korábban kihirdetett belső szabályozások szigorításáról, a törvénykönyv elfogadásáról, amit normálisnak ítélt meg a csatár. „Szerintem bármely klubnál teljesen normális, hogy van egy belső szabályrendszer. Inkább az a különös, hogy eddig a Barcánál nem volt, de mi, játékosok tudjuk, hogy ez így normális minden egyesületnél. Már voltam több klubban is, és mindenhol volt."

 

Mindemellett Eto'o elmondta, akár Chivu, akár Gabriel Milito szerződtetése nagyon jó lenne a Barcelonának, s így vélekedett Henry igazolásáról is visszamenőleg.

 

ez elég egyértelműnek tűnik :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...