etooo Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 annak elötte nem kéne bezavarnia, max utána.. másik usb-be bedugva, vagy másik gépen nem próbáltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Nekem olyan gondom van, hogy szoft. frissités közben lefagyott a telefon... és azóta bekapcsolni se tudom :S felismerni se ismeri fel a gép, se az NSU... vagyis felismeri, mert kiirja hogy érzékelte, és rámegyek hogy újratelepítés, de akkor azt mondja hogy dugjam be... ezzel lehet valamit csinálni, vagy szervíz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 most így hirtelen ezt találtam: "FONTOS HIBAELHÁRÍTÁS: Ha bármilyen külső ok folytán sikertelen lesz a frissítés (áramszünet, a számítógép váratlan újraindulása, fagyása stb.) kevés az esély, hogy otthoni körülmények között újból működésre bírjuk a készülékünket. Egy dolgot viszont megpróbálhatunk. Teendők: - leveszed a telefont az USB-ről, kiveszem az akkumulátort pár másodpercre majd visszarakom a készülékbe és csatlakoztatom a töltőt. - bekapcsolom a telefont - ÚJRAINDÍTOD A SZÁMÍTÓGÉPET!!! ÉS ELINDÍTOD AZ NSU PROGRAMOT. - MIUTÁN ELKEZDI KERESNI A KÉSZÜLÉKET A PROGRAM(NSU) CSATLAKOZTATOD A TELEFONT AZ USB PORTRA. megjegyzés: csak akkor csatlakoztassuk a készüléket ha már keresi a program (NSU)előbb semmi esetre sem. - A NSU FEL FOGJA ISMERNI SZABVÁNYOS BB5 ESZKÖZNEK ÉS FEL FOGJA AJÁLLANI AZ ÚJRATELEPÍTÉS LEHETŐSÉGÉT. - Ha szerencsénk van ismét felkerül rá a szoftver, sikertelen telepítés esetén sajnos marad a szerviz." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Köszi, akkor sajna marad a szervíz... Szerk.: végülis kicserélték egy újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 felraktam az fexploert ( volt is rajta ) de nem találom még így se valami elérési útvolnalat nem tudnál adni ja és memóriakártyára mentettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 amikor megnyílok a fexplorer, akkor ott van ugye a c meghajtó, a d, az e, meg a z, alatta pedig process-ek, és az üzenetek (nem tudom pontosan hogy hívja, már rég használtam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexor Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 N73-on (Pannon-nál) milyen módon lehet internetezni (nem W@P). Lehet, hogy egyszerű kérdés, de szeretném biztosan tudni. Jah, és egy linket is róla pls. Thx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/internet/mobiltelefonon/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Ismét egy kis segitség kéne A smartmovie megfagy az egyik videónál :S az lehet a baj hogy van rajta felirat? Mert a többi megy rajta rendesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 nem, a smartmovie lejátsza a feliratot is, ott más gondnak kell lennie (nincs ötletem, h mi :S) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 hi én átkonvertáltam 1 filmet a smart movieval és telón csószik a hang a konvertálóban hogyan kell beállítani a hangot hogy ne csússzon? jah és még mindig nem találom fexploerrel XD és ha küldenek nekem valamit és még nincsen elmentve akkor addig hol tárolja a teló a cuccokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 válaszd ki, h n73-ra optimalizálja a videt, akkor szerintem nem fog csúszni fexplorer: a képen látható inboxba menj a telón meg nem találod meg, mert a private mappában tárolja, amihez nem férsz hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 nem csoda hogy nem találtam nem volt olyan mappa XD nem tom hogy ez baje megnézem addig 1 régebbi vagy 1 újabb verzióval hova telepíti az alkalmazásokat? van hozzáférésem? azt tudja akko valaki hogy hova telepíti az alkalmazásokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 a private mappába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 nincs rá valami móccer hogy be lehessen lépni a privát mappába? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexor Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Én nem szeretem a FExplorer-t, és nem is kompatibilis a legtöbb verziója az N73-mal... Használjatok ActiveFile-t! http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=28883 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 dj bigrod: pc-n keresztül értelemszerűen betudsz a memkari private mappájába, a teló private mappájába csak frimwire hackeléssel lehetséges Rexor: az s60v3-as verziója nekem sem jön be annyira, egyébként fájlkezelőnek én az X-plore-t ajánlom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexor Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Nem tudjátok, hogy kell a telefonzárat feltörni? Mert szerintem emiatt nem lehetséges a szoftverfrissítés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 ok benne vaok a private mappába gépen ottan kellett beállítani hogy lássam a titkosított mappákat a heckelés az meg háát inkább nem van egy agyonheckelt hulla se k750i-m majd 1szer +csináltatom XD ja és én is az x plret haszálom sztem ez a legjobb ismeri a zipeket képeket hangokat mindent amire szükség lehet 1 fájlkezelőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
felbontas Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 hali Valaki nem tudna egy témaszerkesztőt ajánlani ehez a telóhoz?? Ahonnan letudnám szedni.. thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Carbide.ui Theme Edition 3.2, nokiaprogramokon fenntvan (illetve csak egy torrent fájl, ezért nem linkelhetem ide) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
felbontas Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 thx Képernyőkimélőt nem tudjátok hogy lehet berakni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 szvsz ne foglalkozz vele, mert zabálná rendesen az akksit, inkább kapcsold be az alvó módot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Mit takar az alvó mód? Mert én is néztem de inkább nem kapcsoltam be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 annyit, h bizonyos időnyi tétlenség után (2-3 perc talán, pontosan nem tudom), nem az órát dobja be, mintegy képernőkímélőt, hanem lekapcsolja az egész kijelzőt, h energiát takarítson meg, ilyenkor csak abból látni, h be van kapcsolva a teló, h a fényérzékelő időnként kéken felvillan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Tud kéken villogni a fényérzékelő? Gondoltam hogy valami ilyesmi lehet, vagyis csak tippeltem, de nekem ez nem jó, mert én sokszor veszem ki a zsebemből hogy megnézzem mennyi az idő és akkor nem nyúlok semmihez, csak a képernyővédőről leolvasom a pontos időt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 helósztok olyan gondom van hogy az n73amsom teljesen lelassult meg néha lefagy nemcsinál semmit aztán pár perc múlva újaindítsa magát meg néha a menübe sem lehet belépni meg ha rádugom az usb-re akkor is pár perc múlva jut eszébe h valamit csinálni kéne :S mi történhetett vele? mert eddig semmi probléma nem volt szegénykémmel sad.gif remélem nem baj hogy ide is beírtam de ott nemválaszol senki és hát reméltem hogy így hamarabb lessz megoldás rá vagy esetleg a szoftvefrissítés de azt hogyan lehet csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 memókari nélkül is ezt csinálja? ha nem, akkor azon van vmi gáz, akkor kariformat, ha nem, akkor telóformat-al kell megpróbálkozni, ha az sem segít, akkor jöhet a frissítéssel való próbálkozás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 sikerül memóriakártya formázással de az érdekelne hogy a telefon memóriáját hogyan lehet leformázni el tudnád magyarázni? v h hol találom azt a funkciót? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 *#7370#-as kóddal, vagy teló kikapcs, megnyomod és nyomvatartod a zöld, a 3as, és a * gombot egyszerre, ha megvan, teló bekapcs, és a három gombot addig nyomva tartani, amíg a teló nem kéri a pin kódot, vagy az alap beállításokat (város, idő, stb..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts