Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

"Serie A: Quaresma a legrosszabb, Arany Szemetest kapott

Ricardo Quaresma, az Internazionale portugál játékosa nyerte el az idei Arany Szemetes díjat Olaszországban, miután a Rai rádió Catersport című műsorának hallgatói őt ítélték 2008 legrosszabb labdarúgójának a Serie A-ban.

 

A 25 éves futballista nyáron igazolt a milánói bajnokcsapathoz a Portótól – a klub 18,6 millió eurót fizetett érte –, de eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

Quaresma a szavazás során közel kétszer annyi voksot kapott, mint a második helyen záró volt válogatott Christian Vieri (Atalanta).

 

Tavaly és tavalyelőtt is egy interes, Adriano kapta a díjat, ő ezúttal harmadik lett."

 

 

 

Azt kell h mondjam megérdemelte, akármekkora Inter fan vagyok. Nem fekszik neki az Olasz foci.....:S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Internazionale - AC Milan : 2 - 1 gsz: Adriano , Stankovic ill. Pato

 

Szép volt fiúk !! Forza Inter !!

 

Jelenleg a táblázat :

 

1 Internazionale 24 17 5 2 42-17 56

2 Juventus 24 14 5 5 39-21 47

3 AC Milan 24 13 6 5 41-25 45

4 Fiorentina 24 13 3 8 35-23 42

5 Genoa 24 11 8 5 35-25 41

6 AS Roma 24 12 4 8 36-31 40

7 Cagliari 24 11 4 9 32-26 37

8 Atalanta 24 11 3 10 31-25 36

9 Palermo 24 11 3 10 32-29 36

10 Lazio 24 9 6 9 33-37 32

11 Udinese 24 8 7 9 34-36 31

12 Siena 24 7 6 11 19-25 27

13 Catania 24 7 6 11 22-30 27

14 Sampdoria 24 6 8 10 23-29 26

15 Bologna 24 5 8 11 26-38 23

16 Lecce 24 4 10 10 22-37 22

17 Torino 24 4 8 12 24-39 20

18 Chievo 24 4 8 12 17-33 20

19 Reggina 24 3 8 13 20-41 17

 

Reméljük ez már nagyon nem is fog változni a helyezéseket illetően ! Mondjuk én szurkolok a Rómá-nak , hogy odaérjenek a Bl-t érő helyre !

 

Link to comment
Share on other sites

Tuti, hogy nem fog változni.A Juventus az még erős csapat de a divatos ACM-nek már esélye sincs.Remélem a következőkben sem lesz ACM siker mert rühellem azt a csapatot.Ahol ilyen Ronaldinhok meg Bechamek,Inzaghik játszanak az nem lehet normális csapat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Most megmutattuk, hogy mennyit ér és mennyit tud az Inter! Nem az edző hibája volt, hogy az elmúlt években semmit nem tudtak mutatni a BL-ben, a csapat kevés hozzá, és ezen Mourinho sem tud változtatni. El lehet olvasni a tréner nyilatkozatát:

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/helyzetjelentes-az-interrol-ennyit-tudunk-nem-erdemeljuk-meg-a-bl-t-225873.html

Link to comment
Share on other sites

Elismerem az MU teljesítményét.Tényleg jobbak voltak.

 

Bár, hogyha a MU vs AC Milan meccs lett volna akkor szerintem 6-0 -ás végeredménnyel kellett volna számolni. :)

 

 

(Kedves vassadi. Anno te ugattál nekem, hogy mit írok én az ACM topikba.Te is nyugodtan elhúzhatnád innen a csíkot.)

Link to comment
Share on other sites

Bár, hogyha a MU vs AC Milan meccs lett volna akkor szerintem 6-0 -ás végeredménnyel kellett volna számolni. :)

 

bírom hogy mindíg a Milan-t hozod fel ellenpéldaként <_<

Milan legalább már verte a Mu-t(nem is egyszer) :P

 

A Manchester mellett a Milan a másik kedvenc csapatom (de gondolom tudja ezt mindenki, annyiszor leírtam már, meg ott az aláírásomban is, na mindegy, nem ez a lényeg), szóval ebbe a vitába inkább nem szállok be.

