Jump to content
PirateClub.hu

Westblade

Veterán
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Westblade

 • Rank
  Lézengő
 • Birthday 06/26/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://vetulet.tk
 • Yahoo
  Yahoo:Minek örülsz? :D
 • Skype
  zsaki626

Profile Information

 • Neme
 • Lakhely
  ¤Nagy-Magyaroroszág¤
 1. Hát igen, én is abban a meggyőződésben vagyok hogy sajátmagunkat pusztítjuk ki..(pl atom fegyverekkel stb) Ha megnézzük hogy mióta mi emberek fejlödünk.. eszközöket készítünk az nagyon is porszemnyi idöhalmaz ahoz a 7,95 milliárdhoz képest,föleg ha figyelembe vesszük a technika azon rohamos fejlödését ami az utóbbi 20 évben végbement... és ha a Mars terraformálásának atervét is számításba vesszük.. szerintem semmi kétség a felöl hogy ha nemis sokmillio ember.. de minimum egy pár "Ádám és Éva" lesz és egy másik lakható bolygót benépesít, vagy bármi más túlélési lehetöségünk van.
 2. Westblade

  A madár aki moonwalkol

  Aranyos mint az állat!
 3. Westblade

  NextGen csapok királylányoknak

  Hírtelen az jutott eszembe erről hogy milyen poén lenne ebből inni
 4. Westblade

  Open Stage - Letörtétek a tükrünköt

  [Hidden Content]
 5. Westblade

  Hogy kell kiejteni a felhasználóneved?

  mály ném íz vesztbléd!
 6. Westblade

  Milyen csukátok van?

  Egy ilyen puma basket ripple típusú van hogy ha nem bolondos kedvem van és valami fontosabb de laza helyre megyek(Pl.: Randi ) Ez meg a bolondos cipőm (suliba sétálni stb): Deichmann-os cipő Deichmann-os fűzökkel:
 7. Westblade

  fire truck

  Aranyos..ooo fák.. ( a fa többeszszámát mondja a kiskölök,okos, tud magyarul )
 8. Westblade

  "Vámpír" a tömegsírban

  Háát logikai levezetésem a szuszakolni szóra : Kiindulási pontom a : kinyomni a szusszt valakiből(szusszakolni lenne csak rövidölt az "sz")A szussz pedig az hogy lélegzünk fel-le mozog a mellkasunk. Meg ugye szuszog valaki akkor is a mellkasa mozog fel le..mintha nyomná valaki(nem a megszokottan hanem erösebben) És szuszakolni is vmi ilyen hogy erösen nyomni Nah..röviden ennyi az én gondolkodásom. De szerintem ez hogy egy egész falat beletoltak az arcukba, ez nekem valahogy nem gyerebe van keze is annak a vámpírnak ha nem, max kirúgja. lehet hogy csak állkapcsot akarták hogy ne essen össze úgymond... vmi vallási célból.
 9. Westblade

  Hétlábú borjú

  Hát, képzeljétek, ha disznóból születne.. 7 sonkája lenne
 10. Westblade

  Magyar rovásírást rejt a piramis

  Érdekes az hótziher! Ott van a tatárlakai lelet is..6ezer éves rovás-írás szintén! Valahogy csak büszke leszek mégjobban hogy Magyar vagyok!
 11. Szerintem a meleg mozgalom minden színe fellelhető lesz rajta.
 12. Westblade

  Értékeld az előtted szóló aláírását!

  9/11 najó 9/10 Nagyon home made..tetszik,meg a melót látni benne. Ügyes
 13. Westblade

  Kandikamera a zuhanyzóban

  Ez egy kandikamerás videó. Nem akármilyen! Jólenne megfejtené vki hogy oldották meg hogy piros lett. [Hidden Content] 1:00nál kicsit durvába ment át a poén...
 14. Westblade

  Szerelmes versek topic!

  Egy kis saját: Már 1 évnél is többet vagyunk együtt egymás életét egymáséra tettük. Az élet kanyarjait sikerrel bevettük. Gyerekkorunk is mintha 1 lenne.. de már csak nevetve.. már csak nevetve emlékezünk rá.. nem ígérünk egymásnak fűt-fát... csak amennyit szerelmünk enged.. szerelmünk és a valóság tehet..
×