Jump to content
PirateClub.hu

SonyEricsson K610i


Gabesz
 Share

Recommended Posts

Kompakt mobil megjelenés

Egy kicsi és vékony 3G-s telefon, mindennel felszerelve, amire szűksége lehet a kommunikációban: gyors üzenetküldés, kiváló hangminőség, valamint videóhívás - K610i. Élvezze a lenyűgöző multimédiás szolgáltatásokat, Sony Ericsson K610i készülékével és tapasztalja meg a gyors internetezés örömeit.

 

Klasszikus kivitelezés

A K610i-t, a könnyű kezelhetőség mellett, arra tervezték, hogy maximálisan meg legyen vele elégedve. Egyike a legkisebb 3G-s mobiltelefonoknak, a navigációs gomb és egyéb billentyűk elősegítik a szöveg bevitelét és a kezelhetőséget. A billentyűzet kellemes háttérvilágítással, effektekkel rendelkezik, amely automatikusan bekapcsol hívás, illetve üzenet fogadásánál. A K610i 1.9" 262K színű TFT kijelzője ideálisan használható üzenetküldéshez és internetes keresgéléshez egyaránt.

Képkezelés

2 megapixeles kamera található diszkréten elrejtve a K610i hátoldalában. K610i-vel készült képekkel bátran büszkélkedhet. Elmentheti és azonnal el is küldheti közvetlenül barátainak. Ossza meg életét barátaival képekben. Küldje el képeit telefonról telefonra (MMS) vagy telefonról személyi számítógépére (MMS vag e-mail) Mindezek mellett, áthelyezheti őket személyi számítógépére Bluetooth segítségével, vagy USB kábellel (tartozék). Tároljon többet Memory Stick Micro (M2) memóriakártyán.

Üzleti funkciók

Használja K610i készülékét hatékonyságának növeléséhez, személyes előrejutásában, és munkhelyen is. Közvetlen e-mail küldési támogatottsággal rendelkezik, szinkronizálhatja számítógépével , hogy ezáltal elérhető legyen és közben frissíthesse naptárát. K610i készülékét nagysebességű modemként is használhatja, mely segítségével barangolhat személyi számítógépével a világhálón. Legyen mindig naprakész, ami az új híreket és eseményeket illeti, a K610i teljes Internetböngészőjének segítségével és élvezze a legeslegfrissebb híreket (RSS).

Zene

Kedvenc zeneszámai mindig önnél vannak, bármerre jár is. Nézzen valódi klippeket és töltsön le újabb dalokat telefonkészülékére. Bármikor, bármerre is jár.

 

Többet akarsz megtudni róla akkor itt a link:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10389&zone=pp&lm=pp1&pid=10389

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 4 months later...

k610 i -m volt, gyárilag rossz volt a hangszórója, szervíz megjavította, de még rosszabb lett, háttérvilágítás is elszállt.....

Majd azt megcsinálták, de most kaptam helyette egy újabb hibát. Szóval nagyot csalódtam az SE ben. Most Nokiám van :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...