Jump to content
PirateClub.hu

d-boy

Veterán
  • Pontszám

    338
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Racoon City

d-boy's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A Borderlands-ra nem sajnálnám az árát, ha nem toltam volna ki már kétszer+kiegészítőket Korrekt játékidővel, nagyszerű játékmenettel, egyedi grafikával büszkélkedhet, nem unalmas, megfelelő nehézség és kihívás jellemzi, többször is érdemes végigjátszani. Legjobb sci-fi fps a HL2 óta, + egy kis rpg-s karakterfejlődés.
  2. AIMP2. Mindent tud amire csak szükséged lehet, minden formátumot ismer, kompakt, kifogástalan program. Mindemellett ingyenes.
  3. d-boy

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Nem is a megbízhatóságával van bajom (nekem pl. 1 napos GeForce 9800GT-m meghalt), hanem a kompatibilitási problémákkal, ami igenis ATI driver hiba. Évek óta nem tudnak normális drivert hegeszteni, aminek a fő oka még mindig az hogy nVidiára fejlesztenek és optimalizálnak elsősorban (lásd: sok nVidia logó a játékok intrójában = sok pénz a kiadónak = nVidián fusson szépen elsősorban). Még ha ez nem is az ATI hibája, a végeredményen ez akkor sem változtat. Ettől függetlenül én megértem a te álláspontodat, te meg értsd meg az enyém. Azért van a szavazás hogy mindenki a saját véleményét nyilvánítsa ki. Az enyém ez, többet nem kívánok hozzászólni a témához.
  4. d-boy

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Okos ember a más kárából tanul. És én tanultam. Több ATI tulajos ismerősöm volt aki nem véletlenül állt vissza nVidiára. Ez nekem elég volt.
  5. d-boy

    Windows Vista or Windows XP

    Vistára szavaztam, ha jól be van állítva tökéletesen működik, 1,5 éve használom gond nélkül. Ami nem tetszik benne az a relatív nagy hdd használat. Az XP tökéletes volt, de egyszerűen már untam.
  6. d-boy

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Soha nem volt ATI kártyám, nem is terveztem a vásárlását, nem is fogok venni. Az ATI a mazochistáknak való. Mindmáig lehet hallani új játékokról amik ATI buggal érkeznek a polcokra, és később javítják patchel. Ne már.
  7. IMGBurn nélkül nincs XBox360 Vagyis van CloneCD, de az nem szerepel a listában, meg amúgy is az IMGBurn több célra használható kicsi ingyenes mindenes progi.
  8. d-boy

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition Brutal Legend NFS Shift COD WAW (épp befejezve) COD MW2 (épp elkezdve)
  9. d-boy

    Milyen egered van?

    Razer Deathadder egerem
  10. d-boy

    Melyik a legjobb kocsi?

    Nissan GTR. Technológiailag nagyon elől jár. És nem mellékesen gyönyörű. GT rulez
  11. d-boy

    Használsz-e seed-szervert?

    Szerintem nem mindegy hogy a heti néhány filmet xvid-ben szeded le vagy DVD-ben illetve HD-ben. Heti 50 - 100 Gigát a büdös életbe nem raksz vissza ADSL-el, még 512k-val (ami neked van) sem. 512 kbps / 8 = 64 kBps 64 kBps x 3 600 = 230 400 kB/óra Ez osztva 1024-el: 225 MB/óra Ez szorozva 24-el: 5400 MB/nap Akkor ha non-stop megy a géped. Ha ennek a villanyszámlaköltségét kiszámolod... De ez csak az én véleményem.
  12. Én használok, mert ADSL-ről nem lehet seedelni, nem lehet arányt tartani. Szerverrel ez könnyedén megy:
  13. d-boy

    Fizetös a data.hu

    Akkor elnézést kérek ha tényleg így volt, de a Dataget nekem 200-300k-t jelzett amikor kipróbáltam, közben pedig kb. fél óra volt egy 100 megás fájl letöltése.
  14. d-boy

    Fizetös a data.hu

    Aki azt hiszi hogy ilyen sebességgel tölt az nagyot téved, mert sajnos a program méri tévesen az adatforgalmat. Ha nem csak ránéznél két pillanatra, hanem el is gondolkoznál azon hogy a 100 megát hány perc alatt szedi le, akkor egyből rájönnél te is erre, és nem irkálnátok ide hülyeségeket. <_< Amúgy meg engem hidegen hagy a dolog, ahogy Robinho11 is mondta, a privát torrentnél nincs jobb és gyorsabb.
  15. d-boy

    Melyik a legparább game?

    Én játszottam anno az Undying-al, tényleg nagyon jó az is, de nálam SH2 a para csúcsa. Hihetetlen atmoszférája van, minden ajtó kinyitása előtt rettegtem hogy mi lesz vajon mögötte
×
×
  • Create New...