Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gólerős hátvéd kell: Materazzi! Grosso nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket ilyen ez a foci! Az Inter mindig az utolsó pillanatokba igazol vagy csak később hozzák nyílvánosságra az igazolást! Még mindig azt mondom hogy egy irányító játékos kellene de Moratti biztos tudja mit akar remélem! :) Egy BL cím már nagyon kéne!!!

Link to comment
Share on other sites

Hát ezaz,Suazoval jött egy csatár,sztem vmi irányító középpályás kellene még meg talán 1 csatár,sztetek ki és mien posztra?Amugy itt egy rövid ismertető Fabio Grosso-ról,most találtam ugyh még 1-2 emberét befogom rakni!

 

Fabio Grosso

grosso.jpgc05023.gif

Olaszország 1977. november 28-án, Rómában született. Az olasz labdarúgás egyik legtöbbet fejl

Link to comment
Share on other sites

Háát sztem NAGY hülyeség volt elengedni...

 

Ibra a csapattal edzett, Adri formában

0JCLJDPR--470x280.jpg

Ahogyan ara előzetesen számítani lehetett, Zlatan Ibrahimovic tegnapi kiesése csak időszakos dolog volt, hiszen a tegnapi második edzésen már teljes munkát végzett a társaival együtt. Aerobicozott, kondizott, labdázott és a két érintős játékban is igen aktív volt. De nem lehet panasz Adrianora sem, aki kirobbanó formában dolgozott tegnap is sőt immáron Julio Cesar is csatlakozott a társaihoz. Egyedül Figo aki hiányzik még, de ő csak a hétvégén tér vissza Olaszországba és Riscone di Brunicoban fog csatlakozni a csapathoz.

 

Az edzést követően Roberto Mancini új segítője Dario Marcolin nyilatkozott. Mint köztudott ő és Fausto Salsano közösen látják el ezt a feladatot. ”Egy napon remélem majd vezetőedző leszek valahol, de jelenleg tökéletesen megfelel hogy Robertot segíthetem. Korábban már dolgoztunk együtt a Lazionál. Egyáltalán nem zavar hogy ketten vagyunk segítők, hiszen négy szem sokkal többet lát. Ráadásul többet tudunk egyénileg is foglalkozni a játékosokkal mint korábban.”

Végül Olivier Dacourt mondott pár szót a Chivu transzferrel kapcsolatban. ”Christian nagyszerű játékos, de emberként és barátként is kitűnő. Mint minden jó játékos itt, ő is nagy hasznára lehet ebben a szezonban az Internek, mivel tudjuk elég magasra tettük ebben a idényben a lécet.”

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cristian Chivu aláírt az olasz bajnok Internazionaléhoz

 

Pénteken késő este hivatalossá vált, hogy az AS Roma hátvédje, Cristian Chivu aláírt az olasz bajnoki címvédő Internazionaléhoz. Mint ahogy az pénteken is megírtuk, a védő Milánóba szerződése csütörtökön vált biztossá, miután menedzsere is elismerte, hogy a két klub véglegesen egyezségre jutott.

 

A huszonhat éves román játékos 16 millió euróért szerződött a kék-feketékhez, és emellett a bajnok Marco Andreolit is odaadta a fővárosiaknak. A védő öt évre kötelezte el magát, és az éves fizetése nettó 4,5 millió euró lesz.

 

?Az, hogy az Internazionaléba igazolok, egy életre szóló döntés ? nyilatkozta Chivu. ? Szeretném, ha úgy emlékeznének rám, mint egy jó srácra. Négy csodálatos évet töltöttem Romában, ahol mindennel elégedett voltam.?

 

Chivút július elején 18 millió euróért eladta volna az AS Roma a Real Madridnak, de a védő nem tudott megállapodni a klubbal, ezért úgy tűnt, az olasz fővárosban marad, mivel az akkor 14 milliót ajánló Interrel a rómaiak nem jutottak egyezségre.

 

A Roma korábban már megvásárolta a Bayer Leverkusen brazil védőjét Juant, azért, hogy pótolja a román válogatott játékost.

 

A huszonhat éves hátvéd valószínűleg Marco Materazzi mellett kap helyet az bajnokcsapat védelmének a közepén.

 

Az Inter együttese pénteken utazott Londonba, az Emirates Cup nevű tornára, amelyen a Valenciával és az Arsenallal is megmérkőznek majd a kék-feketék. Chivu ellenben nem repült el új csapatával Angliába.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Massimo Moratti, az Inter elnöke is dicsérte Londonban Filkor Attilát

 

Pozitívan értékelte Filkor Attila vasárnapi teljesítményét Massimo Moratti, az Internazionale elnöke. Az olasz szakírók ugyanakkor figyelmeztetnek, nem szabad komoly következtetéseket levonni a bajnoki keretre vonatkozóan a nyári felkészülési meccsekből.

 

Az Emirates-kupa keretében megrendezett vasárnapi Arsenal–Inter (2–1) mérkőzésen végigjátszott Filkor Attila, az olaszok középpályása. A magyar játékos teljesítményét többen dicsérték, így Roberto Mancini vezetőedző és Massimo Moratti klubelnök is. Az egyesület elöljárója részletesen beszélt arról, miként látja a fiatalok helyzetét a nagycsapatnál, egyúttal utalt arra is, hogy a bajnokságban is szükség van rájuk.

 

A lapunk által megkérdezett olasz szakírók – így a La Gazzetta dello Sportnak a mérkőzésről Londonból tudósító munkatársa, Andrea Elefante – ugyanakkor hangsúlyozták, bár Filkor Attila számára nagy lépés, hogy pályára léphetett az Emirates Stadionban, még hosszú út áll előtte addig, amíg az Inter keretének stabil tagja lesz.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

A „vörös ördögök” már fejet hajtottak az olasz bajnokcsapat előtt

Egygólos győzelmet aratott az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Internazionale csapata az angol bajnok Manchester United ellen. Az Old Traffordon rendezett összecsapáson Ferguson tanítványai még Wayne Rooney találatával vezettek, ám jött David Suazo és Zlatan Ibrahimovics, és előbbi két, utóbbi egy találatával megfordították a mérkőzést. A második félidőben Adriano saját kapujába talált be, kialakítva ezzel a 3-2-es végeredményt. Filkor Attila csereként állt be a 76. percben.

 

Két bajnokcsapat találkozott az Old Traffordon szerda este: az olasz pontvadászatot magabiztosan megnyerő Internazionale a Premiership bajnokához, a Manchester Unitedhez látogatott. Roberto Mancini alakulata pedig meglepte a hazai gárdát.

 

Nem kezdte rosszul a találkozót a Manchester. Wayne Rooney már a tizennyolcadik percben megszerezte a vezetést a "vörös ördögöknek". Ekkor úgy tűnt nem lesz szerencséje az olaszoknak az angol csapatokkal a szigetországi turnén, a hétvégén ugyanis az Arsenal bizonyult jobbnak a kék-feketéknél az Emirates-kupán. Az első félidő folytatása azonban Inter-fölényt hozott.

 

Az MU vezetése nem sokáig tartott, David Suazo révén egyenlített az Inter. A friss szerzemény alig négy perccel Rooney találata után mattolta Edwin van der Sart, az angol csapat kapusát.

 

S ha egy üzlet egyszer beindul! Zlatan Ibrahimovics a huszonhetedik percben már a vezetést is megszerezte az olasz bajnoknak, sőt Suazo második találatának köszönhetően a szünetre már kétgólos előnnyel vonulhatott a vendégcsapat.

 

Wayne Rooney (jobbra) hiába talált be, a végén Cesar és az Inter örülhetett a győzelemnek

Wayne Rooney (jobbra) hiába talált be, a végén Cesar és az Inter örülhetett a győzelemnek

 

Az optimistább Manchester-rajongók a „jó lónak a derbi napján kell jól futnia” mondással vigasztalhatták magukat a két játékrész között, míg Sir Alex Ferguson valószínűleg játékosaiba próbált némi küzdőszellemet csepegtetni.

