Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Ellehet menni ha vmi zavar <_< Inter-Udinese 1-1 sajnos nem sikerült nyerni az első meccsen,Stankovic gólt szerzett!Asamoah és Cordoba 1üttesen egyenlítetteka 93.percben asszem :blink: Ma pedig Empoli-Inter 0-1 a félidőben Ibrahimovic góljával és Suazo is eléggé veszélyes!Most már szeretném látni Jimenezt is!Go Inter!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Moratti szerint kell Adriano, a csatár mégis kimaradt a BL-keretből

 

Az olasz labdarúgó bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale elnöke, Massimo Moratti támogatásáról biztosította Adrianót, a csapat brazil játékosát. Erre azok után került sor, hogy a milánói alakulat nem jelölte BL-keretébe a brazilt.

 

"Adriano a bajnokságban fog játszani, és nagyon fontos szerepe lesz, segíteni fog nekünk nyerni" - nyilatkozta Moratti a La Gazzetta dello Sport című olasz napilapnak.

 

A 25 éves játékos kiesett a pikszisből Milánóban. Adriano jelen pillanatban David Suazo, Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz és Hernan Crespo mögött csak az ötödik csatárnak számít, így tulajdonképpen nem számít meglepetésnek Roberto Mancini vezetőedző azon döntése, hogy nem nevezte a brazil gólvágót a BL-re.

 

"Meghoztuk a döntést, hogy kimarad a Bajnokok Ligája csapatunkból, de sokat vonakodtunk, nem állt szándékunkban rosszindulatú gesztust tenni az irányába" - magyarázta a történteket a sportvezető.

 

Az előző szezon igencsak feszültségekkel telire sikerült Adriano életében. A kiváló csatár nem a pályán mutatott remek teljesítményével, hanem inkább "kibontakozó" alkoholizmusával került az újságok címlapjára.

 

"Nagyon jó teljesítményt nyújt az edzéseken, és teljesen talpra tudott állni, biztos vagyok benne, hogy interes kalandja nem ér véget most" - zárta mondandóját az elnök.

 

Morattit természetesen Alvaro Recobával kapcsolatban is kérdezték, hisz nyilt titok, hogy az uruguayi támadó igen közel állt a szívéhez.

 

"Nem igaz, hogy csak én akartam, hogy Recoba itt legyen. De az igaz, hogy mindig is remek játékosnak tartottam amióta az Interbe igazolt, és remélem, hogy a Torinóban igazán nagy dolgokra lesz képes".

 

AZ INTER BL-RE NEVEZETT KERETE

Kapusok: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni

Védők: Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Maxwell, Maicon, Nicolas Burdisso, Marco Materazzi, Nelson Rivas, Walter Samuel, Cristian Chivu, Dennis Esposito

Középpályások: Dejan Sztankovics, Luis Figo, Luis Jimenez, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Esteban Cambiasso, Santiago Solari, Francesco Bolzoni

Csatárok: Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz, Hernan Crespo, David Suazo

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Alvaro Recoba Torinóban folytatja, Adriano valószínűleg marad

Alvaro Recobát kölcsönadta az Internazionale együttese, így Adrianónak maradnia kell. Az uruguayi futballista a Torinónál folytatja.

 

Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgócsapatának tulajdonosa a hét elején úgy nyilatkozott, hogy Recoba, Adriano kettősből csak az egyiket adják kölcsön, a másiknak maradnia kell a klubnál.

 

Az átigazolási határidő utolsó napján végül eldőlt a kérdés: Alvaro Recoba megy kölcsönbe.

 

Az uruguayi klasszisra nem számított a kezdőben Roberto Mancini vezetőedző, és a klubnál tíz éve futballozó játékost kölcsön is adták: a Torino együttesét erősíti ebben a szezonban.

 

Recoba korábban már volt egy ideig kölcsönben, akkor a Venezia tartott igényt a szolgálataira.

