Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Miguel iránt érdeklődik az Arsenal

 

Az FC Valencia jobb-oldali védőjéért az ügynöke szerint bejelentkezett az Arsenal.

 

Miguel ügynöke azt állítja, hogy a Chelsea-n kívül az Arsenal is érdeklődött a játékos felől. A portugál védőklasszist 2010-ig köti szerződése a Valenciához, és ügynöke, Paolo Barbosa, azt mondta, hogy nem fogják eladni kevés pénzért.

 

"Miguelért tettek nagy ajánlatokat. Angliából nagy klubbok érdeklődnek iránta, de persze ez a Valencián is múlik."

 

"Nagy klubbok tettek ajánlatot, de a probléma az, hogy a Valencia hatalmas pénzösszeget állapított meg Miguelért így ez nehézzé teheti az esetleges igazolást."

 

(fc-arsenal.hu)

Link to comment
Share on other sites

Wenger lesz a következő edző Barcelonában?

 

Wenger elbúcsúzott a szurkolóktól?

 

 

 

A Barcelona második helyével most már biztosnak tűnik, hogy nagy átalakulás várható a csapatnál. Erről Laporta is beszélt, hogy mennek és jönnek új játékosok. De Rijkaard helye sem biztos... sőt.

 

Nagy változások előtt áll a Barca. A hírek csak arról szólnak, hogy Eto'o és Ronaldinho távozik, de pont ők azok, akiket Laporta minden áron meg akar tartani, míg Saviola, Gudjohnsen, Edmilson, Sylvinho, Giuly és Deco akár távozhat is. De Frank Rijkard is mehet, hiszen idén már nem tudta úgy motiválni a csapatot, mint tette eddig, sőt sokan azt gondolják, hogy Henk Ten Cate távozásával bomlott meg közte és a csapat között az összhang.... Rijkaardról így akár könnyebben is lemondanak.

 

Az MTK-nál is dolgozó szakember sokkal közelebb állt a játékosokhoz, sőt a taktikát is inkább ő dolgozta ki...

 

Az angol Sun szerint múlt héten a Barcelona nem csak Henryról tárgyalt Wengerrel, hanem magával a mesterről is, aki még nem döntötte el, hogy jövőre is az Arsenalban folytatná. Az ok, hogy David Dein távozott a klubtól, és a francia mester pont miatta maradt ennyit a klubnál. Még nem tudja, hogy az Arsenal vezetősége mit kínál, milyen lesz a hangulat, hogyan változik meg a klub politikája.

 

Ha Wenger érkezik a Barcelonához, akkor szinte biztos, hogy érkezik a francia Henry is, és akár Fabregas is, aki Wengerhez köti a maradását, sőt kedvenc spanyol klubja a Barcelona...

 

Most, hogy vége lett a bajnokságnak, nagyon érdemes figyelni a spanyol focival kapcsolatos híreket, mert most már tényleg belehúznak a vezetők és át akarják alakítani a csapatokat.)

Link to comment
Share on other sites

jó nem olyan rosszak a spanyolok de fele annyit nem ér a bajnokságuk mint az angol ! Nem értem minek ment henry barcelónába ! Mindent megnyert kivéve a bl-t és most egy ideig a barcával sem tudja majd megnyerni szerintem !

Link to comment
Share on other sites

csak egy spanyol rádió meg egy ujság állítja így ! Eggyik csapat hivatalos oldalán sincs semmi ,pedig az ilyet ki szokták írni ! creoque az angol foci sokkal jobb mint a spanyol szerintem ! ez csak az én véleményem és megértem ha te nagy spanyol drukker vagy :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...