Jump to content
PirateClub.hu

d-boy

Veterán
  • Pontszám

    338
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: d-boy

  1. A Borderlands-ra nem sajnálnám az árát, ha nem toltam volna ki már kétszer+kiegészítőket Korrekt játékidővel, nagyszerű játékmenettel, egyedi grafikával büszkélkedhet, nem unalmas, megfelelő nehézség és kihívás jellemzi, többször is érdemes végigjátszani. Legjobb sci-fi fps a HL2 óta, + egy kis rpg-s karakterfejlődés.
  2. AIMP2. Mindent tud amire csak szükséged lehet, minden formátumot ismer, kompakt, kifogástalan program. Mindemellett ingyenes.
  3. d-boy

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Nem is a megbízhatóságával van bajom (nekem pl. 1 napos GeForce 9800GT-m meghalt), hanem a kompatibilitási problémákkal, ami igenis ATI driver hiba. Évek óta nem tudnak normális drivert hegeszteni, aminek a fő oka még mindig az hogy nVidiára fejlesztenek és optimalizálnak elsősorban (lásd: sok nVidia logó a játékok intrójában = sok pénz a kiadónak = nVidián fusson szépen elsősorban). Még ha ez nem is az ATI hibája, a végeredményen ez akkor sem változtat. Ettől függetlenül én megértem a te álláspontodat, te meg értsd meg az enyém. Azért van a szavazás hogy mindenki a saját véleményét nyilvánítsa ki. Az enyém ez, többet nem kívánok hozzászólni a témához.
  4. d-boy

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Okos ember a más kárából tanul. És én tanultam. Több ATI tulajos ismerősöm volt aki nem véletlenül állt vissza nVidiára. Ez nekem elég volt.
  5. d-boy

    Windows Vista or Windows XP

    Vistára szavaztam, ha jól be van állítva tökéletesen működik, 1,5 éve használom gond nélkül. Ami nem tetszik benne az a relatív nagy hdd használat. Az XP tökéletes volt, de egyszerűen már untam.
  6. d-boy

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Soha nem volt ATI kártyám, nem is terveztem a vásárlását, nem is fogok venni. Az ATI a mazochistáknak való. Mindmáig lehet hallani új játékokról amik ATI buggal érkeznek a polcokra, és később javítják patchel. Ne már.
  7. IMGBurn nélkül nincs XBox360 Vagyis van CloneCD, de az nem szerepel a listában, meg amúgy is az IMGBurn több célra használható kicsi ingyenes mindenes progi.
  8. d-boy

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition Brutal Legend NFS Shift COD WAW (épp befejezve) COD MW2 (épp elkezdve)
  9. d-boy

    Milyen egered van?

    Razer Deathadder egerem
  10. d-boy

    Melyik a legjobb kocsi?

    Nissan GTR. Technológiailag nagyon elől jár. És nem mellékesen gyönyörű. GT rulez
  11. d-boy

    Használsz-e seed-szervert?

    Szerintem nem mindegy hogy a heti néhány filmet xvid-ben szeded le vagy DVD-ben illetve HD-ben. Heti 50 - 100 Gigát a büdös életbe nem raksz vissza ADSL-el, még 512k-val (ami neked van) sem. 512 kbps / 8 = 64 kBps 64 kBps x 3 600 = 230 400 kB/óra Ez osztva 1024-el: 225 MB/óra Ez szorozva 24-el: 5400 MB/nap Akkor ha non-stop megy a géped. Ha ennek a villanyszámlaköltségét kiszámolod... De ez csak az én véleményem.
  12. Én használok, mert ADSL-ről nem lehet seedelni, nem lehet arányt tartani. Szerverrel ez könnyedén megy:
  13. d-boy

    Fizetös a data.hu

    Akkor elnézést kérek ha tényleg így volt, de a Dataget nekem 200-300k-t jelzett amikor kipróbáltam, közben pedig kb. fél óra volt egy 100 megás fájl letöltése.
  14. d-boy

    Fizetös a data.hu

    Aki azt hiszi hogy ilyen sebességgel tölt az nagyot téved, mert sajnos a program méri tévesen az adatforgalmat. Ha nem csak ránéznél két pillanatra, hanem el is gondolkoznál azon hogy a 100 megát hány perc alatt szedi le, akkor egyből rájönnél te is erre, és nem irkálnátok ide hülyeségeket. <_< Amúgy meg engem hidegen hagy a dolog, ahogy Robinho11 is mondta, a privát torrentnél nincs jobb és gyorsabb.
  15. d-boy

    Melyik a legparább game?