 

Ez részben sikerült is, ám gólt megint csak az olasz csapat tudott szerezni - igaz ennek, az előző hárommal ellentétben - örülhetett a skót mester. A csereként beállt Adriano saját kapujába talált be, izgalmassá téve ezzel a találkozó utolsó bő félóráját.

 

Újabb találat azonban nem született a látványos, és a barátságos meccs ellenére nagy küzdelmet hozó mérkőzésen, így az Inter végül 3-2-re nyert. Filkor Attila ezúttal bő negyedórát kapott Roberto Mancinitől, a fiatal magyar tehetség a 76. percben a francia Oliver Dacourtot váltotta.

 

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Manchester United-Inter 2-3 (1-3) Gólszerzők: Rooney 18, Suazo 22, Ibrahimovic 27, Suazo 35, Adriano (öngól) 58.

Manchester United: Van der Sar; Brown - R. Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick O'Shea; Eagles, Giggs, C. Ronaldo - Rooney.

Vezetőedző: Sir Alex Ferguson.

Inter: Julio Cesar (Toldo 76); Maxwell (Bolzoni 90), Materazzi (Cesar 46), Samuel, Chivu - Stankovic, Dacourt (Filkor 77), Solari (Desenclos 65), Figo (Jimenez 59) - Ibrahimovic (Adriano 46), Suazo (Cruz 59).

Vezetőedző: Roberto Mancini.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Emerson az Interhez igazol a játékosügynök Bronzetti szerint

Olaszországi sajtóértesülések szerint a 31 éves brazil klasszist már csak egy hajszál választja el attól, hogy hivatalosan is az Inter játékosának mondhassa magát, legalábbis Ernesto Bronzetti legfrissebb nyilatkozatának tanúsága szerint.

 

"A legutolsó hírem Madridból, hogy Emerson az Interhez szerződik. Az Inter zsebbe nyúlt, és ez megtette hatását - nyilatkozta Bronzetti a Radio Radio Tv csatornának.

 

A 73-szoros válogatott Emerson többször is összetűzésbe került a Real Madrid szurkolóival, nem egyszer hagyott ki emiatt hazai mérkőzést az elmúlt spanyol bajnoki szezonban. Az Internél a játékos feladata az lehetne, hogy kisegítse a francia világ- és Európa-bajnok Patrick Vieirát a támadások megszűrésénél, akivel rendkívül hatékony párost alkothatnának.

 

Ramón Calderón, a Real Madrid klubelnöke egy rádióműsorban már korábban kijelentette, hogy Emersonnal és az olasz csatár Antonio Cassanóval nem számolnak a következő szezonra való keretépítésnél.

 

Az újabb információk megcáfolják Massimo Moratti klubelnök korábban tett kijelentését, miszerint az Inter számára lezárult a nyári átigazolási piac, s a hondurasi csatár David Suazo és a román válogatott védő Christian Chivu megszerzése után nem terveznek további erősítést.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Rosicky az Interbe igazolhat

 

Az olasz bajnok jövőre szerződtetné a cseh középpályást.

Luis Figo még egy évet húz le az Inter csapatában, ám Massimo Moratti, a klub elnöke már most azon gondolkodik, kivel pótolhatná a portugál sztárt.

 

Moratti már régóta nagy csodálója Rosicky játékának, így minden bizonnyal ajánlatot is tesz érte a 2007/2008-as szezon után. A cseh középpályás szerződése ugyanis 2009 nyarán jár le, így ha az Arsenal nem akarja akkor ingyen elveszíteni a futballistát, akkor kénytelen lesz 2008 nyarán eladni őt. Persze csak abban az esetben, ha Rosicky távozna jelenlegi angol klubjától.

