Jump to content
PirateClub.hu

morze

Veterán
  • Pontszám

    723
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by morze

  1. Letöltöd ami kell, 48 óráig bent hagyod a torrent kliensedben és le van tudva a seed kötelezettséged...
    Ha az aktivitás menüpont alatt már nem látszik a letöltött torrent, akkor az azt jelenti, hogy teljesítetted a kötelezettséget, így lehet ellenőrizni.

    https://ncore.cc/hitnrun.php

    Én kb két honapja vagyok ncore-tag, meghivott ként, nem rossz az oldal sok mindent megtalálni rajta, viszont fentvagyok a teracod-on is, a kettö közt az a különbség, hogy a két honap alatt felváltva használtam a két oldalt, az ncore-on eddig sikerült 23Gigát visszaseed-elni, még a teracondon 50Gigát huztam le és 79giga ment vissza, na ezt adjátok össze. Kérdeztem az ncore-on a moderátorokat azt mondták ha nem tölti senki azt amit én anno letöltöttem nem megy a seed-elés, most mondom én szerintetek majd 31napig vagy mégtovább folyamatosan üzemeletem majd a gépem hogy a seed meg ne szakadjon..

     

    Saját tapasztalatom szerint az ncore-nak ez az egy hibája van, nincs automata seedelés.

    Ezt nem igazán értem. Ha nincs leecher a torrentnél, akkor kinek akarod te seedelni? nCore-nál nem is az a lényeg, hogy orrba-szájba seedeld a torrentet, hanem hogy 1.0-ás arányig vagy ha azt nem tudod teljesíteni, akkor 48 óráig bent maradjon a torrent a kliensedben. És ehhez nem kell 31 napig bekapcsolva lennie a gépednek.

  2. Webtárhelyen nem fogsz tudni minecraft szerver futtatni. Minimum egy VPS-re lenne szükséged, kérdés, hogy mi célból szeretnél szervert futtatni (baráti összejövetel vagy esetleg valami komolyabb szerver)?

  3. Azt hiszem nem ment át, amit mondani akartam. Most vegyük pl. a Gyűrűk Ura filmeket. Baromi jól megcsinálták, szó sincs róla, de amikor véget ért a trilógia, akkor bajban voltak, mert hát milyen filmet forgassanak, ami annyi nézőt meg tudna mozgatni, mint anno a Gyűrűk Ura? Ekkor jött az, hogy elővették a Hobbitot, belepakoltak olyan szereplőket, akik egyébként a könyvben nem voltak benne, csak a nézők kedvéért betették őket, hogy még nagyobbat kaszálhassanak velük.

     

    Vagy itt van a Star Wars is. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy akkora sci-fi, mint amekkora a SW volt annak idején, mostanában nem nagyon születik, mert nincs semmi eredeti ötlet, ezért fogják, előveszik a SW-t és megint kaszálni akarják a pénzt vele.

     

    És most jön a Harry Potter (is)... Én úgy gondolom, hogy ez már egy lezárt filmnek az erőltetett folytatása /inkább spin-offja (-> nem tudom film esetén lehet-e ilyet mondani rá)/. Most gondoljatok bele, ha folyton előveszik a régi filmeket, akkor abból mi lesz?

  4. Használjátok a Cosmic Panda felülelet, az valamivel elviselhetőbb (ugyanitt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszene):

     

    http://youtube.com/cosmicpanda

     

    Hát a Gmail az tényleg szánalmas lett. Nem tudom,mikor vezették be ezt a maximum 25MB-t, ne ezzel elásták magukat nálam.

     

    Szerintem pont hogy jobb lett. Mellesleg te miket küldözgetsz emailben, hogy 25MB-os csatolmányméret nem elég? :blink:

  5. Videón Harry és Voldemort végső összecsapása

     

    Itt egy jelenet a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. részéből. A végéhez közeledő sorozat új epizódjából az exkluzív bejátszás egy része már benne volt az első rész tavalyi előzetesének hosszú verziójában: Potter a Tiltott Rengetegben gyalogol, amikor találkozik Voldemorttal. Miután Voldemort a létező legnagyobb átkot szórja Harryre, jön a filmrészlet legjobb pillanata: Voldemort pálcájából egy hosszú beállításban elindul a rontás, hogy Harryt mellkason találja. Itt megjelenik Hagrid is, aki az előző trailerekből és tévészpotokból hiányzott.

     

     

    A film július 15-én kerül mozikba: egészen Harry, Ron és Hermione betörésétől a Gringottsba, Perselus Piton nagy titkának felfedésén és a Szükség szobájában lezajló látványos akciójeleneten át a végső, nagy roxforti összecsapásig. Ennek a történetnek a középpontjában Voldemort és Harry konfliktusa áll. Nem véletlen, hogy az előzetes is erre lett kihegyezve.

     

    Forrás: index.hu

     

    Megj.: Az eredeti cikkben MTV-s videó van beágyazva, de mivel ezt a PirateClubbon nem lehet, ezért egy youtube-os videót raktam a cikkbe.

  6. Egy lépéssel közelebb jutottunk a hús-vér robotok kérdésében. Már csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan növesszenek mesterségesen különböző szerveket (ezek közül talán az agy lenne a legnehezebb), hogyan manipulálják az agyat (emlékek, megszerzett tapasztalatok) és kész a hús-vér robot. :)

  7. Szeretem Scooter pörgősségét, de ennél azért vannak jobb zenéi is. Erre csak 6/10 pontot tudok adni.

     

    ATB - Magnetic Girl

     

    http://www.youtube.com/watch?v=FQKwf49LUWk

     

    Ehhez mit szóltok? Kicsit olyan relaxációs hangulata van, de ne tekerjetek bele! :)

  8. 1. Legalább két darab jó nagy fémtárgyat keresni, a lemezdarabok a legjobbak összefogva és földhöz vágva garantált 99% a siker, kolléga m,ajd összefossa magát. 1%: volt egy kollégám aki erre se kelt fel.

     

    Mi egy 20 kilós kartoncsövet borítottunk fel véletlenül egy klubhelyiségben. Akkorát szólt, hogy mindenki felugrott ijedtében, az épület körül lakók pedig sorban jöttek le megnézni, hogy mi történt. :lol: Ami engem illet, én azt hittem, hogy a közelben leszakadt egy emelet...

     

    Erről pedig egy hasonló szituáció jut eszembe. Alsóban volt egy felsőbb éves csaj, akit szünetekben úgy szoktunk csúfolni, hogy "Lidi szájpadlás". Nem részletezem, hogy miért. A lényeg, hogy az osztálytársakkal egyik szünet vége után is folytattuk ezt (mivel késett a tanár), tehát felváltva mindig benyitottunk az osztályba és bekiabáltuk a fenti szöveget. Igen ám, de az osztálytársaim voltak olyan kedvesek, hogy engem is beküldtek, "most én jövök" felkiáltással. Szóval benyitok, bekiabálok, na b.meg nézem ott a tanár!!!! :lol: Hát ez sem volt semmi szívatás...

×
×
  • Create New...