Jump to content
PirateClub.hu

deszantos

Veterán
  • Pontszám

    45
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About deszantos

  • Születésnap 03/15/1985

Contact Methods

  • MSN
    deszantos@citromail.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hódmezővásárhely
  • Érdeklődés
    Vadászat, zene, játékok (ált.fps)

deszantos's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. deszantos

    Lenovo Y560

    Üdv! Azt már próbáltam. Az ati driver nem frissül ha az eszköszt nem látja a rendszer. Azt írja ki a telepítő, hogy nem talált kompatibilis hardvert.
  2. Üdv! Van egy lenovo y560 laptopom és olyan bajom van vele, hogy valamiért a "nagy" videokártyát néha látja a rendszer néha nem. Amikor látja akkor tudom is használni, de van amikor csak az intel hd graphics látszik. Ha eszközkezelőben nézem akkor is ez a helyzet, vagy mindkettő látszik vagy csak a "kis" kártya. A windows 7 gyári még a gépen előretelepítve volt. Valakinek volna ötlete mitől lehet ez az idegesítő probléma. Köszönöm előre is.
  3. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszi a tippet. Most volt dolgom egy samsung lapossal és sokat segítettél. BIG TNX!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenkinek! Van egy olyan problémám, hogy win 7 x64-es rendszerem van és a következő probléma merült fel. Jelenleg 2 winyó van a gépemben, két samsung egy 160 Gb-os (rendszer) és egy 750 Gb-os. A z történt, hogy újratoltam a rendszert és semmi probléma nincs is vele, kivéve az, hogy a 750-es winyóról semmit nem tudok törölni mert azt írja, hogy írásvédett. Mikor törölni akarok mindig kidobja azt, hogy írásvédett és mikor megnézem akkor valóban az de hiába veszem ki a pipát, hogy ne legyen írásvédett hibaüzenettel elintéz és nem enged törölni. A törlés a kisebbik gond, de a letöltéseim is oda mennének és az utorrent azt írja, hogy Hiba: Az adathordozó írásvédett. Már átesett a gép egy 16 órás csökkentett módban történt víruskeresésen (jogtiszta Kaspersky Internet Security 2010) de semmit nem talált. Valakinek volna ötlete, hogy miként tudnám ismét uralmam alá vonni a nagyobbik winyómat? PLS aki tud megoldást az tudassa velem. Előre is köszönöm. Üdv deszantos!
  5. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Még egy dolog érdekelne az objectdock-al kapcsolatban. A gyorsindítót, hogyan tudnám odavarázsolni az objectdockba. Valakinek valami tippje esetleg? Előre is köszönöm.
  6. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszi szépen a segítséget.
  7. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenki! Olyan kérédsem lenne, hogy hogyan tudnám (végleges) Win 7 asztaláról a tálcát eltűneteni. arra gondoltam, hogy a tálcát eltűnetem és egy objectdock-al helyettesíteném. Mellékelek egy épet, hogy kb mire gondoltam.
  8. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Esetleg a BIOS-ban próbáld meg átállítani a sata csatlakozót, nekem is ileny gondom volt a laptoppal de mikor AHCI-ről IDE-re állítottam át azután nem volt semmi gondja. De ez csak egy tipp.
  9. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszi a tippet de ez sem oldotta meg a problémát, a partíciót még mindíg nem látja és elég gáz, hogy a 750 gigás wincsiből lát 630-at. Valmi más tipp esetleg?
  10. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenki! Akadt egy pici problémám a win 7 RTM 64 bites aktiált változattal. A problémám az, hogy a wincsim egyik partícióját egyszerűen nem látja a rendszer. Nem is érdekelne ha nem egy 110 gigás partíció lenne és nem azon lennének a cuccaim jó része (filmek, játékok), és nagyon szeretném visszakapni. A poén az, hogy ha particion magic-el nézem akkor meg látja az összes partícióm. Valakinek nincs ötlete, hogy hogyan kaphatnám vissza a partíciómat? Ha valakinek volna ötlete az nagyon jó lenne. Üdv deszantos!
  11. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Emberek! Nekem olyan problémám lenne, hogy nekem "még" az RC van fenn de egyszerűen nem tudok a win 7-re netet varázsolni. Nem tudom mi lehet a gond. Xp-ről tértem át és ott elég volt bedugni a kábelt és már volt net de win 7 alatt ez nem történik meg. Már kifogytam az ötletekből, hogy mit is kéne csinálnom. Valakinek valami tipp esetleg? Minden fel van telepítve és minden rendesen működik. Előre is köszi a segítséget. Üdv deszantos!
  12. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Nos az én gondom csak részben kötődik a win 7-hez. A windows 7 hivatalos RC változatát hasznlom és az a gondom, hogy nem tudok daemon toolsot ráerőszakolni. Valakinek volna ötlete, mivel kéne próbálkoznom?
  13. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm a választ. A Windows 7 gépigénye: * 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) * 1GB memória * 16GB üres hely a merevlemezen * DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) * DVD-R/W meghajtó
  14. deszantos

    Microsoft Windows 7

    Üdv Mindenkinek! Egy nagyon láma kérdés. Olvastam egy cikket a pc fórumon amiből itt egy részlet. "Úgy néz ki, hogy a Windows 7 nem fog azoktól a kompatibilitási problémáktól szenvedni, amelyek minden bizonnyal az elsődleges okát képezték a Vista bukásának. Az új operációs rendszer ugyanis gyakorlatilag egy komplett XP-t is fog magában tartalmazni, és ennek segítségével gond nélkül futtatja majd a problémás alkalmazásokat - akár azokat is, amelyek már a Vista-n simán kifogtak. " Nos ennek fényében szeretném megkérdezni, hogy akkor most a hivatalosan kiadott változat letöltése után a gépre milyen drivereket kell felraknom. Az XP-s vagy a Vista-s drivereket? Tudom nagyon láma kérdés de ezek után nem tudom biztosan. Köszönöm Mindenkinek a választ. Üdv deszantos!
  15. deszantos

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Én utoljára több mint 2 hónapja mert jelenleg külföldön dolgozom és még több mint egy hónap mire újra fogok.
×
×
  • Create New...