Jump to content
PirateClub.hu

e.szabi

Törzstag
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

e.szabi's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. e.szabi

    Bajnokok Ligája

    Erre csak egy valamit tudok mondani. Vicc. A Genoa elnöke 5 éve el van tiltva az ügyletektől, tehát aki ez időben a Genoa-val üzletelt, kéretik megbüntetni, kizárni, megalázni. Láttam már pár lejárató cikket csapatok ellen, de ez aztán tényleg showder klub. Szóval ebből az következi,, hogy az Inter nem az elnökkel intézte az ügyet, hanem más előljáróval a klubnál.
  2. e.szabi

    Chelsea fan!

    Ballack elképzelhető, hogy megy cserepadra a Realhoz.
  3. e.szabi

    Inter

    http://www.youtube.com/watch?v=5sLySe0s8HY
  4. e.szabi

    Inter

    Sajnos csak most bukkantam rá. Intereseknek kötelező http://www.youtube.com/watch?v=wV93OM-mypA
  5. e.szabi

    Bajnokok Ligája

    Daniels, abból a 2 alkalommal sorból vedd ki az Intert, a Barcat, és a MU-t ugyanis mindhárman 3x
  6. e.szabi

    Real Madrid

    Szurkolni fogok a Realnak, hogy minden téren kerekedjenek felül a Barcan. És Mou azt is mondta, hogy azt fogja játszatni, amit a szurkolók elvárnak, tehát szép látványos focit. Sok sikert!
  7. e.szabi

    Bajnokok Ligája

    Grat a Bayern-nek! Lehetett volna ez szorosabb is. Sajnos nem fogom tudni megbeszélni a történéseket pl. Horty.911 -el, mert egyelőre nem igen fogok ebbe a topicba benézni, még az ilyen baad_newzz- félék folyamatosan mocskolnak minket. Sejtem mit fog itt még írni.
  8. e.szabi

    Manchester United

    A két éve klubrekordot jelentő 30M fontért vásárolt bulgár újabb esélyt kap a bizonyításra. Dimitar Berbatov már két szezon óta próbál a Manchester United vezéregyéniségévé válni. Amikor a Berbatov számára nem túl fényesen sikerült első idény után, tavaly nyáron egy időben távozott Carlos Tevez és Cristiano Ronaldo is a Vörös Ördögöktől, úgy tűnt biztosan eljön bolgár ideje. A 29 éves csatár azonban a legutóbbi idényen továbbra is gyakran csak padozott, vagy ha be is állt, nem bizonyította be, hogy Sir Alex Fergusonnak komolyabban kellene számolnia vele. A sajtó szinte biztosra vette Berbatov távozását, de először a játékos cáfolta a hírt, majd most edzője is megerősítette, hogy a Bulgária válogatottjától pár hete visszavonult futballista marad jövőre is a Unitednél. „Folyamatosak a spekulációk, ám mi tudjuk, hogy Dimitar nagyszerű játékos és a következő idényben ezt reményeink szerint be is bizonyítja nálunk.” – mondta a Mirrornak Ferguson.
  9. e.szabi

    A nagy futball átigazolások téma

    Bayernesek örülhetnek. Franck Ribéry úgy tűnik 2015- ig meghosszabítja szerződését. Úgy látszik pénz beszél, ugyanis évi 10 millió euro-t fog keresni, ennyit még soha senki nem kapott a bundesligaban. Előzetes hírek szerint, már 50 %- on áll a Real Diarra párosának átigazolása is. Más: A Daily Express értesülései szerint a Barcelona hamarosan 80 millió fontos ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Wayne Rooneyért. A katalán klubnál a jövő hónapban tartanak elnökválasztást, a jelenlegi presidente, Joan Laporta és Sandro Rossell közül választhatnak majd az illetékesek. Nem meglepő, hogy szóba került Rooney neve a klubnál, hiszen ilyenkor a jelöltek legtöbbször egy nagynevű játékos megszerzésével kampányolnak. A Barcelona nyáron szeretné megerősíteni keretét, hogy visszavehesse helyét Európa trónján. Erre idén már nem lesz esélyük, hiszen a Bajnokok Ligája elődöntőjében kiejtette őket az Internazionale. Angol és spanyol lapértesülések szerint a gránátvörös-kékek mestere, Pep Guardiola egy új támadót is igazolna, és a sérülése előtt elképesztő formában futballozó Rooney az egyik fő célpontja. A 24 éves sztár jelenleg Ausztriában van, ahol az angol válogatottal együtt készül a nyári világbajnokságra. A Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Fabio Capello elmondta, játékosai csak a torna után foglalkoznak majd a jövőjükkel. Nehezen tudom elképzelni, hogy Rooney távozna, hiszen nekik is az a céljuk mint a Barcanak: Újra Európa trónjára állni.
  10. e.szabi

    A nagy futball átigazolások téma

    Villa valszeg inkább kint szélebben fog játszani, és bőven megférnek egymás mellett: közölte Ibra ügynöke Nem tudom Guardiola, hogy gondolja ezt.
  11. e.szabi

    A nagy futball átigazolások téma

    Barcások örülhetnek: David Villa: Valencia-->Barcelona - 42 millió euro Cesc Fabregas még nem 100%, hanem inkább 90%, annyi biztos hogy ez az ügylet már nem a játékoson fog múlni, hanem a 2 klub hogyan tud megállapodni, ugyanis Fábregas menni akar mindenképpen.
  12. e.szabi

    Bajnokok Ligája

    Na Horty.911, hát mit is gondolok a BL-döntőről: Már iszonyatosan várom, és elég szoros küzdelemre számítok. Szerintem 1, max 2 gól fog esni az egész meccsen (ne legyen igazam). Inkább taktikai csata lesz a 2 edző között. Plusz erőt ad mindkét csapatnak, hogy aki megnyeri a trófeát, az csatlakozik a Barcahoz, és Manchesterhez, ugyanis ezidáig csak nekik sikerült a triplázás, és ez nem semmi dolog akárhogy is nézzük. A Bayernek ugye van 1 nagy hiányzója Ribéry, azért biztos meg fogják érezni a hiányát (szerintem is 1 meccsnél többet nem érdemelt volna). Inter-szurkoló lévén én azt mondom, hogy azt az 1 vagy 2 gólt mi fogjuk lőni.
  13. e.szabi

    Bajnokok Ligája

    Én sokkal jobban örülök, hogy a Bayern ellen kell játszanunk. És persze nem azért, mert könnyebb ellenfélnek gondolom, sőt. Robben-Sneijder, Lúció volt csapata ellen, Mourinho vs. Van Gaal, aki keze alatt lett anno szerintem ilyen nagy taktikus a Barcanal Mou. A híres német mentalitás vs. Inter betonvédekezés. És biztosak lehetünk, hogy nem kell egyik csapatot sem félteni a másiktól. Amelyik csapat nyer, az teljes mértékben megérdemli a trófeát majd, ez ellen senkinek sem lehet egy szava sem. Jah és persze azt sem feledjük, hogy egy ideje már csak ennek a két csapatnak van esélye a triplázásra európában.
  14. e.szabi

    Bajnokok Ligája

    "Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elődöntőben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzője irányítja. Hangzott egy Juve drukker szájából.
×
×
  • Create New...