Jump to content
PirateClub.hu

d-boy

Veterán
  • Pontszám

    338
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by d-boy

  1. A Borderlands-ra nem sajnálnám az árát, ha nem toltam volna ki már kétszer+kiegészítőket :)

    Korrekt játékidővel, nagyszerű játékmenettel, egyedi grafikával büszkélkedhet, nem unalmas, megfelelő nehézség és kihívás jellemzi, többször is érdemes végigjátszani. Legjobb sci-fi fps a HL2 óta, + egy kis rpg-s karakterfejlődés.

  2. Nem is a megbízhatóságával van bajom (nekem pl. 1 napos GeForce 9800GT-m meghalt), hanem a kompatibilitási problémákkal, ami igenis ATI driver hiba. Évek óta nem tudnak normális drivert hegeszteni, aminek a fő oka még mindig az hogy nVidiára fejlesztenek és optimalizálnak elsősorban (lásd: sok nVidia logó a játékok intrójában = sok pénz a kiadónak = nVidián fusson szépen elsősorban). Még ha ez nem is az ATI hibája, a végeredményen ez akkor sem változtat.

    Ettől függetlenül én megértem a te álláspontodat, te meg értsd meg az enyém. Azért van a szavazás hogy mindenki a saját véleményét nyilvánítsa ki. Az enyém ez, többet nem kívánok hozzászólni a témához. :happy:

     

    nvidia_vs_ati.jpg

  3. Soha nem volt ATI kártyám, nem is terveztem a vásárlását, nem is fogok venni. Az ATI a mazochistáknak való. :D

    Mindmáig lehet hallani új játékokról amik ATI buggal érkeznek a polcokra, és később javítják patchel. Ne már.

  4. Szerintem nem mindegy hogy a heti néhány filmet xvid-ben szeded le vagy DVD-ben illetve HD-ben. Heti 50 - 100 Gigát a büdös életbe nem raksz vissza ADSL-el, még 512k-val (ami neked van) sem.

    512 kbps / 8 = 64 kBps

    64 kBps x 3 600 = 230 400 kB/óra

    Ez osztva 1024-el: 225 MB/óra

    Ez szorozva 24-el: 5400 MB/nap

    Akkor ha non-stop megy a géped. Ha ennek a villanyszámlaköltségét kiszámolod...

    De ez csak az én véleményem.

  5. Sajnálom én is, hogy most már az is prémiumos, de meXx16-al én is annyiban egyetértek, hogy nem rég kezdtem el letölteni valamit a DataGet 2.10-el, és az elején elkezdett 30-40 kB/s-al, de most nézem, és kemény 200-500 kB/s között mozog. Valószínüleg, még nem elég megbízható ez a free/prémium szakasz. Vagyis aki teheti az most töltse le a dolgokat, és ne akkor amikor már "olyan lesz mint a rapid" :)

     

    Aki azt hiszi hogy ilyen sebességgel tölt az nagyot téved, mert sajnos a program méri tévesen az adatforgalmat. Ha nem csak ránéznél két pillanatra, hanem el is gondolkoznál azon hogy a 100 megát hány perc alatt szedi le, akkor egyből rájönnél te is erre, és nem irkálnátok ide hülyeségeket. <_<

    Amúgy meg engem hidegen hagy a dolog, ahogy Robinho11 is mondta, a privát torrentnél nincs jobb és gyorsabb.

  6. Úgy látom a szavazás alapján nem sokan ismerik az Undyingot, pedig félelemkeltésben a mai napig sincs igazán párja. A hangok mindent ütnek (a Doom 3 vidámparki kísértetkastély az Undying hangzásához képest). A történet és hangulat pedig hamisítatlan Clive Barker, aki ismeri a könyveit az tudja ez mit jelent...

    Én játszottam anno az Undying-al, tényleg nagyon jó az is, de nálam SH2 a para csúcsa. Hihetetlen atmoszférája van, minden ajtó kinyitása előtt rettegtem hogy mi lesz vajon mögötte :D

  7. Hali!

     

    Annyi lenne a kérdésem h ha veszek egy széles képernyős 22" os LCD monitort, akkor játékokat rendesen fogom látni v szélesebb lesz mondjuk FPS ben a stukker???Fekete csík oldalt lesz e ?? Filmeknél az ember feje nyújtott lesz ?? És az utolsó kérdésem az h ha nekem a gépembe nincs DVI csatlakozó és a monitornak meg van akkor h tom csatlakoztatni a monitort a géphez ????

     

     

    Előre is köszi a válaszokat!

     

    Én is pont erre lennék kíváncsi. főleg a régebbi játékok miatt, hogy hogyan is jeleníti meg azokat.

    Akinek van ez ügyben tapasztalata kérem ossza meg velünk!

  8. Itt van oldal egy 1024*768-tól 1920*1200-ig vannak minőségi képek nagyon sok autóról, naponta új képek vannak régebbi és jobb verdák is egyaránt. Én is innen szedem a háttereimet.

    http://www.desktopmachine.com/

     

    és itt ugyanaz csak nincsenek speciális kép méretek

    http://www.netcarshow.com/

     

    Köszi ezek nagyon jók :D

    Sajnos Driftking linkjei már nem élnek :(

     

    Nekem is van néhány linkem:

    Ez az enthusiákat kedvelőknek ;)

    http://www.japanesesportcars.com/galleries/

     

    Ezek meg mindenkinek :P

     

    http://www.wallpapergarage.com/

    http://www.desktopextreme.com/index4.html

    http://www.dieselstation.com/manufacturers/wallpaper/dieselstation-wallpapers.html

    Sample képek:

    NSXGT_1280x800_6.jpg

    Pagani_Zonda_Cinque_Widescreen_77200840314PM888.jpg

    Porsche-911-GT2-02.jpg

  9. Teljesen jogos a felvetés, sokan nincsenek tisztába a warez főbb dolgaival, és emiatt szétoffolják az egész topicot a hülyeségekkel. A mindenki "képezze magát egy alapvető szintre" és utána regeljen fórumra megoldás sajnos nem kivitelezhető, ezért létre kellene hozni egy olyan topikot amiben le vannak írva a legfontosabb dolgok, mint pl. a kicsomagolás, CD-DVD-írása, CRC-check, vágólap használata a jelszónál, crackelés menete, NFO elolvasása-társítása, stb. Ezt egyszer kellene megcsinálni, utána lehetne erre hivatkozni, akár a szabályzatba is felvenni hogy kérdezés előtt olvassa el ezt az illető. Tudom a FAQ-ban ezek nagy része le van írva, csak a fontosabb dolgokat kiemelt helyre kellene tenni, egy külön erre a célra fenntartott topicban, mondjuk warez tutorial for dummies, vagy pirate-tutorial címen.

  10. Nekem van pár íróm, mindnek van erőssége és gyengéje:

    Pioneer 115D: legjobb író dual-layer lemezekhez (X360 ;) ) , általános célra is tökéletes, 12x olvas

    Plextor PX-755A: általános célra a legjobb választás, "AUTOSTRATEGY" - a firmware-ben nem szereplő lemezeket is jól megírja, 12x olvas

    Optiarc 7173A: általános célra jó író de nem kiemelkedő, viszont nagyon gyorsan, valóban 16X olvas

    Teac DV-W58G: régi író, már nem használom írásra mert régi a firm, és soha nem írt túl jól, viszont a legszutyokabb lemezt is visszaolvassa, adatmentésre használom

×
×
  • Create New...