 

Ui.: Kr@sstheon1y, annak ellenére, hogy Inter-fan vagy, becsüllek, amiért elismered a Manchester teljesítményét.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

A Palermo elleni 21 fős keret:

 

Huszonegy főt jelölt José Mourinho a holnapi bajnoki mérkőzésre percekkel ezelőtt. A sérülteken (J.Cesar, Maicon, Rivas, Jimenez és Mancini) kívül továbbra is hiányzik Adriano, aki egyszerűen úgy döntött, hogy számára befejeződött a 2008/2009-es szezon. Sőt talán az egész pályafutása. Ernesto Paolillo a klub nevében igyekezett a sajtót arról meggyőzni, hogy azt az ügyet az Inter és Adriano a média kizárásával fogja megoldani, ám úgy nehéz lesz mindez, ha közben Brazíliában Adriano sajtótájékoztatókat tart és mosolyogva közli (mintha arról számolna be, hogy újra végig tudja dolgozni az edzéseket) hogy ő bizony már sosem megy vissza Milánóba. Meglátjuk mi lesz az ügy vége, azonban sok jóra szerintem itt már egyik fél sem számíthat. Ettől eltekintve jöjjön a holnapi keret, hiszen azt hiszem ez most sokkal fontosabb dolog, mint egy lejtőn megindult ember hóbortos szeszélyei.

 

Kapusok: Toldo, Orlandoni, Belec

 

Védők: Cordoba, Maxwell, Burdisso, Materazzi, Samuel, Chivu, Santon

 

Középpályások: Zanetti, Stankovic, Figo, Vieira, Cambiasso, Muntari

 

Támadók: Ibrahimovic, Cruz, Crespo, Obinna, Balotelli

 

(Megkérnék minden Inter szurkert, hogy ezentúl írjatok ebbe a topicba mert nagyon eltünt :( ) Kicsit szeretném fellendíteni

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

INTER. A portugál elégedett a nyári igazolásokkal. Szerinte most sokkal erősebb keretük van a feketek-kékeknek, mint tavaly

 

Mourinho: Eto’o egyetlen euróval sem ér kevesebbet, mint Ibrahimovic

 

 

 

Néhány héttel ezelőtt José Mourinho még arról beszélt, hogy nem áll rendelkezésére olyan keret, amellyel komolyabb eredményt tudna elérni. Legutóbbi nyilatkozatában ennek pont az ellenkezőjét állította. A portugál edző szerint az Inter játékosállománya jóval sokszínűbb lesz a következő idényben, ráadásul Ibrahimovic távoztával sem gyengültek.

 

d0007953Fb3d092c2cd74.jpg

 

Az Internek sokkal kiegyensúlyozottabb lett a kerete a nyári igazolásoknak köszönhetően, mint az előző idényben. José Mourinho, a fekete-kékek vezetőedzője legalábbis így gondolja.

 

„Egy kiegyensúlyozottabb keretről álmodtam, és ez megvalósult” – nyilatkozta Mourinho a La Gazzetta dello Sportnak.

 

„Szerettem volna egy, a már meglévő védőinktől eltérő stílusú hátvédet, aki uralja a légteret, és a támadásokat is jobban segíti. Megkaptam Lúciót. Akartam egy olyan képességű középpályást, mint Motta és egy olyan támadó középpályást, valamint csatárt, mint Hleb és Diego Milito” – indokolta meg a portugál szakember, miért olyan elégedett a nyári igazolásokkal.

 

Persze megkerülhetetlen volt a már kész tényként kezelt Ibrahimovic–Eto’o csere, amelynek keretében Alekszandr Hleb kölcsönjátékosként kerül a milánói csapathoz.

 

„Csak egy bolond edző örülne Ibrahimovic elvesztésének, de ugyanígy csakis egy bolond nem lenne boldog Eto’o megszerzése után. Nagyon is örülök az érkezésének. Hogy elárult-e minket Ibra? Azt hittem, hogy velünk marad, mivel csak a Real Madrid képes ilyen őrült összeget kifizetni, ehelyett azonban a Barcelona vette meg. Úgy gondolom, ez a nyár legnagyobb volumenű átigazolása, amely több mint 80 millió fontot mozgatott meg. Szerintem Eto’o egyetlen euróval sem ér kevesebbet, mint Ibrahimovic” – osztotta meg a véleményét a két játékosról Mourinho, aki a kameruni csatárról bővebben is beszélt.