    Én játszottam anno az Undying-al, tényleg nagyon jó az is, de nálam SH2 a para csúcsa. Hihetetlen atmoszférája van, minden ajtó kinyitása előtt rettegtem hogy mi lesz vajon mögötte
  16. d-boy

    Torrent vs Fórum

    A legjobb Diginet + torrent privát trackeren. Kár hogy nincs mindenhol.
  17. d-boy

    Silent Hill széria

    A többi pedig még jobb mint a Homecoming. Ajánlom figyelmedbe az SH2-t.
  18. Én is pont erre lennék kíváncsi. főleg a régebbi játékok miatt, hogy hogyan is jeleníti meg azokat. Akinek van ez ügyben tapasztalata kérem ossza meg velünk!
  19. Köszi ezek nagyon jók Sajnos Driftking linkjei már nem élnek Nekem is van néhány linkem: Ez az enthusiákat kedvelőknek http://www.japanesesportcars.com/galleries/ Ezek meg mindenkinek http://www.wallpapergarage.com/ http://www.desktopextreme.com/index4.html http://www.dieselstation.com/manufacturers/wallpaper/dieselstation-wallpapers.html Sample képek:
  20. d-boy

    Kedvenc Bittorent Kliensed ?

    µTorrent. Manapság ez a legjobb, ez már nem kérdés. Csak a szavazás kiírásakor lehet hogy még nem is létezett.
  21. d-boy

    Ötletek A Fórumhoz

    Teljesen jogos a felvetés, sokan nincsenek tisztába a warez főbb dolgaival, és emiatt szétoffolják az egész topicot a hülyeségekkel. A mindenki "képezze magát egy alapvető szintre" és utána regeljen fórumra megoldás sajnos nem kivitelezhető, ezért létre kellene hozni egy olyan topikot amiben le vannak írva a legfontosabb dolgok, mint pl. a kicsomagolás, CD-DVD-írása, CRC-check, vágólap használata a jelszónál, crackelés menete, NFO elolvasása-társítása, stb. Ezt egyszer kellene megcsinálni, utána lehetne erre hivatkozni, akár a szabályzatba is felvenni hogy kérdezés előtt olvassa el ezt az illető. Tudom a FAQ-ban ezek nagy része le van írva, csak a fontosabb dolgokat kiemelt helyre kellene tenni, egy külön erre a célra fenntartott topicban, mondjuk warez tutorial for dummies, vagy pirate-tutorial címen.
  22. d-boy

    Max Payne

    Attól tartok hogy ez nagyot fog ütni ha olyan színvonalas lesz a film mint a játék volt, akkor már rossz nem lehet.
  23. Nekem van pár íróm, mindnek van erőssége és gyengéje: Pioneer 115D: legjobb író dual-layer lemezekhez (X360 ) , általános célra is tökéletes, 12x olvas Plextor PX-755A: általános célra a legjobb választás, "AUTOSTRATEGY" - a firmware-ben nem szereplő lemezeket is jól megírja, 12x olvas Optiarc 7173A: általános célra jó író de nem kiemelkedő, viszont nagyon gyorsan, valóban 16X olvas Teac DV-W58G: régi író, már nem használom írásra mert régi a firm, és soha nem írt túl jól, viszont a legszutyokabb lemezt is visszaolvassa, adatmentésre használom
  24. Pioneer, Plextor, NEC, vagy ezek OEM változata. Nekem volt LG-m, TEAC-em de hulladék mindkettő.
  25. Köszi, jók a képek. Én is voltam, majd lehet feltöltök pár képet én is. (a kocsimosásról sajnos lemaradtam ) Addig is itt találtok vagy 280 db képet az eseményről http://www.carsandgirls.hu/cars_and_girls.php?mod=gallery&GalleryID=368&m=4
×
×
  • Create New...