Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wenger: "Hiányzott Reyes a csapatból."

foci.jpg

Reyes egy csere-kölcsönadási szerződés keretében jelenleg a Real Madrid alkalmazásában áll, míg Julio Baptista érkezett a királyi gárdától, de egyik játékos sem tudta igazán letenni a névjegyét jelenlegi kenyéradójánál.

 

"Még ezen a héten le fogunk ülni a Real vezetőivel, hogy megvitassuk Reyes helyzetét."-mondta Wenger.

 

"Amint megmondják, hogy mi a tervük a középpályással, s az alapján hozzuk meg a döntésünket."

 

"Nagyon hiányzott a csapatunkból a szezon néhány részében, mivel egy szélső játékos, most várunk, s meglátjuk mi lesz vele a jövőben."

Link to comment
Share on other sites

200 milliót adna az Arsenal a 16 éves védőért
hist_21.jpg
Kyle Bartley Arsene Wenger legújabb kiválasztottja, a futballista képességeiről árulkodik, hogy 500 ezer font kompenzációt is fizetne érte az Arsenal, pedig a szabályok szerint a negyede is elég lenne. A középső védő posztján játszó fiatal futballista már részt is vett az Arsenal korosztályos csapatával egy túrán, ahelyett, hogy aláírta volna szerződését jelenlegi klubjával, a Boltonnal.

A május 22-én 16. születésnapját ünneplő Bartley azon a napon szignózhatná első tanulmányi szerződését, de valószínűleg erre már nem kerül sor. A Bolton elnöke, Phil Gartside nem zárkózik el a játékos elengedésétől, de az most már biztosnak látszik, hogy félmillió fontnál olcsóbban nem adják.

Bartley nem csak fizikálisan alkalmas arra, hogy bármelyik csapatban a védelem középső embere legyen, de mentálisan és lelkileg is. A Boltonban ő volt a védelem szíve, ezen túl gyorsan reagál, és a levegőben is nagyon megbízható. A Bolton akadémia diákjától sokat vár az angol foci, természetesen tagja az angol U16-os válogatottnak.



Bendtner hosszabbít?
bendtner18122005.jpg
A tinédzser csatár nemrég tért vissza Észak Londonba, egy csodálatos szezonnal maga mögött, máris szerződést kínál neki az Arsenal.

Bendtner kulcsjátékos volt a Birmingham Citynél, ahol 17 gólt szerzett. Wenger egyértelműen az Arsenalban képzeli el a fiatal dán jövőjét.

"Nagyon jót tett neki ez a sok mérkőzés. Rengeteget fejlődött a másodosztályban. Sok klub szeretné megszerezni, de mi mindent megteszünk, hogy maradásra bírjuk."-nyilatkozta Wenger.
Módosította Juninho
Link to comment
Share on other sites

 

Arséne Wenger a csalódást jelentő 4. hely után vérfrissítést tervez az Arsenal játékoskeretében. Az Ágyúsok menedzsere a napokban kijelentette, hogy elsősorban a fiatal reménységekre számít, akikkel még sok szép sikert érhet el a klubnál. Freddie Ljungberg immáron 9. éve szolgálja az észak-londoni csapatot, és könnyen elképzelhető, hogy a januárban a West Hammel szóba hozott 33 éves svéd játékos a következő szezont már nem az Emirates-stadionban kezdi meg.

Az Arsenal jövő évi keretével kapcsolatban annyi már bizonyos, hogy a Real Madridtól kölcsönben szerepelt Jose Antonio Reyes nem tér vissza a csapathoz, de Wenger a hírek szerint Julio Baptista megtartását sem forszírozza. A távozását még áprilisban bejelentő Mathieu Flaminit a kerettagok közül Manuel Almunia, Philippe Senderos, Jeremie Aliadiere, Alexandre Song és Kerrea Gilbert követheti.

 

Wenger bekeményitett :blink:

Link to comment
Share on other sites

Ryan és Renato érkezik a nyáron?

babellogoqj9.jpgflamengo.jpg

Babelt már többször hírbe hozták az Arsenallal, s már több alkalommal járt is Londonban. Bár a londoni klub illetékesei tagadják, hogy tárgyalásban állnának a játékossal, valamint klubjával az Ajax-szal, nem lenne meglepő, ha a holland titánt a jövő szezonban már az ágyúsok mezében kergetné a labdát.

 

A szélsőként, és csatárként bevethető játékos lehet az a játékos Wenger számára, aki pótolja a múlt nyáron távozó Robert Pirest, hiszen Babel is ragyogó teljesítményre képes jobblábasként a balszélen.

 

A Flamengo középpályása Renato Soares de Oliveira Augusto szintén felkeltette a piros-fehér klub érdeklődését.

 

Tavaly nyáron a Bordeaux már majdnem leigazolta, de akkor még a brazil klub 3 millió fontot kért a játékosért, s emiatt letett a francia csapat a középpályás megszerzéséről.

 

A 19 éves játékos szerződésben szerepel egy lelépési záradék, így az abban szereplő összegért bármelyik együttes el tudja vinni. Amennyiben az ágyúsok ezt kifizetik, úgy a Flamengo sem akadályozhatja meg az ügyletet.

 

A két játékos körülbelül 9 millió fontért kerülhet a klubhoz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...