Jump to content
PirateClub.hu

dj_goffy

Veterán
  • Pontszám

    130
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by dj_goffy

  1. Mondjuk,tényleg tudnak az olaszok is :) ,de sztem az amcsik is verik a témát,meg a németek is!

     

    (bocs srácok,hogy nem vok de gallyra sok a dolgom,meg tanulás,meg gyakszihely.....)

  2. SonyEricsson W150i

     

    f0ccce0740b2eb6566e0a92e4bb93154.1.sew150i.jpg.mdsuf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

     

    Képzeljünk el egy olyan, vadonatúj Sony Ericsson mobiltelefont, mely a már ismert Walkman szolgáltatásokon túl minden korábbinál kiválóbb játékélményt és újszerû multimédiás szolgáltatásokat nyújt! A Sony Ericsson W150i-t a hagyományostól eltérõen nem függõlegesen, hanem vízszintesen kell tartani, ily módon pedig elõlrõl jobban hasonlít egy hordozható játékgépre, mintsem egy mobiltelefonra.

    Mondanom sem kell, hogy a hátfalról már leginkább egy digitális fényképezõgép jut az eszünkbe. A készülékbe egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezõgép modul kerül, mely természetesen autofókusz funkciós. A hanghatások életre keltésérõl egyébként nem is egy, hanem rögtön két hangszóró gondoskodik.

    Ez a készülék nem más, mint a Sony Ericsson W150i, mely azonban sajnos csak és kizárólag a képzeletünkben él. Egész pontosan arról van szó, hogy a Club Sony Ericsson weblap lelkes hívei mostanság saját készítésû fantáziamobilokkal rukkolnak elõ, és az egyik ilyen készülék a W150i.

    Talán egyszer majd a valóságban is találkozhatunk egy ilyen, vagy ehhez hasonló Sony Ericsson telefonnal...

     

     

    Forrás: www.nokiaprogramok.hu

     

     

     

  3. Oh,baszdki!Ez komoly kis tella lessz!Aránylag.......,na jó nem semmi a főkamerája,de viszont az előlapi is a maiakhoz képest eléggé a közepes felett van,nem tom,talán azért jó ez,hogy a digitális gépek helyett egy tellát vegyen az ember,mind1!Nos sztem,ez az alap memória sem nagy cucc(466mb),mivel erősen húzok a nokiák felé.....muszáj megemlítenem N91->4gigás vincsi van benne,és ez már valahogy nem olyan rossz :) !Amúgy,hol jó egy multimédiás telcsi normális oprendszer nélkűl?????Java?????Na hagyjuk!!!!Nevetséges kis próbálkozás!!!!Én pl a Simbian rendszerre gondoltam,nos itt ismét meg kell említenem a nokia fejlettségét!!!Minek pazarolják a pénzt az SE mérnökei,ilyen f*szságokra????Ott a simbian,tegyenek bele egy oprendszert,hogy ne legyet totál hülye az a tella!!!

  4. Ezt találtam:

     

    http://www.powertuning.hu/n_pt_1.php

     

    Hát nem nagycucc de,nem egy utolsó!+21 paci,+45Nm .

    Jó kicsit nevetséges,de ha valakinek erre van szüksége nem tudom,én allennék egy ilyennel is,csak amikor gáz van szedjen ki a kaksiból,meg ne pusztúljon ketté úton útfélen! :lol:

  5. Hát én megint nem szólok be a témába, nemtok! Ja de Goffy degec vagy :) Rover mi :D Ja a minap beszétem ALAPpal és mesélte h a BMWjük 8,1 eszik 155km/h-nál (nem mondta hány éves, de max2 sztem)...durrva nem?

    45526[/snapback]

     

    Hehe és mekkora?3.18 :lol: ?Vagy mondjuk a p*csöm tudja ha a motor ép...,,,..,.,. :huh: !Na mind1,de viszont egy s600 as mennyit kortyinthat városban? :blink: ? :blink: ? :o ?