 

„Amikor először találkoztunk, vitába keveredtünk egymással. Én viszont szeretem az olyan játékosokat, akiket felbosszant egy vereség. Ezután még a Chelsea menedzsereként szerettem volna leigazolni őt Maiconnal együtt, de 40, illetve 30 millió fontba kerültek volna” – idézte fel José Mourinho.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Inter: Zanetti szerint még sosem volt ennyire erős a csapat

 

Javier Zanetti, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale argentin csapatkapitánya a Gazzetta dello Sportnak kifejtette, az idei lesz a legjobb csapat, amelyben eddig szerepelt milánói időszaka alatt.

„Még sohasem éreztem ennyire kiegyensúlyozottnak a keretet, mint most. Számos variációs lehetőségünk van minden posztra, több formációt is tudunk játszani” – nyilatkozta Zanetti.

Link to comment
Share on other sites

A Pekingben megtartott olasz szuperkupát a Lazio nyerte az Inter ellen!

 

Az Inter összességében sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint a kupagyőztes Lazio, de a bajnok helyzetei kimaradtak, míg a Lazio a második félidőben Matuzalem szerencsés góljával megszerezték a vezetést. Majd jött Rocchi emelése, ami elnyerte a mérkőzés találata címet is.

 

Az Inter Eto'o révén egyenlített, majd még Milito is betalált, de les miatt végül nem adták meg az "egyenlítő" találatot. A szuperkupát a Lazio nyerte!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Akárhogy is nézem félelmetesen erős lesz az idei évre az Inter :) Mourinho előtt meg le a kalappal, zseniálisan igazoltunk, s minden játékos azonnal szépen passzol a játék-struktúrába (s ettől azt hiszem, hogy csak még jobb lesz)! Lúció hihetetlen nagy erősítést csapatnak, rendkívül megbízható teljesítményt nyújt hátul, s Milito Eto-val elől nagyon erős támadójátékot biztosít... Sneijder is két nappal a leigazolása után szépen mutatkozott be a közönség előtt...

 

Azt hiszem ez az inter az elmúlt évek legszerethetőbb Intere. S Ibrahimovic sztár-allűrjei is - hál' az égnek - már csak a múlté... Nem róla szól minden, s szerintem a csapat is csak még egységesebb lesz nélküle úgy, h. mások is sokkal jobban megkapják a lehetőséget a csillogásra! :)

 

 

Jah, ha nem mondtam volna:

 

Milan - Inter 84. perc 0-4 :)

 

Szerk: vége, az eredmény nem változott... ha a második félidőben nem csak passzolgatunk, akkor lehetett volna csúnyább is :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Az Inter - Sampdoria egy ideje átment PSYCHO-fociba... :o

 

Rohadjon meg ez a bíró :( Ez nem normális... A Sampdoria játékosok is elég brutálisan dühöngtek eddig mégis 2 piros az internek... A Sampdoria hülyeségét meg nem torolja meg... :S 'véletlenül' a két belső védőt.... :angry:

 

Úgy látom mindenáron izgalmasabbá akarják tenni a bajnokságot :( (elnézve az előző fordulókat: bármi áron)

Link to comment
Share on other sites

két jogos kiállítás, amatőr dolgok miatt + cambiasso meg ugye José off 3 meccsre....

 

a Mou féle kezes ügyről:

 

"Érdekes egy gesztus volt, ha mint pantomim művész teszi mindezt, mindenki tudta volna mire gondol, így csak következtetni lehet!" - nyilatkozta Zamparini. "Most, hogy Mourinho csinálta, mindenki csak találgat... nagy komédiás! Az, hogy az Inter állandóan a játékvezetőket kritizálja, számomra elég komolytalan, ha két Palermo játékost állítanak ki ilyen körülmények között, nem történik semmi, most meg mindenki az Intert sajnálja, pedig nem mondanám, hogy jogtalanok lettek volna a kiállítások."

 

kezdem már én is sajnálni Olaszország legnépszerűbb klubját

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na hát emberek sikerült továbblépni az elődöntőbe, és ott bizony az iszonyat erős Barca lesz az ellenfelünk. Tartok is nem is kicsit tőlük, de bármi lehetséges...igazából ha innen továbbjutunk, akkor igen csak nagy sanszunk lenne a végső győzelemre. Nagyon sokminden azon fog múlni,hogy Messit sikerül -e megállítani valahogy, ha az sikerül akkor minden esélyünk meglesz a továbbjutásra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...