nagypisty Posted Január 24, 2006 Share Posted Január 24, 2006 Erre kíváncsi vagyok! Ha szavaztatok írjátok le hogy mi volt a jeletek! Nekem sapka :buba: , meg kifli volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Január 24, 2006 Share Posted Január 24, 2006 Alma meg létra. Tök baromság Amúgy közömbös voltam itrántuk (lesz*rtam). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 24, 2006 Author Share Posted Január 24, 2006 Jah, egyszer nekem is volt alma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 24, 2006 Share Posted Január 24, 2006 az én jelem kacsa volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Január 25, 2006 Share Posted Január 25, 2006 Nekem répa volt a jelem, bár akkor nem érdekelt, de mostmár tuti, hogy dicsekednék vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Január 25, 2006 Share Posted Január 25, 2006 Nekem Pipa volt és nem tudom h ki violt az az állat aki kitalálta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 25, 2006 Share Posted Január 25, 2006 nekem csersznye volt a jelem, de különösen nem érdekelt. így utólag örülök hogy nem fazék, traktor,szalonna vagy vmi hasonló volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 25, 2006 Author Share Posted Január 25, 2006 Nekem répa volt a jelem, bár akkor nem érdekelt, de mostmár tuti, hogy dicsekednék vele Hali! Hát ez a beszolásod nagyon tetszett! A suliba olvastam! Megmutattam az osztálynak! Halálra röhögtük magunkat a répádon! :lol2: :rofl2: Örömet hoztál szürke napjaimba! :victory: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Nekem füzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 nekem magyar zászló volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Nekem létra volt a jelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Nekem asztal volt a jelem!Mindig is széket akartam mer az volt a menő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
icei Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Nekem gyertya volt és szerettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 28, 2006 Author Share Posted Január 28, 2006 Már olyan öreg vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Nekem szánkó volt a jelem és már nem emlékszem rá, hogy viszonyultam hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankfurtpower Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 nekem ecsetespaletta volt a jelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouGin Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 nekem süni volt és kötelező volt mindenkinek süni alakú párnát csináltatnia v vennei és dálutánonként mindig azon aludtam el mikor mesélt az ovónő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 28, 2006 Author Share Posted Január 28, 2006 Pedig az ovodában alapozták meg az életedet! Ott alakulnaki ki az első kapcsolatok! Mindenkinek ajánlom, hogy ne hagyja ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Hát ja nekem se volt egy nagy szám az óvoda..ez van .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 28, 2006 Author Share Posted Január 28, 2006 Én sem komolyan írtam! Bennem sem hagyott mély nyomokat a legózás meg a fakockázás, meg a tűzoltókocsizás, meg a fogócskázás, meg az alvás, meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rad1Tyv Posted Január 28, 2006 Share Posted Január 28, 2006 Hell! Nekem Gyilkos Galóca volt, miután megmondták az óvónénik, hogy mi a neve a jelemnek köbö 3,5 évesen, akkor már tetszett mert benne volt a gyilkos szó na akkor azzal naon menő voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Január 29, 2006 Share Posted Január 29, 2006 Tyűű, nekem kisautó volt a jelem, én voltam rá a legbüszkébb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 Hali! Hát ez a beszolásod nagyon tetszett! A suliba olvastam! Megmutattam az osztálynak! Halálra röhögtük magunkat a répádon! :lol2: :rofl2: Örömet hoztál szürke napjaimba! :victory: Hát igyekszek Örülök, hogy teccett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 Nekem haz volt a jelem! Es tudjatok az miert olyan jo? Mert minden belefer ami nektek volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 31, 2006 Author Share Posted Január 31, 2006 És ha valakinek elefánt, bálna, repülő, vagy nap volt a jele? Akkor igen szűkösen fértek volna el a házikódban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 Az én jelem az ovónénik csoportos munkával fejlesztették ki. Úgy kell elképzelni, hogy van egy nagy Q betű, aminek a belsejében van mégegy kör és a csík a kőr közepéből ficeg ki Szal a válaszom, szerettem, mert a többieké olyan snassz volt, nemúgy mint az enyém Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 És ha valakinek elefánt, bálna, repülő, vagy nap volt a jele? Akkor igen szűkösen fértek volna el a házikódban! Eleg nagy haz volt az! Hangarral meg uszomedencevel meg allatkerttel! Minden csak a kepzeletemen mulott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiZsO Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 nekem létra volt a jelem, és nem tudom, hogy bírtam-e, ami nekem az óviból megmaradt, az az volt, hogy amikor aludni kellett a mellettem alvó kislány szoknyája alá néztem aztán a sarokba is állítottak érte, és utána már külön aludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 31, 2006 Author Share Posted Január 31, 2006 Ilyen nekem is volt, csak nemvolt rajta szoknya! Meg nem állítottak a sarokba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 Elég érdekes, mindenki milyen nagy élvezettel mesél az óvodai éveiről, pedig csak az volt a kérdés, hogy mi volt a jele oviban Én meg óvodában farsangkor repülő sárkány akartam volna lenni, muttiék szereztek is jelmezt! Kérdeztem tőlük, hogy tudok e majd repülni vele, azt mondták, hogy igen...húhúhú dícsekettem is ám mindenkinek, hogy én leszek az első majd a versenyen, mer az én jelmezem még repülni is fog...aztán kiderült, hogy az nem éppen repülő sárkány...így történt h megnyertem a versenyt mint magyar leányka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts