Jump to content
PirateClub.hu

lzprince

Veterán
  • Pontszám

    325
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lzprince

  1. Két kérdés mereng a filmmel kapcsolatban:

    Végre van egy sikeres magyar rendező?

    Végre lesz egy jó predátoros film?

     

    A film meg várós... :)

     

    1. igen, minden bizonnyal.

    2. az Arnold-os predátor is volt.

  2. bár a Glee nem idén indult, de próbáld be, nagyon ajánlom :)

    szerk.: az idei sitcom-ok, meg úgyamúgy az egész felhozatal, engem sem hozott lázba, maradok a TBBT és a Rules of engagement mellett, HIMYM-et is nézem, de az már enyhén szólva butyuta kategória.

  3. A Legenda vagyok végén kifejezetten tetszett, hogy meghalt a főhős, erre egyből készítettek egy alternatív véget, ahol túlél.

    a két befejezést egyszerre készítették, és ha engem kérdezel, az, amikor SPOILER ON meghalt Spoiler OFF az a rész magábn volt egy nagy klisé.

  4. bár rengeteg az átfödéses bitangjó alkotás, megpróbálok csak olyant írni, amire csak egy műfaj a legjellemzőbb:

     

    akció: ez nagyon meggondolkodtatott, kettőt talán fel sem tudok sorolni, anélkül, hogy kihagyjak jópárat, a León az mégis talán kihagyhatatlan

    dráma: 12 dühös ember, Citizen Kane, Requiem egy álomért, Az élet szép, Donnie darko (nem tudok leaállni)

    fantasy: Gyűrűk Ura, mert ez sokkal inkább fantasy, mint sci-fi.

    gengszterfilm: Keresztapa

    horror: nem vagyok nagy fan, de azt tudom, hogy gyerekként az Alientől hetekig féltem, tehát az marad

    kaland: Karib tenger kalózai 1, Indy

    krimi: Közönséges bűnözők, Blöff

    musical: Hair

    romantikus: egyáltalán nem vagyok a műfaj kedvelője, A forrást mégis szeretem

    thriller: Oldboy, A bárányok hallgatnak

    vígjáték: angol és fekete-humor fan vagyok, szóval úgy Monty Python alkotásokat, mind Edgar Wright Shaun of the dead-jén mindig sírvaröhögök.

    sci-fi: Ez egyértelmű Star Wars eredeti trilógia

    western: Hét mesterlövész, A jó, a rossz és a csúf

  5. Nem dobálóztam vele, csak egy kiragadott példa volt, hogy csoda, hogy még vannak ehhez hasonló igazságos döntések. Mert látva, hogy mennyire a felszínes filmeket és alakításokat értékeli az akadémia (Titanic; Russel Crowe - Gladiátor; Steven Spielberg) azt várná az ember, hogy Depp már legalább 2 díjjal rendelkezik.

    De a kérdésem megint csak az, hogy melyik szerepléséért érdemelt volna szobrot szerinted?

     

    Nem érdemelt volna szobrot, mert, ahogy hopdinZ is mondta, mindig rosszkor volt jelölve, volt nála jobb is. Számomra a démoni borbély volt a legmeghatározóbb, mivel ott nemcsak azt mutatta meg, hogy kurvajól tud játszani, hanem hozott egy broadway-i színvonalat is, de abban az évben ott volt DDay, és ő verhetetlen volt. De visszakanyarodva, ismételten félreértettél valamit, nem zsörtölődtem azért, mert Depp nem kapott szobrot, hanem megemlítettem, hogy pont azok hozzák fel "nagy elismerésként" egy oscar-szobrot, akik megvetik a díjátadót. Én sem értékelem az akadémiát, de nem is hangoztatom, hogy valaki azért jó, mert kapott x szobrot.

  6. Hát, ha szerinted Depp megközelíti Brando-t, akkor bizonyára nem láttad a Rakparton, Vágy villamosa, Utolsó tangó párizsban című filmeket. Azokhoz képest Brando pedig igenis csak fél gőzzel játszott, ennél SOKKAL többet tudott, csak idősebb korára kissé ellustult, már nem érdekelte annyira ez az egész. Depp pedig mindent beleadott, elvégre az egyik legjobb alakítása volt (az Én, Pán Péter és Ed Wood mellett).

     

    nem azt mondtam, hogy Brando teljes gőzzel formálta meg karaktereit, csak az arány sántított\sántít egy csöppet.

     

  7. Don Juan - a "Johnny Depp szint" egy Brando-tól elég lightos teljesítmény, vagy 15 filmet tudnék sorolni amiben sokkal jobb volt.

    ez mondjuk nem vitás, de ez:

     

    és a Don Juan deMarco-t, ebben láthatóan csak "fél gőzzel" játszik, de még így is hozza azt a szintet, amit Johnny Depp "teljes gőzzel".

     

    Istenem, ezaz, essünk át a végletekbe, és csináljunk bolhából elefántot. Ennyire azért nem létezik, hogy egy ember ne értsen az arányokhoz.

  8. Én komolyan nem értem minek kell egy filmből ennyit csinálni. :blink: 2-3 rész maximum, de ez már nekem sok.

    ha nem nézném, hogy ki írta ezt, azt hinném, hogy egy tíz éves. A vádaskodás teljes mellőzésével kérdem, hogy miről beszélsz? Megérteném, ha az eddigi összes batman filmet mondjuk Nolan csinálta volna, akkor a hszed helytálló lenne, de így? Hisz még ,,csak,, két filmet készített el az eleve eltervezett trilógiából.

  9. Akkor ez mondhatni a predator 3?? És vajon 3D ben lesz nézhető a mozikban és mikor???

     

    ez mondhatni predator 0, mivel még az Arnold-os történet előtt játszódik.

×
×
  • Create New...