Link to comment
Share on other sites

Trofeo Birra Moretti

 

 

Immáron 11. alkalommal kerül megrendezésre a legkedveltebb olasz sör márka által szponzorált augusztusi mini torna, a Trofeo Birra Moretti.

Az Inter eddig mindig szerepelt a tornán, és a Juventus is csak 1999-ben maradt távol tőle. Ahogy tavaly és tavalyelőtt, úgy idén is a Nápoly lesz a harmadik csapat és a mérkőzéseket is a nápolyi San Paolo stadionban játsszák majd holnap este. A 45 perces mérkőzések lebonyolítása során nincsenek 11-esek, helyettük a rávezetéses szétlövés módszerét alkalmazzák. Mint minden évben, úgy idén is a Canale5 televízió közvetíti majd az eseményt élőben. Az elmúlt évek résztvevői és győztesei időrendben:

 

1997: Udine (Inter, Juventus, Udinese) Győztes: Juventus, Legjobb: Amoroso (U)

1998: Udine (Inter, Juventus, Udinese) Győztes: Udinese, Legjobb: Baggio (I)

1999: Udine (Inter, AC Parma, Udinese) Győztes: AC Parma, Legjobb: Vieri (I)

2000: Bari (Inter, Juventus, Bari) Győztes: Juventus, Legjobb: Cassano (B)

2001: Bari (Inter, Juventus, Lazio) Győztes: Inter, Legjobb: Vieri (I)

2002: Bari (Inter, Juventus, Chelsea) Győztes: Inter, Legjobb: Vieri (I)

2003: Bari (Inter, Juventus, Sampdoria) Győztes: Juventus, Legjobb: Di Vaio (J)

2004: Bari (Inter, Juventus, Palermo) Győztes: Juventus, Legjobb: Trezeguat (J)

2005: Nápoly (Inter, Juventus, Napoli) Győztes: Napoli, Legjobb: Piá (N)

2006: Nápoly (Inter, Juventus, Napoli) Győztes: Juventus, Legjobb: De Zerbi (N)

 

Az Inter keretében ezúttal is helyet kapott a magyar válogatott keretébe is meghívott Filkor Attila.

Kapusok: J.Cesar, Toldo

Védők: Casar, Materazzi, Chivu, Maxwell, Rivas, Desenclos, Fatic, Filippini, Pedrelli

Középpályások: Figo, Stankovic, Vieira, Solari, Dacourt, Jimenez, Filkor, Bolzoni

Támadók: Ibrahimovic, Suazo, Adriano, Crúz, Balotelli

Link to comment
Share on other sites

Figo: Hozzuk el Quaresmát!

 

 

Az Inter portugál veteránja úgy véli, csapatának rá kellene startolnia Ricardo Quaresmára.

 

Luis Figo a Calcio Italiának nyilatkozva elmondta, hogy a Real Madrid által kerülgetett Quaresma leigazolásával nagyon jól járhatna a milánói klub.

 

„Quaresma az egyik legjobb portugál futballista manapság, jól illene az Inter csapatába is. Képességei alapján a világ bármely csapatában megállná helyét, ám ő még mindig Portugáliában játszik. Ez azonban már nem az én problémám.”

 

Quaresma fiatalon az FC Barcelonához került 2003-ban, ám a nem túl önzetlen játékstílusa miatt nem kedvelte őt Frank Rijkaard, így egy évvel később, a Deco-üzlet keretében el is hagyta a katalán fővárost.

Link to comment
Share on other sites

Na látom már Rosickyt szinte az összes nagy olasz csapat figyeli.

Egyébként Quaresma már inkább jobban illik a csapatba, pótolhatná Figot. Fiatal, jóképességű, viszont még mindig egy kicsit önző! :D

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Thiago Motta jelenleg három olasz élvonalbeli klub kereszttüzében

 

A jelenleg az FC Barcelonát erősítő brazil Thiago Motta után érdeklődik három nagy olasz klub is a Serie A-ból: a Milan, az Internazionale és a Juventus. A játékos sokáig sérült volt, egészségesen viszont nem tudott élni a felkínált lehetőségekkel, így nem tudott biztos helyet kiharcolni magának a katalánoknál.

