Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Egy spanyol lap, a Marca szerint a Barcelona készen áll odaadni a kameruni csatárukat, valamint 25 millió eurót,(17 millió font) Henryért cserében.

 

Eto'o valóban szeretne angliában focizni, valamint kipróbálni, hogy milyen iramú egy Premier Leagues meccs.

 

Már tavaly is meg szerették volna szerezni a francia klasszist, de akkor nem sikerült, hiszen Henry egy 4 éves szerződést kötött meg.

 

Forrás: SkySports.com

 

hát nem tudom mit szólnék ehhez..

Link to comment
Share on other sites

Remélem nem megy Henry.

De azért Eto'o jöhet. :P

 

Távozik az észt óriás az Arsenaltól

 

Mart Poom az Arsenal észt hálóőre bejelentette, hogy kész távozni a csapattól, az idén a másodosztályba kieső Watford csapatához.

A veterán kapus már 17 hónapja a tartalékcsapatban kap helyet jelenlegi együttesében, és eddig mindössze egyszer lépett pályára a Premiershipben.

 

Miután Ben Foster a Watfordtól visszatér a két éves kölcsönét letöltve a Manchester Unitedbe, így ha Poom a "Darazsakhoz" igazolna, újra a kezdőcsapatban lenne a helye.

 

A 35 éves kapuvédő, az Arsenal előtt megfordult a Derby Countyban, valamint a Sunderlandben is. (vaskor)

 

Reo-Coker közel az ágyúsokhoz

 

A FOX sports úgy tudja, már csak egy-két lépés hiányzik, hogy Arsene Wenger idén második klasszis focistáját is leigazolja.

 

A West Ham csapatkapitányát: Nigel Reo-Cokert.

 

Nagyon sok csaptot szóba hoztak már az angol U21-es válogatott csapatkapitányával. A Liverpool, a MU, az Aston Villa és a két fő rivális a Tottenham és az Arsenal harcolt a játékos aláírásáért, de a nagy játszmában mégiscsak az Arsenal felé billen a mérleg nyelve.

 

Reo-Coker visszautasította a Tottenham ajánlatát mondva, ő a BL-ben akar a jövőben szerepelni, és ezt a Tottenham nem tudja garantálni számára. A másik, hogy Reo-Coker legszívesebben az Emirates stadionba költözne.

 

Arsene Wenger nagy erőket fordít a fiatal középpályás megszerzésére, de szeretne alkudni a játékos árából, ami neki még túl magas.

 

A West Ham Unitednek viszont már megvan a kiszemelt játékos a Newcastle-ből Scott Parker személyében, de megszerzéséhez szükség van a Reo-Coker eladásából befolyó pénzre.

 

(fc-arsenal.hu)

 

 

 

 

 

Owen iránt érdeklődik Wenger

 

Egyes hírforrások szerint Arséne Wenger szívesen látná soraiban az angol válogatott csatárt, Michael Owent.

 

The Newcastle Evening Chronicle tudósítása szerint a gall tréner már kapcsolatba lépett a szarkák vezetőivel azzal kapcsolatban, hogy Owen vagy csatártársa a nigériai Obafemi Martins eladó-e.

 

Wenger midnen bizonnyal megtekinti a helyszínen majd az angol B válogatott péntek esti mérkőzését Albánia ellen, valamint a Brazília és Észtország elleni mérkőzést is, amennyiben Owen játékra alkalmas lesz.

 

Owenért korábban a Manchester United is érdeklődött, de Owen évi 5 millió fontos fizetése elijesztette a bajnokot, míg a Liverpool mestere Rafa Benitez kijelentette, hogy nincs szüksége a támadóra.

 

A másik Newcastle csatár, Martins már régóta Wenger kívánságlistáján szerepel, de most sem túl valószínű, hogy a nigériai az Arsenalban köt ki, mivel ő is részt vesz az Afrikai Nemzetek Kupáján, s a gall szakvezető egy olyan támadót keres, aki egész évben a rendelkezésére áll.

 

(fc-arsenal.hu)

Link to comment
Share on other sites

Ljungberg ingyen elhagyhatja az Arsenalt

 

Az Arsenal Freddie Ljungbergnek a svéd válogatott csapatkapitánynak fel szeretné bontani a szerződését, s szabadlistára helyezni.

 

Az Independent azt írja, hogy Ljungberget a napokban az észak-londoni csapat szabadlistára fogja helyezi, mivel már nincsen szükségük a svéd szélső játékára.

 

A játékost már többször szóbahozták a Bolton Wanderersszel és a Newcastle Uniteddel is, így valószínűleg a két csapat közül fog kiderülni, hogy melyik lesz "Freddie" új otthona.

 

Malouda ; Babel

 

Az Arsenal figyelme az Ajax támadójáról, Ryan Babelről átszegeződött a Lyon francia válogatott szélsőjére, Florent Maloudara.