 

Adrianónak így minden bizonnyal maradnia kell Milánóban, pedig a West Ham Uniteddel már tárgyalt, és jelezte érdeklődését a Manchester City, a Parma és a Lazio is.

 

Az előző szezonban problémákkal küszködő csatár korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy vagy marad, vagy végleg távozik, de kölcsönadásról hallani sem akar.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

nagyon jó az Inter, de nem ártana 1 vagy 2 középpályás, Figo már elég öreg, úgyhogy Messire kéne ráhajtani januárban

meg középre is kéne 1 játékos pl.: Lampard

azt mondta Moratti, hogy még ezt a 2 játékost szeretné megszerezni

de ha valamelyik nem jön össze még mindig ott van Rosicky

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hali !

 

Most láttam a sport 2 -őn a Roma - Inter meccset !!! 1-4 !!! a második félidő elején szó szerint 20 perc alatt megetették a romát ! spagletti feje lila volt ! Komolyan !!!

Ennek én nagyon örültem ! Sirtam a gyönyörtől amikor mutatták Totti sírós képét !!! :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mandrikin kapus óriási bakija után Figo győzelemmel jubilált.

 

Az Internazionale együttese 2-1-re győzött Moszkvában, a CSZKA vendégeként. Hiába vezettek félidőben Jo révén az oroszok, előbb Crespo, majd Samuel révén sikerült bevenniük Mandrikin hálóját a vendégeknek, a hazai kapus ráadásul utóbbi esetben óriásit hibázott. Luis Figo 100. meccsét játszotta a BL-ben.

 

A hazai CSZKA együttesében nem léphetett pályára Vágner Love, így honfitársaira, Daniel Carvalhóra és Jóra várt a támadások befejezése. Az Interben Sztankovics kimaradt, Dacourt kapott szerepet a kezdőben. Pályára lépett Luis Figo is, aki 100. mérkőzését játszotta a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

Sztankovics nem sokáig koptatta a kispadot, Vieira ugyanis megsérült, így a szerb középpályás már a 17. percben lehetőséget kapott.

 

Az első félórában nem sikerült komoly helyzetet kialakítani a csapatoknak, végül Jo remek egyéni teljesítménye kellett a vezető gól megszerzéséhez. A brazil támadó honfitársa, Daniel Carvalho felpasszolt labdája után befordult, majd a kissé kint álló Julio Cesar fölött a bal felső sarokba ívelt.

 

A játékrész végén kényszerűségből bele kellett nyúlnia Gazzajev mesternek a CSZKA gépezetébe, előbb Dudunak fordult alá a lába, majd Figo felezte meg a pályán lévő Berezuckij testvérek számát, brutális belépője után Alekszejt kellett lecserélni.

 

Szünet után hamar sikerült az egyenlítés a vendégeknek, egy labdát Kraszics rosszul csúsztatott meg, Sztankovics és Crespo rajtolt a játékszerre, és végül az argentin csatár lőtte azt Mandrikin hálójába. Két perccel később Sztankovics előtt is nagy lehetőség nyílt, de a középpályás lába között átment Ibrahimovic labdája az ötösön, majd Ibrahimovic is az ötösről lőtt kapu fölé.

 

A 79. percben egy óriási kapushiba döntötte el a mérkőzést: Figo jobb oldali szabadrúgását Samuel valahogy még kapura fejelte. Úgy tűnt, semmi gondot nem okozhat Mandrikinnek a hárítás, ám az orosz kapus csúnyán mellényúlt, és a labda a hálóban kötött ki.

 

Az orosz csapat már nem tudott egyenlíteni, az olaszok elvitték a három pontot.

