blox Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 A matematika mindenütt jelen van. Megjósolja, fog-e esni az eső, megmondja, hány óra van, és elárulja, mennyi pénzünk van. A matematika segítségével bűnügyeket elemzünk, mintákat fedezünk fel, és kiszámítjuk egyesek viselkedését. A számok megoldják a legnagyobb rejtélyeket is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsHuszi Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Na ez egy király sorozat.Amikor csak tudom meg nézem a tv-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Hol adják? Kíváncsi vagyok rá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 háát én úgy tudom h itthon nem adják csak az Usában ott a harmadik évad megy most Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Az szép h a 3. évad már... bitgateról le lehet tölteni ?ket... Megtaláltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsopy007 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Imádom ezt a sorozatot. Tényleg valóságszerűen mutatja be a számok fontosságát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbibi Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 én nem sok sorozatot nézek, ezen kivül egyedül talán a jóbarátokat. mikor az első részt megnéztem, csak össze vissza kapkodtam a fejemet, de pár mp után azért felfogtam h mi van sztem nagyon szuper!! és még a pasi se rossz benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Április 11, 2011 Share Posted Április 11, 2011 Vége van Nem folytatják többet, a vége nagyon jóra sikeredett, de abbahagyták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts