Jump to content
PirateClub.hu

deszantos

Veterán
  • Pontszám

    45
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: deszantos

  1. deszantos

    Lenovo Y560

    Üdv! Azt már próbáltam. Az ati driver nem frissül ha az eszköszt nem látja a rendszer. Azt írja ki a telepítő, hogy nem talált kompatibilis hardvert.
  2. Üdv! Van egy lenovo y560 laptopom és olyan bajom van vele, hogy valamiért a "nagy" videokártyát néha látja a rendszer néha nem. Amikor látja akkor tudom is használni, de van amikor csak az intel hd graphics látszik. Ha eszközkezelőben nézem akkor is ez a helyzet, vagy mindkettő látszik vagy csak a "kis" kártya. A windows 7 gyári még a gépen előretelepítve volt. Valakinek volna ötlete mitől lehet ez az idegesítő probléma. Köszönöm előre is.
  3. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszi a tippet. Most volt dolgom egy samsung lapossal és sokat segítettél. BIG TNX!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenkinek! Van egy olyan problémám, hogy win 7 x64-es rendszerem van és a következő probléma merült fel. Jelenleg 2 winyó van a gépemben, két samsung egy 160 Gb-os (rendszer) és egy 750 Gb-os. A z történt, hogy újratoltam a rendszert és semmi probléma nincs is vele, kivéve az, hogy a 750-es winyóról semmit nem tudok törölni mert azt írja, hogy írásvédett. Mikor törölni akarok mindig kidobja azt, hogy írásvédett és mikor megnézem akkor valóban az de hiába veszem ki a pipát, hogy ne legyen írásvédett hibaüzenettel elintéz és nem enged törölni. A törlés a kisebbik gond, de a letöltéseim is oda mennének és az utorrent azt írja, hogy Hiba: Az adathordozó írásvédett. Már átesett a gép egy 16 órás csökkentett módban történt víruskeresésen (jogtiszta Kaspersky Internet Security 2010) de semmit nem talált. Valakinek volna ötlete, hogy miként tudnám ismét uralmam alá vonni a nagyobbik winyómat? PLS aki tud megoldást az tudassa velem. Előre is köszönöm. Üdv deszantos!
  5. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Még egy dolog érdekelne az objectdock-al kapcsolatban. A gyorsindítót, hogyan tudnám odavarázsolni az objectdockba. Valakinek valami tippje esetleg? Előre is köszönöm.
  6. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszi szépen a segítséget.
  7. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenki! Olyan kérédsem lenne, hogy hogyan tudnám (végleges) Win 7 asztaláról a tálcát eltűneteni. arra gondoltam, hogy a tálcát eltűnetem és egy objectdock-al helyettesíteném. Mellékelek egy épet, hogy kb mire gondoltam.
  8. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Esetleg a BIOS-ban próbáld meg átállítani a sata csatlakozót, nekem is ileny gondom volt a laptoppal de mikor AHCI-ről IDE-re állítottam át azután nem volt semmi gondja. De ez csak egy tipp.
  9. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszi a tippet de ez sem oldotta meg a problémát, a partíciót még mindíg nem látja és elég gáz, hogy a 750 gigás wincsiből lát 630-at. Valmi más tipp esetleg?
  10. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenki! Akadt egy pici problémám a win 7 RTM 64 bites aktiált változattal. A problémám az, hogy a wincsim egyik partícióját egyszerűen nem látja a rendszer. Nem is érdekelne ha nem egy 110 gigás partíció lenne és nem azon lennének a cuccaim jó része (filmek, játékok), és nagyon szeretném visszakapni. A poén az, hogy ha particion magic-el nézem akkor meg látja az összes partícióm. Valakinek nincs ötlete, hogy hogyan kaphatnám vissza a partíciómat? Ha valakinek volna ötlete az nagyon jó lenne. Üdv deszantos!
  11. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Emberek! Nekem olyan problémám lenne, hogy nekem "még" az RC van fenn de egyszerűen nem tudok a win 7-re netet varázsolni. Nem tudom mi lehet a gond. Xp-ről tértem át és ott elég volt bedugni a kábelt és már volt net de win 7 alatt ez nem történik meg. Már kifogytam az ötletekből, hogy mit is kéne csinálnom. Valakinek valami tipp esetleg? Minden fel van telepítve és minden rendesen működik. Előre is köszi a segítséget. Üdv deszantos!
  12. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Nos az én gondom csak részben kötődik a win 7-hez. A windows 7 hivatalos RC változatát hasznlom és az a gondom, hogy nem tudok daemon toolsot ráerőszakolni. Valakinek volna ötlete, mivel kéne próbálkoznom?
  13. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm a választ. A Windows 7 gépigénye: * 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) * 1GB memória * 16GB üres hely a merevlemezen * DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) * DVD-R/W meghajtó
  14. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenkinek! Egy nagyon láma kérdés. Olvastam egy cikket a pc fórumon amiből itt egy részlet. "Úgy néz ki, hogy a Windows 7 nem fog azoktól a kompatibilitási problémáktól szenvedni, amelyek minden bizonnyal az elsődleges okát képezték a Vista bukásának. Az új operációs rendszer ugyanis gyakorlatilag egy komplett XP-t is fog magában tartalmazni, és ennek segítségével gond nélkül futtatja majd a problémás alkalmazásokat - akár azokat is, amelyek már a Vista-n simán kifogtak. " Nos ennek fényében szeretném megkérdezni, hogy akkor most a hivatalosan kiadott változat letöltése után a gépre milyen drivereket kell felraknom. Az XP-s vagy a Vista-s drivereket? Tudom nagyon láma kérdés de ezek után nem tudom biztosan. Köszönöm Mindenkinek a választ. Üdv deszantos!
  15. deszantos

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Én utoljára több mint 2 hónapja mert jelenleg külföldön dolgozom és még több mint egy hónap mire újra fogok.
  16. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Ha valakit érdekel egy kis érdekes hír. Májustól lesz letölthető a Windows 7 RC Egy a Microsoft oldalán csütörtökön felbukkant weboldal érdekes, új részleteket közölt a Windows 7 ill. annak előzetes változataival kapcsolatban. A Redmond által időközben már eltávolított weblap ugyanis az új operációs rendszer kiadásra (RC) jelölt változatának megjelenési időpontját és gépigényét is tartalmazta. A hivatalos indoklás szerint csak véletlenül, idő előtt kikerült, és nem végleges változatú oldalon megjelent információk szerint a Microsoft májusban fogja a nagy nyilvánosság számára is letölthetővé tenni a Windows 7 RC változatát, amelyhez a felhasználók korlátlan mennyiségben tudnak majd telepítőkulcsot igényelni, azaz, nem kell majd a Beta változat kiadásakor bejelentett - azonban később ott is eltörölt - korlátozásra számítani. A letöltés ráadásul közel két hónapig - egészen június végéig - elérhető marad majd, tehát a letöltéssel sem kell majd az érdeklődőknek rettenetesen sietni, a feltelepített tesztrendszereket pedig egészen 2010 júniusáig használhatják majd - az előzetes változathoz kiadott kulcsok ugyanis ekkor járnak majd le. Az angol mellett német, japán, francia és spanyol nyelvű változat is elérhető lesz a Windows 7 RC-ből, 32- és 64-bites verzióban is, a Beta-val ellentétben azonban hindi és arab kiadást nem készít majd belőle a Microsoft. A következő Windows kiadásra jelölt változatának futtatásához egyébként a lap szerint legalább 1 GHz-es processzor, 1 GB memória és 16 GB lemezterület, valamint egy DVD-meghajtó lesz szükséges, a videókártyának pedig legalább a DirectX 9-es változatát kell majd tudnia kezelni és minimum 128 MB memóriával kell rendelkeznie. Ugyanakkor ez csak a minimális funkciók igénybevételére lesz elegendő, és az olyan fejlettebb funkciók, mint pl. az Aero előnézet, ennél jóval erősebb hardvert igényelnek majd. Forrás:pcfórum.hu
  17. deszantos

    Konfigurációk, alkatrészek

    Ha valaki tud adni egy nagyon szájbarágós leírást, hogy hogyan lehet biztonságosan a procit felhúzni akkor bele mernék vágni de magamtól nem merek játszani vele. A kártyára akkor többet is tudnék szánni ha nem kellene procit venni. Üdv!
  18. deszantos

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sajna a proci húzásához nem értek és ezért nem is akarom buherálni nehogy véletlen kinyírjam. Videókártyára tipp valakinek? max 45-50 000-ret tudok max szánni a karira. házat is kellene cserélni mert a mostaniban alig férek el. A videókari és a második winyó közt kb 2 centi van.
  19. deszantos

    Konfigurációk, alkatrészek

    Üdv Mindenkinek! Megint a véleményetekre vagyok kíváncsi. Az asztali gépemet szeretném egy kicsit bővíteni, nem atom fullos brutális vasra csak egy olyan kategóriára amivel már kellemesen lehet játszani már mindennel. Jelenlegi konfigom: Gigabyte P35-DS3L alaplap, Intel Core 2 Duo E4500 2,2 GHz proci, Ati Radeon X1900XT 512Mb videókari, Creative SB XFi Xtreme Gamer hangkari, Samsung SATA II 160 GB, Samsung SATA II 750 Gb wincsi, 2x 1 Gb Kingstone RAM, Chieftek 450W-os táp, 1 Samsung Writemaster DVD DL, 1 Sony DVD DL, egy sima kis ATX ház úgyhogy ház is kellene. Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy elég lenne a procit a videókarit és a házat cserélni és még venni 2 giga ramot a másik 2 mellé. Előreis köszönöm a segítséget, és a véleményeket.
  20. deszantos

    Konfigurációk, alkatrészek

    Üdv Mindenkinek! Én csak egy kis segítséget szeretnék kérni tanács formájában. Most szeretnék egy úgy fülest venni (lehetőleg headset) és nem tudom mit kéne vennem. Kinéztem egy szerintem nagyon jó kis példányt egy Sennheiser PC350-es formájában de kíváncsi lennék rá, hogy Ti mit javasoltok. Egyértelmű, hogy játékra kell és a tiszta hangzás fontos a számomra. Szóval várom a tippeket, hogy Szerintetek mit érdemes venni. A segítséget előre köszönöm. Üdv!
  21. deszantos

    Operációsrendszer váltás

    Az lehet mert már több ezer DVD-t elírtam vele. Tényleg hogyan tudm beállítani a opensuse-ban a netkapcsolataot mert eddig arra még nem sikerült rájönnöm.
  22. Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem volna, hogy a windows mellé felraktam az pensuse 10.3-at. Most használok először linuxot és nem tudom, hogyan kellene beállítani a netkapcsolatot a linux alatt. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan kellene beállítanom. Előreis köszönöm.
  23. deszantos

    Operációsrendszer váltás

    Nos úgy sikerült feltenni, hogy mérgemben leszedtem és kiírtam magamnak és így már ment. Nem tudom még mindíg, hogy az előző mért nem ment mert megnéztük munkatársamnál és nála meg bootolt. Ez elég érdéekes de a lényeg az, hogy most működik.
  24. deszantos

    Operációsrendszer váltás

    Vééééééééééééééééééééééégre sikerült felraknom az opensuse-t. Bár az igaz, hogy a yast beállítással picit megizzadtam. Az a gondom, hogy most a wines partícióról megy a net de linux alatt még nem sikerült belőnöm meg még a driverekkel bíbelődök de lassan de biztosan megoldódik minden. Elég lassan megy mert hát világ életemben wint használtam és ez egészen más mint a win, de tanulom szorgalmasan.
  25. deszantos

    Operációsrendszer váltás

    Szia! A mondat fordítása a következő. Bekapcsol a gép és ugye del-tel be tudok menni a BIOS-ba és ott be tudom állítani, hogy miről bootoljon a gép, viszont mikor bekapcsol,a gép akkor a másik módszer meg az, hogy F12-t (BOOT menü) benyom és akkor ott is ki tudom választani, hogy miről menjen a boot-olás. De hiába állítom át mégis a winyóról bootol. Sajna nincs másik dvd olvasóm sem. Köszi a segítséget.
×
×
  • Create New...