 

Nem csoda, ha nemrég szóba került a játékos nyári távozása, ez pedig több neves olasz élvonalbeli klub érdeklődését is felkeltette.

 

A 24 éves játékos eligazolása annyiban lehet problémás, hogy - annak ellenére, hogy Motta kérte: szabadon igazolható legyen - jelenlegi klubja hatmillió eurót kérhet érte.

 

Tény viszont, hogy ez a probléma nem tűnik elháríthatatlannak, különösen, ha olyan nagy klubokról van szó, mint a Milan, az Internazionale vagy a Juventus.

 

A Milan egyrészt középpályáját szeretné megerősíteni a játékossal, másrészt szeretné, ha segítene felkészíteni a fiatal francia tehetséget, Yoann Gourcuffot a rendszeres játékra.

 

A másik milánói klub már régóta érdeklődik Motta iránt, és már hivatalosan is érdeklődött a Barcelona illetékeseinél.

 

A Juventus fő célja szintén a középpálya megerősítése, de szakemberek szerint a játékos ereje és technikai képzettsége miatt amúgy is nagyon feküdne neki a Serie A.

 

A brazil középpályás jelenleg a Barcelona első csapatával van a klub távol-keleti túráján, a jövőjével kapcsolatban azonban még semmi konkrétumot nem árult el.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Szerintem is Nasri a legoptimálisabb játékos az Inter számára. Fiatal, tehetséges, támadó szellemű és mint, ahogy Mario 78 említette "szervező is, ha kell". Itt a "ha kell"-t emelném ki, hiszen szervezésre még ott van Viera, de ha ő sérült, akkor helyettesítheti Nasri.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

Link to comment
Share on other sites

Egy nagyszerű játékos, viszont még mindig megállja a helyét. Bár már ő is tisztában van vele, hogy ez már tényleg az utolsó éve, ezért szeretné búcsúzását megkoronázi. Kíváncsi vagyok azonban arra, hogy ki pótolja majd őt, Nasri, Quaresma vagy...?

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Zanetti: A Milantól akkor sem tartunk, ha megveszi Ronaldinhót
javier%20zanetti.jpg
Az olasz bajnok csapatkapitánya nagyon magabiztosan várja a két hét múlva kezdődő szezont. Zanetti szerint a nyári erősítések valóban fokozták a gárda erejét.

Javier Zanetti dicsérte az Inter újoncait, a csapat kapitánya külön kiemelte David Suazo és Cristian Chivu szerepét. Az argentin szerint a támadó nagyon régóta játszik a Serie A-ban, és minden csapat számára veszélyes lehet, míg a román védő éppen illeszkedik az együttes védekező felfogásába.

- Suazo remekül alkalmazkodik a körülményekhez, ráadásul már nagyon régen játszik az olasz első osztályban. Chivu pedig fiatal kora ellenére roppant rutinos. Ő különösen fontos láncszeme lehet a csapatnak, hiszen a célunk, hogy egy nagyon erős védelmet hozzunk össze – mondta Zanetti, aki kitért a legnagyobb riválisnak tartott Milanra is: - Nincs mitől tartanunk. A Milannak még húsz napja van, hogy igazoljon egy nagy nevet, és szerintem ez meg is fog történni. De még ha Ronaldinho érkezik, akkor sem kell tartanunk tőlük!
Link to comment
Share on other sites

Az Internek is sikerült egy igen erős védelem kiépítése. Eddig is erős volt, de Chivuval kiegészült. Suazo is jól beilleszkedett új csapatánál és jól is teljesít, hiszen már gólt is lőtt.

Az biztos, hogy most már még nagyobb, hanem a legnagyobb riválisa az Inter az összes olasz nagycsapatnak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...