Jump to content
PirateClub.hu

Mi a véleményetek a végleges szőrtelenítésről?


xremesx
 Share

Recommended Posts

SZERINTETEK HATÁSOS EZ A LÉZERES SZÖRTELENÍTÉS????,

AZT MONDJÁKHOGY LEHET HOGY AZ KÁROS

MEG HOGY VAN HOGY UJRA KINŐ

TUD VALAKI VALAMIT RÓLAHOGY MENNYI IDŐ VAGY MENNYI BE KERÜL 1 ILYEN??????

Módosította spirituell
Kaqpcsold ki a Caps Lock-ot, mert menni fog a warn ordibálásért!
Link to comment
Share on other sites

A szőrtelenítés manapság a szépségápolás természetes része. A nők többsége igyekszik megszabadulni a lábán, karján, a bikinivonal mentén, esetleg az arcon levő nem kívánatos szőrzettől. Azonban a szőrtelenítés ugyanilyen, mindennapos rutin az ápolt férfi életében is: s újabban már nemcsak az arcra terjed ki, hiszen megszokott látvány már a csupasz férfi mellkas vagy hát is.

A szőrtelenítésre elterjedt házi és kozmetikai módszerek azonban csak rövid távú megoldást jelentenek és számtalan bőrproblémát is okoznak (bőrpír, szőrtüszőgyulladás).

Az ideiglenes megoldásokkal szemben az Aesthetica lézeres kezeléseivel hosszú távra megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől, akár a kényes területeken is.

 

Kinek ajánljuk?

 

Lényegében mindenkinek, aki a rendszeres, kellemetlen szőrtelenítés kínjaitól szeretne szabadulni, legyen szó bármely testrészéről, amennyiben a kezelendő területen világos a bőre és sötét a szőre.

 

Az első konzultáció

 

A konzultáció alkalmával találkozol tapasztalt esztétikai tanácsadónőinkkel, akikkel megbeszéled, hogy pontosan melyik területet szeretnéd kezeltetni. Tanácsadónőink megnézik, hogy alkalmas vagy-e a kezelésre, elmagyarázzák Neked a kezelés lényegét, elmondják, hogy milyen eredményre számíthatsz a kezelés után, hogy mire kell figyelned két kezelés között, és hogy hogyan készülj fel a kezelésre!

 

Az első konzultáció után

 

Az első konzultáció után, amennyiben szeretnél belekezdeni a kezeléssorozatba, részt kell venned egy konzultáción egy bőrgyógyásszal, aki megerősíti az esztétikai tanácsadónőnk véleményét arról, hogy valóban alkalmas vagy-e a kezeléssorozatra, illetve szakértő segítséget ad a kezelőnővéreknek, hogy a bőrtípusodnak megfelelő energiával kezeljék majd az általad kiválasztott területet. Mindezen előkészületek a Te biztonságodat szolgálják.

 

Felkészülés a kezelésre

 

A kezelésre minden alkalommal úgy kell jönnöd, hogy a kezelendő testfelületen a szőrszálak néhány mm hosszúak legyenek, tehát soha ne gyantáztass kezelés előtt, és ha teheted, inkább borotvával szőrteleníts!

Szintén vigyáznod kell az erős napsugárzással, ne menj szoláriumba a kezelést megelőző héten!

 

Az első kezelés

 

Miután megérkezel a kezelésre, megismerkedsz kezelőnővéreinkkel, akik sok éves egészségügyi tapasztalattal rendelkeznek, és speciális tanfolyamokat végeztek, hogy a bőrtípusodnak megfelelő kezelést tudják Neked adni. Amennyiben rosszul viseled a fájdalmat, egy speciális érzéstelenítőkrémet kenünk fel a bőrödre kb. fél órával a kezelés előtt.

A kezelés során diódalézer gépünkkel a lehető leghatékonyabb módon juttatjuk a lézerfényt a kezelni kívánt területre, az eltávolítandó szőrzettől függő lövésszámban és hullámhosszon. A lézer energiáját a szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, és így elpusztítja a szőrtüszőt. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő sötét, pigmentált szőr. A kezelésre igazán azok alkalmasak, akiknek sötétek a szőrszálaik, a nem pigmentált szőr (ősz, szőke, vörös) ugyanis csak kis mennyiségű energiát tud felvenni, ami nem biztos, hogy elég a szőrtüszők elpusztításához. A megfelelő energia kiválasztásánál szintén fontos, hogy a bőröd a kezelendő felületen a lehető legvilágosabb legyen, ellenkező esetben ugyanis a bőröd pigmentjei is elnyelik az energiát, így egyrészt a szőrszálaid kevesebb energiát vesznek fel, másrészt viszont megég, megpirul a bőröd. A kezelés befejeztével bőrödet speciális nyugtatókrémmel kenjük be, de az esetlegesen jelentkező pirosság egyébként is eltűnik másnapra.

 

A kezeléssorozat

 

A lézeres szőrtelenítés lényege, hogy egyszerre mindig csak az aktív szőrtüszőket pusztítja el, így bár az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüsző elpusztul, 2-3 kezelés alatt nem tudunk látványos eredményt elérni. Ezért van az, hogy az Aesthetica-ban - legyen szó bármely testrészedről - a kezeléseket csomagban veheted igénybe, így ha az 5-6. kezelés után úgy látod, nincs szükséged több kezelésre, évekkel később is akármikor visszajöhetsz, és ha szükségesnek érzed, igénybe veheted a csomagból fennmaradt kezeléseket vagy beválthatod őket egy másik testrészed kezelésére. Minden kezeléscsomagunk 8 kezelést tartalmaz.

 

Kezelés után

 

A kezelést követő 1 hétben tartózkodj a napsütéstől, a szoláriumtól. Kezelések között, amennyiben teheted, csak borotvával szőrteleníts! Két kezelés között (attól függően, hogy az arcot vagy a test egyéb részeit kell-e kezelni) 6-8 hétnek kell eltelnie, ez a periódus azonban néhány kezelés után kitolódhat (8-12 hétre) a szőrnövekedés intenzitásától függően.

www.aesthetica.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hát az árakról annyit tudok, hogy elég magasak, de ezt bármelyik intézményükben meg tudod érdeklődni, de készülj fel, hogy a gatyád rá fog menni. arról viszont tényleg nem hallottam, hogy bármi káros követkeménye lenne, de erre is rá tudsz ott kérdezni. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...