  6. Ehh most látom csak ezt a topicot,hát én még a 14 születésnapom előtt,elég rosszúl sikerűlt (egy disco mögött),vagy f*sztudja ,én úgy éreztem ,hogy nem voltam a helyzet istene.De azóta sok minden változott és szerintem senki se mondja azt hogy megbánta!Mert ez egy nagyon ,,tanúlságos élmény" sztem,szóval ha rossz,ha jó lehet belőle tanulni!(fejlesztgetni tongue.gif )

     

    kérlek figyelj a szóhasználatodra, legközelebb warn!!!

     

     

     

     

    Ok!Bocs! rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif

  7. Hát a merciket hagyjuk,mert tényleg az úgymond ,,emberkedők" kocsija ,ráadásúl áhh na mind1.....,az alfás csávót sajnálom ,nem tom most nem akarom azt mondani hogy lincseljük meg minden bmw-st,ilyen előfórdúl sajna elég sokszór!Ja sajna nem tom belinkelni mert régebben láttam valamelyik híradóban:Egy új mazda 6-os olyan kiló60-al szaggatott egy országúton és egy trakesz kikanyarodott a kocsi elé(egy főldútról),a mazdában 4en űltek (asszem) elől férj-feleség hátúl meg a gyerekek,a trakesz derékból kettészakadt,és a sofőrje meghalt!A mazda utasai viszont túlélték kissebb sérülésekkel(igaz hogy a kocsi nem ment volna,át a műszakin),de akkor is elég kemény! :o

  8. Ja!Az kemény,lehet hogy nem is olyan rosszak a német kocsellok??Én tudom,hogy nem! B) De viszont,mondjuk a merciket meg a bmwket nagyon drágának tartom ahhoz képest ,hogy zabálnak mint disznó,és a szervíz igényük is kajak nagy :angry: ,na jó,,,,, mondjuk az olyan kis ,,papa kedvence" köcsögöknek jójaz!De nekünk?????Na mind1 én megelégszem egy VW phaetonnal is ;):P:lol::lol::lol: !

  9. Egy ,,ismerős" (apám révén ismerem úgy ahogy) eléggé csipázza a diesel tuningokat és abbol is a VW-t szereti,nos csak annyi (gondolom nem nagy cucc),hogy egy 1.4 D golf4-ből kiszedett 180 pacit +low-rider +asszem air-raider meg egy kis optika plusz hangtech (a fényezés az meg asszem valami gyöngyházas tudod másszögből nézed és vannak külömböző színek benne),vad az a kocsi elfogadnám,ja és nem kell mellé benzinkutat venni :P !

     

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

  10. Nem gáz!Akkor figyuzzatok ,ezt nehéz lessz odaverni,apámék mivel vállalkozók,van két boltjuk+még apám egy régi fajta VW Lt35-el nyomja az ipart a piacokon (+ még van egy t4-esünk is)na mindegy lényeg:apám használtan vette ezt a kocsit (majd megkérdem hogy hány éve) na,és avval a kocsival olyan 820ezer km-et ment,ismét hozzáteszem hogy csak ő!!!!!Ja és a szervíz igénye a bka segge alatt van,nem úgy mint a transporterünknek amin vagy izzítógyertya vagy önindító vagy ....... (mondjuk azzal is sokat mennek!!!),szóval a f*szom ki van vele!Amúgy jó kocsik!

  11. Azt megmondom!!Engem is vittek már a rettenetes 1.4-es swifttel autópáján,az érdi emelkedőnél felfele 80 jött ki padlónál 4 személlyel biggrin.gif!!!!Lejtőnek lefele meg majdnem meghalt,amikor 160 fölé ment az óra tongue.gif ,de mondjuk én a biztonsági övben kapaszkodva szartam szét magam,a hÜlye csávó meg szinte élvezte hogy mingyá megpusztulunk,mazó az tuti!(egy kis légy eléglett volna hogy átlője a lemezt tongue.gif )

    Ez a motorbehalásos szitu meg nem tom,én eddíg csak kasznit kentem le szarral de asszem ezekután a motrot letakarom csalánnal tongue.gifbiggrin.gif !!!!Amúgy a másik spanomnak volt egy glx-e na annak a motorháztetejére támaszkodott apám (olyan 140kilós a man)aztán a cucc 2 óra után pattogott a helyére!Na ez kész,mondtam biggrin.gif !

  12. hasonlít bizony... de jobb annál, nem is kevéssel... mjad kétszer annyira erős... és olcsó. jó persze ez relatív, de akkor is. 420-szal menni nem lenne kcisit se veszélyes... jó, ez má télleg presztízsharc .... nincs értelme ezer lónak..

    43357[/snapback]

     

    Hehe,persze,hogy presztízsharc,de cáfolok arra,hogy miértelme van 1000 lónak.Sztem amikor 100o packósnak induláskór odapőrkőlsz kipőrgésgátlóval,meghalsz a nyomástól tongue.gif ,2 ha meg nincs bekapcsolva az ARS akkor meg egy rajtnál 1 garnitúra gumi laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif !Amúgy meg az a 4kiló 20,elég veszkós adat,én maradok a max 280-nál (igaz még nincs jogsim de szoktam vezetni ezt azt cool.gif )

  13. Hát igen a VW az nem Suzzzsuky :lol: !

    Amúgy visszatérve a kasznira,,,,Audi S8,A8 ha ütközől dobhatod a kocsit mert az alumíniumot nem csínáljaák meg :( !DE a motrot beleverném egy trabi-ba (csomagtartó+hátsó üléssor likvidálva),meg valami oda b*szós gyalogművet :lol: és máris kész a trabi 8S :D:D:DB) !

    (amúgy meg a susukiról annyit,hogy motor nem xar csak a kasznesz)

  14.  

     

    Ehh :o !Az nagyon kemény :lol: !Akkor adnak ajándék benzinkutat is??? :lol: (mondjuk ha ráakasztanánk biztos ,hogy elvinné azt is!!! :P

     

    PORSHE vs. ZETOR=Batmobil 2# :lol::lol::lol::lol:

     

     

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

  15.  

    Azt megmondom :P !Elnyomnék vele egy túrát valami frankó vízes helyen :D !Na mind1!Ja és még vmi,a porsche traktorok azok benzinesek??????????????????? :blink::huh: ???

     

     

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

  16. Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

     

    Na ja!!! :D Nem tom mondjuk nekem a formára nem jön be annyira az s2000-es,de vad(amúgy meg 350Z)!Amúgy én szeretem a széria autókat amik jól megvannak csínálva :rolleyes: !Csak az a szar ,hogy gyári tuning nem mindíg jó!Amúgy meg én vagy nagy kocsi (hummer,vagy más nagy amcsi terepes) vagy kicsi (peugeot 206,306) ami meg köztes az nem nagyon,na jó vannak kivételek! :P De mondjuk azt nem tom ,hogy a hummerek között van diesel :blink: ???

  17.  

     

    Csá!Boldog karit neked is!Nos én szeretem a dizeltet,valószínű,hogy azért mert most 2 dízelünk van!Amúgy meg,Honda Accord,Honda Civic Typer,Nissan Skyline (hengerenkénti turbóval,és compresszorral),ja és a Subaru Impreza (régi-új),na ezek nálam a favoritok ha benzinről beszélünk,

    Pl:láttam már olyan kis hondát (civic) ami 2.0-s volt és 200 paci volt alatta!!!!!Na hát igen az úgy odaver :rolleyes: !Amúgy ha a diesel motor összhangban van,és a compresszió is fasza benne+5 henger soros,+biturbó+kompresszor+nitro inyektor (persze minden/henger),hát akkor egy sportkocsi szerüség is kisűlhetne belőle B) !

     

     

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

  18.  

     

    Csátok!!Megint vagyok!Nos egyet értek veled báttya!Igaz hogy a diesel nem úgy gyórsúl mint a benzines (de viszont folyamatosan fejlődik és javúl),de viszont a dieselben nagyobb a kajak,pl(a nagy ragadozó)

    BMW 7.65i :::::: 700 Nm

    BMW 7.40D :::::: 700Nm

    Na,hát igen itt van az élő példa!(amúgy inkább a VW-t szeretem főleg a Phaeton-t)És szerintem ha egy enzo 2.5 tonnát nyomna akkor kb 5-6.5 -ig nymoná a 100-at!De nem tudom ,kíváncsi lennék!! ;)

     

     

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

×
×
  • Create New...