Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

csak néhány idézet az előszezonból,ebből a topikból:

 

"Már idén sem volt esélyük, bár mentségnek felhozható, hogy Henry sokat volt sérült... de nem hiszem, hogy ők is harcban lettek volna a MU-val meg a Chelsea-vel... de a pool-t azt megelőzték volna vele

De jövőre tényleg nem fognak esélyesnek számítani"

 

 

"Az Arsenal Thierry Henry eladásával már most kiszállt a versengésből."

 

 

"Az Arsenal már most esélytelen a bajnoki címre."

 

 

"Fantasztikusan "erősítenek" idén az ágyúsok háza táján... :@"

 

 

milyen érdekes ezeket olvasni most :D :D

Link to comment
Share on other sites

jah tényleg ! bár én tavaly nem értettem hogy miért szerepeltek ilyen gyengén..ott volt henry is meg azok akik most is... <_< és én még mindig bánom hogy henry el ment de hát ez van és most örüljünk az eddig teljesítménynek ! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Arsene Wenger, az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal mestere képesnek tartja csapatát arra, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben, megnyerje a 2007-2008-as bajnokságot. A francia szakember az Arsenal TV Online-nak adott interjújában a Newcastle elleni meccset megelőzően értékelte együttese esélyeit.

 

"Fantasztikus lehetőségünk van arra, hogy növeljük előnyünket, és ezt természetesen meg is akarjuk tenni" - vázolta rövid távú elképzeléseit Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere.

 

Az "ágyúsok" szerda este a második fordulóból elmaradt mérkőzésüket pótolják a szezonban igencsak gyengén teljesítő Newcastle vendégeként. A találkozó egyértelmű esélyese a londoni klub, ám az igazi kérdés, hogy az előző szezon negyedik helyezettjének van-e reális esélye a bajnoki cím megszerzésére is.

 

"Talán az álmodozók már a bajnoki címben gondolkoznak, de mi reálisan értékelünk, és tudjuk, hogy még nagyon sok van hátra"

 

A konkrét kérdésre, miszerint megnyerheti-e az Arseanal a bajnokságot, Wenger mégis optimista választ adott.

 

"Természetesen meg tudjuk csinálni, úgy érzem alkalmasak vagyunk rá, de csak akkor tudjuk megragadni az esélyt, ha a végig a legjobb teljesítményünket nyújtjuk" - zárta értékelését a francia szakember, akinek az esti meccsen Alexandr Hleb, Cesc Fabregas és Abou Diaby hiánya (és pótlása) okozhat némi fejtörést.

 

Az Arsenal 14 mérkőzés után, 36 pontjával vezeti a Premier League-t. A csapat 11 győzelem mellett 3 döntetlent számlál, három ponttal előzi meg a legnagyobb riválist, a második helyen tanyázó, egy meccsel többet játszó Manchester United csapatát. A Newcastle a megszerzett 18 pontjával mindössze a tabella 11. helyén szerénykedik.

 

csak így tovább ! Nemsokára visszatér VP is ! (kb2-3 hét) :(:)

//

Link to comment
Share on other sites

Newcastle vs Arsenal 1-1
1-0 Emmanuel Adebayor 4'
1-1 Steven Taylor 60'

Labdabirtoklás: 45% - 55%
Kapuralövés: 13-5 (9-2)
Szöglet: 6-6
Szabálytalanság: 9-10

Stadion: St. James' Park
Játékvezető: Mike Dean
Nézőszám: 50305



Link to comment
Share on other sites

Mintha fáradna az Arsenal... megszakadt a veretlenségi sorozat.

 

Elszenvedte első vereségét a 2007-2008-as angol pontvadászatban (Premier League) az Arsenal, miután 2-1-re kikapott a Middlesbrough vendégekén. A Riverside-on rendezett összecsapás elején Stewart Downing 11-esből szerezte meg a vezetést, a 73. percben pedig Tuncay Sanli duplázta meg a Boro előnyét. A rendes játékidő hosszabbításában Tomas Rosicky még kozmetikázta az eredményt, de csapata már nem tudott egyenlíteni.
Link to comment
Share on other sites

hát nagyon kár ezért a meccsért ,mert nem volt egy erős ellenfél de a 11-es nem kellett volna szerintem ! :angry: Tényleg hiányozna a sérültek ,mert így fabregas ,vp ,hleb,flamini nélkül a még náluk is fiatallabbak úgy játszanak mint ők tavaly ..még mindig kell 1 év amikor már lehet hogy sok a sérült de azt lehet mondani hogy nembaj Denilson már tapasztalt majd ő helyettesíti fabregast meg ilyenek ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...