Link to comment
Share on other sites

Palermo-Inter:0-0

 

PALERMO (4-5-1): Fontana; Zaccardo, Biava (Rinaudo 82’), Barzagli, Capuano (Cassani 78’ ); Diana, Simplicio, Guana, Caserta, Bresciano (Miccoli 41´); Amauri. (Agliardi, Tedesco, Jankovic, Cavani). Edző: Colantuono

INTER (4-4-2): Julio Cesar (Orlandoni 46’); Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu; Zanetti, Stankovic (Dacourt 46’), Cambiasso, Cesar; Ibrahimovic, Suazo (Cruz 84’). (Maxwell, Rivas, Figo, Crespo). Edző: Mancini

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Római szurkoló halála miatt elmarad az Inter és a Lazio bajnokija.

 

Egy autópálya-pihenőben lelőtték a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját, aki belehalt sérüléseibe. A 26 éves drukker éppen a 15 órára kiírt, Internazionale elleni bajnoki mérkőzésre tartott Milánóba. A tragédia miatt elhalasztották a nosztalgia-rangadót, a többi találkozó negyedórás csúszással kezdődik.

 

Az Arezzóhoz közeli parkolóban a hírek szerint összecsaptak egymással a római klub szimpatizánsai és a Juventus hívei, az első információk arról szólnak, hogy a halálos lövést egy rendőr adhatta le.

 

Kormánykörökből olyan hírek is kiszivárogtak, melyek szerint akár a bajnoki küzdelmeket is felfüggeszthetik. Az azonban biztosnak tűnik, hogy hétfőtől megtiltják a drukkereknek, hogy csapataik idegenbeli meccseire utazzanak.

 

Romano Prodi olasz miniszterelnök azonnal megbeszélésre hívta Giuliano Amato belügyminisztert és Antonio Manganelli rendőrfőkapitányt.

 

"Még vizsgáljuk a történteket, de ígérhetem, hogy nagyon keményen fellépünk a tettes ellen" - mondta Manganelli.

 

Február 2-án szintén halasztani kellett a Serie A-ban, miután egy 38 éves rendőr halálos sérülést szenvedett a Catania és a Palermo huligánjainak verekedése közben. Azon a hétvégén az első és a második liga összecsapásait fújták le, később néhány találkozót szurkolói jelenlét nélkül bonyolítottak le.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Morattinak nem kellenek az olaszok
20070311intermila2.jpg
Az Inter elnöke kijelentette, hogy a téli átigazolási időszakban legalább két játékost szeretne igazolni. Moratti az olasz bajnok sérülésektől sújtott középpályáját szeretné elsősorban megerősíteni.

Massimo Moratti azt is leszögezte, hogy valószínűleg nem olasz játékosok érkeznek. A kék-feketék elnöke elismerte, hogy korábban elzárkózott a költekezéstől, de a csapatot sújtó sérüléshullám miatt megváltoztatta korábbi elképzelését. Moratti a Milan elleni mérkőzésen döntött az erősítések mellett, a városi derbin Walter Samuel dőlt ki a sorból.

Az Inter első embere ugyanakkor nem érzi kötelességének olasz játékosokat vásárolni, inkább az olcsóbb külföldi futballisták között válogatna. Kiszemelt még nincs, de az biztosra vehető, hogy egy középpályást vásárol a milánói sztárklub, hiszen jelenleg ezen a poszton nem bevethető Luis Figo, Patrick Vieira, Dejan Sztankovics és Olivier Dacourt sem.

- Nem akartam pénzt költeni nyárig, de kénytelen voltam megváltoztatni a döntésem. Okos igazolásokat tervezünk, amelyek minden szempontból kielégítőek. Nem olasz játékost tervezünk megvásárolni, nem látom be, hogy miért ne erősödhetnénk külföldiekkel ? jelentette ki Moratti.
Link to comment
Share on other sites

Menez sokszoros U21-es válogatott aki asszem már a nagy válogatottba is bemutatkozott,egy nagy tehetséges franciaországban jelenleg a Monacoban focizik..

 

Daniel Carvalho brazil nagy válogatott aki jelenleg a CSKA Moszkva labdarúgója!

 

Mind2 jó játékos,én a brazilnak örülnék jobban!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...