Jump to content
PirateClub.hu

tbibi

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

tbibi's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. tbibi

    Numb3rs

    én nem sok sorozatot nézek, ezen kivül egyedül talán a jóbarátokat. mikor az első részt megnéztem, csak össze vissza kapkodtam a fejemet, de pár mp után azért felfogtam h mi van sztem nagyon szuper!! és még a pasi se rossz benne
  2. tbibi

    Jóbarátok

    Én egy kicsit böngésztem jóbarátok híreket, és elvileg rachel nem egyezik bele, így nem lesz mozi bár én nem tudom, már kicsit talán ki is öregedtek a szerepükből :D és talán télleg csak egy ilyen epilógus szerű lenne belőle h 10 évvel később.. hát nemtudo azt tudom h a joey nekem se tetszik annyira, és sztem azért mert matthew perry(chandler) volt a fő poéngazda a jóbarátokban ezért nekem ő a kedvencem! meg a karaktere is!
  3. tbibi

    Milyen mobiltelefonod van?

    1. sagem - 1 évig aztán meguntam nagyon gagyi semmit se tud, még kamerázni se 2. Sony Ericsson k500i - nagyon király mobil, kár h csak 12 megás, eladó! szép állapotban , 1 évig használtam, nincs gari, pannonos, kártyát is adok hozzá ha kérsz :D akit érdekel: 06 30 288 0890 3. Sony Ericsson w300i - nagyon király mobil, mindent tud, csak a kamerája nem a legjob,de hát olcsó vót! memoriakártyás ez a király benne, a hangzása is cép (mivel walkman ) S.E. 4EVER!!
×
×
  • Create New...