 

A The Times azt írta, hogy az Arsenal a jelenlegi favorit az Olympique Lyon szélsőjének megszerzésének ügyében. Az ágyúsok esélye azért nőtt meg ilyen gyorsan, mert tegnap este Florent Malouda visszautasította a Liverpool érdeklődését. A játékos esetleges leigazolása 8 millió font körül lenne, viszont, ha a francia szélső valóban a londoni csapatot választaná, akkor ez arra is lehetőség lenne, hogy Tomas Rosicky végre a pálya közepén játszhasson (eredeti posztján).

 

Az Independent szerint, az Arsenal és a Lyon vezetősége ma reggel ülnek össze, hogy részletesebben megbeszéljék a szélső játékos ügyét.

 

Az észak-londoni gárda elhatározta, hogy az Ajax támadójáért, Ryan Babelért egy ideig nem fognak újabb ajánlatot tenni, mivel az amszterdami csapat már januárban visszautasította az érdeklődésüket. Annak ellenére, hogy olcsóbb megoldás lenne Malouda megszerzésénél, a holland játékos leigazolása, Arséne Wenger nem biztos abban, hogy Babel lenne a legmegfelelőbb megoldás.

 

(fc-arsenal.hu)

Link to comment
Share on other sites

Előfordul és bár szerintem ezt nem így mondják meg neki mert wenger is jól tudja hogy amikor az ágyusok bajnokok voltak és veretlenül nyerték meg az angol bajnokságot akkor Ljungberg is jó formában volt és értékes gólokat szerzett a csapatnak !

Link to comment
Share on other sites

Henry: "Nem egyeztem meg a Barcelonával "!

 

A France Football francia futballmagazin hétfőn arról számolt be, hogy Thierry Henry három évre megállapodott az FC Barcelonával. Az Arsenal 29 esztendős támadója kedden cáfolta a megegyezést, azt azonban elismerte, hogy továbbra is bizonytalan a jövője. A katalánok mellett az FC Liverpool és az AC Milan is szívesen látná soraiban a francia csatárt.

 

”A helyzet változatlan, semmi sem történt. Csak ismételni tudom önmagam, még nem hosszabbítottam meg a szerződésem Londonban, és más klubbal sem egyeztem meg” – mondta Thierry Henry a L’Equipe című francia sportnapilapnak.

 

”Egy évvel ezelőtt is ugyanez zajlott körülöttem, mindenki biztosra vette, hogy távozom, végül azonban maradtam az Arsenalnál. Most még nem tudom megmondani, hogy mi lesz a sorsom, de elképzelhető, hogy maradok” – fűzte hozzá a támadó.

 

Thierry Henry még 1997-ben, alig húsz esztendősen a Monaco játékosaként robbant be a francia futballválogatottba, 1998 nyarára pedig a nemzeti együttes meghatározó tagjává vált, tevékeny részese volt annak, hogy a hazai rendezésű világbajnokságot megnyerte a gall gárda.

 

A vb-diadal után azonban – utólag kijelenthető – a párizsi születésű csatár rosszul döntött amikor a Juventushoz szerződött. A legnagyobb jóindulattal sem futballozott eget rengető formában, emellett pedig a beilleszkedéssel is gondjai voltak. Ennek eredményeképpen december elején vette a kalapját, és visszatért nevelőegyesületéhez a Monacóhoz.

 

Azonban a következő nyáron újra útnak indult, ezúttal pedig már megtalálta a számítását. Az Arsenalnál az idei volt a nyolcadik esztendeje, az „ágyúsoknál” fogalommá vált a neve.

 

A teljesítményére sosem volt panasz, de rendre hangot adott nemtetszésének, miszerint nem elég erős a játékos keret, így pedig a vezetőség hiába vár a nagy sikerekre.

 

Henry azt ígéri nem fog titkolózni, amint eldől a jövője, tájékoztatni fogja a médiumokat. Hamarosan pont kerülhet az ügy végére, bár a Barcelona, a Milan és a Liverpool is érdeklődik, könnyen elképzelhető, hogy nem hagyja el az Arsenalt a klub emblematikus figurája.

 

Hát remélem hogy marad és a következő szezonban valami nyerni fogunk !!

 

Link to comment
Share on other sites

Alakulóban a Trezeguet-Henry csatárpáros

 

David Trezeguet egyre közelebb kerül az Arsenalhoz, ugyanis az Ágyúsoknak szinte kötelező Trezeguet szerződtetése, mert ettől függ Henry esetleges maradása, vagy távozása az Emirates Stadiumból.

Trezeguet esetében egyébként már biztos, hogy elhagyja a Juvét, mert nem fogadta el a csapata által ajánlott szerződéshosszabbítást.

 

Thienry Henry szinte kötelezte Arsene Wengert, hogy szerezzen sztárjátékosokat, és épp ezért lenne jó megoldás Trezeguet szerződtetése. Egyrészt azért, mert ez megfelel Henry elvárásainak, másrészt kicsivel beljebb lennének az Ágyúsok csatárposzton. Az sem mellékes, hogy újabb francia érkezne a csapathoz, ráadásul ez tökéletes megoldás lehetne, mert a a francia csatár a Monacónál már dolgozott együtt Wengerrel.

Trezeguet mellesleg kapcsolatban áll a Manchester Uniteddel, a Milannal és a Barcelonával is.

(vaskor)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...