Jump to content
PirateClub.hu

Schofield

Veterán
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Schofield

 • Rank
  Jómunkásember
 • Birthday 06/01/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Aberdeenshire
 1. Schofield

  Gyúrjunk wazze!

  A fűrészeléssel inkább formálni tudod a hátad úgyhogy evezz is. [Hidden Content] Gondolom így gondoltad ,mint a srác a vége felé , szerintem az egyenes rúddal jobban éreznéd ,így fekve pedig derékra elég csekély terhelés jut nem úgy mint a felhúzásnál... Szóval csak próbálgasd elöször kisebb súlyal ,hogy érezd ahogy mozogsz aztán ha már szépen megy akkor dobáljál rá.
 2. Schofield

  Miért pont ilyen avatar képet választottál?

  Mert egy jó kép munka közben
 3. Schofield

  Gyúrjunk wazze!

  Mindenhol vannak olyanok akik bunkók ,nem köszönnek stb. ,de ez nem számít nem kell velük foglalkozni. Emlékszem mikor én is kezdtem szinte senkisem köszönt elég rossz érzés volt ,de át kellet felette lépni és így ídővel már hozzám jöttek oda köszönni és kezet rázni valamilyen szinten ezt is elismerésnek veszem. Így több év után tőlem is szoktak segítséget kérni kezdő srácok és ennek is csak örülni tudok ,szerintem ezzel mindenki így van szóval nem kell félni kérdezni mert akitől kérdezed biztos szivesen megosztja veled a tapasztalatait.
 4. Schofield

  Gyúrjunk wazze!

  Ha otthon szeretnél akkor fekvők ,hasprés , tricepszre a könyök hajlítás.... de itt Zoli mond pár gyakorlatot hátra és lábra is(az első 5-10percben) : [Hidden Content] Ha viszont már terembe mennél akkor az ottani terem edzőt megkérdeznéd biztos segítene és össze írna neked valami edzés tervet ,mert ezt így nehéz megmondani ,hogy mi válna neked be.
 5. Schofield

  Gyúrjunk wazze!

  90 ? Inkább 100
 6. Schofield

  Kedvenc Vers, Idézet

  "A nehézség leküzdéséhez kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több."
 7. Schofield

  Sörreklám kicsit másképp

  Tény ,hogy azon nem lehet nevetni ,(A megyek leinni magam az nekem is tetszett) de ilyen hozzá állásal csak még nagyobb ganyéba kerül az ország (no meg ilyen politikusokkal)
 8. Schofield

  Kedvenc Vers, Idézet

  "Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel." "Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek? Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!" (Müller Péter)
 9. Schofield

  Sörreklám kicsit másképp

  Hát ez elég sz.r volt... Ez az eredeti (és ez tényleg kicsit fel vidít hazámra való tekintésben...): [Hidden Content]
 10. Schofield

  Nők a volánnál

  A vég a hoppsz ez egy férfi volt... azon ki feküdtem
 11. Schofield

  Ki Milyen Soportot Űz?

  Tial+CC+Kondi+Úszás
 12. Schofield

  A biciklisek

  Triál meg néha CC
 13. Schofield

  Van Webkamerátok?

  Nekem azt hiszem trust van ,de már vagy fél éve nem láttam (elötte 2 hónapig nap mint nap használtam) de nem volt sok értelme
 14. Schofield

  Kedvenc Vers, Idézet

  Nem alszik mindenki, akinek csukva van a szeme. És nem lát minden nyitott szemű ember. /Anthony de Mello/ Gyakran csak évek múlva látjuk helyes megvilágításban mások cselekedeteit, sőt néha a magunkéit is. /Arthur Schopenhauer/
 15. Schofield

  Kedvenc Vers, Idézet

  A bolond ember eléggé logikus, csak az épelméjűek bírálata felületes. /Rejtő J./ "Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz." "Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat." "Vannak a léleknek olyan sebei, amelyek sosem hegednek be..." "Rossz idő nem létezik csak gyenge akarat!"
×