Jump to content
PirateClub.hu

critical_source

Veterán
  • Pontszám

    99
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by critical_source

  1. tamás007:

    Szerintem még az lehet a gond a megfelelő táplálkozás mellett, hogy rosszul csinálod a gyakorlatot. Negatív szakaszban szép lassan egészen a melledisi engeded le a súlyt, a pozitív szakaszban pedig robbanékonyan nyomod ki! És figyelj arra hogy az utolsó 8-10 centit már ne nyomd ki (ne akaszd ki a könyököd)!

     

    critical_source:

    A greens-t most már Intelligent Designs forgalmazza. Teljessen megegyezik a Scitec-el.

    Köszi :)

  2. kéne egy kis segítség!

    1-2 hónapja gyúrok és ha így folytatom akkor nyárra vmi megfog már látszani?

    fekvő felülés fekvenyomás tárogatás guggolás emelés fej mögül!

    naponta oan 30-40 fekvő meg vagy 100-120 felülés! súlyokkal meg amennyit bírok! ált abban is oan 100-at próbálok ismételni!(5 Kg-10 Kg egykezes súlyzókkal!) persze nem 1x-re hanem mondjuk 1x 20-at aztán kis lazítás mondjuk köv gyakorlat utána megint 20-at! ez így jó vagy vhogy máshogy kéne h hatásos legyen?

     

    nah szval azért kérdem mert egypár nagyszájút megkéne már tanítani jó modorra! 184 cm vok és 71 Kg! persze még fel akarok szedni pár kilót!

     

    jah és mellre karra(fel al)hasra!

     

    szval ti mit javasolnátok? naponta mennyit mit és mivel? kb tavasz nyárra mennyi menne fel?

     

    válaszotokat előre is köszönöm!

    ez nem lesz elég nagyszájúak megleckéztetésére, konditerem kell

  3. sztem szánalmas csak karra gyúrni, olyan leszel mint egy majom, főleg csak bicepszre. Én ismerek olyan gyereket, aki csak karozik, nagyon gyatra,semmi melle nincs, meg nincs meg az a jó edzett összessége a testednek

  4. Tényleg. Még régebben írtam, hogy elkezdem az "első"(remélhetőleg utolsó) kúrám. Kb. 2 hete már el is kezdtem és vizesedik a fejem. Van rá valami amivel ezt reakciót lecsökkenthetem?

    semmit, ez a koxos vízfej, majd kúra után lemegy

  5. nekem eddig még nem igazán, bár még csak kb 1 hete szedem, de rájöttem, hogy sokkal intenzívebben kell bicepszeznem, mert eddig nem éreztem soha annyira a bicepszem, de hétfőn nagyon rákoncentráltam, és nagyon jót tett.

  6. Én már feladtam a gyúrást! Semmit nem fejlődök! Nem megy ki már a 20 KG se fekve konditerembe. Pedig itthon rendesen csinálom, szedem a fehérjét, rendesen eszek, sőt már nem is cigizek annyit! Szóval: nem érdekel a gyúrás!

     

    Haverom, aki már 6!! éve gyúr 32-es karja van, és 63 kg! és 180 valahány centi magas. Egyszerűen nem fejlődik! Pedig ő életében egy szál cigire nem gyújtott rá, és egy sörnél többet nem ivott meg, sem édes löttyöket, sem kólát nem iszik!

    És rendesen eszik!

     

    Nem az a célom hogy egy Ronnie Coleman legyek 3 hónap alatt, de azért hízhatnák legalább pár kilót, vagy erősödnék valamit, de nem.

    Most mérekeztem tegnapelőtt, semmit nem híztam! Erősebb sem lettem, sem nem híztam, izmosabb se lettem. És nem is érzem, hogy az erőnlétem nagyobb lenne.

    erre mondják hogy tipikus kezdő!

    aki 1-3 hónapig nyomja az kezdő, aki 4-6 az már komolyabban gondolja és így tovább

     

  7. juhzo most lett meg a NO 1 protein, és neked is olyan iszonyatosan kicsi a kanál? csak 15g mér...

     

    te tényleg ennyire gyökér vagy vagy csak teteted?? a szteroid szerinted mit csinál? segitek nagyobb fejlödésre serkenti a szervezetett ergo gyorsabb regenerácio és növekedés, azaz hizás.. a tömegnövelök egy szint után már szart se érnek

     

    szerintem nem kéne isteníteni a koxot

  8. én most olyat hallottam, hogy nem kell számolni szériánként az ismétlést, hanem egy szériát 30-40 mp-ig kell csinálni.

     

    más: most a teremben egy nagyobb gyerek mondta, hogy nem kell teljesen átfogni a rudat, mert akkor nagyo nagy súly megy a tenyerem felső részére, hanem ahogy van a hüvelykujjam töve, azza legy síkban kell a rudat megfogni, szóval a tenyerem alsó részével, hogy majdnem kiessen. szóval értitek, kicsit bonyolultan írtam le:D lehet, hogy ti már így fogtátok rég, de én ezt csak tegnap tudtam meg, ki is próbáltam, és SOKKAl nagyobb "nyomatékot" tudtam leadni :D mert éreztem, hogy nem "hajlik hátra" a tenyerem. ja és most a fekvenyomásról beszéltem

  9. Nem iszok, nem drogozok, csak cigizek, de azt sokat sajna! Általában kb. 4-szer szoktam mostanába kajálni. Csak a Cytoprot szedem, semmi mást.

     

    Én szerintem nem birok egyhuzamba két órát edzeni, én abba belehalnék:D

    Most is ma olyan 20-25 percig nyomtam:S

     

    Reggel nem nagyon szoktam enni, mert nem tudok valamiért (biztos a cigi miatt, mert reggel egyből azzal kezdek, mikor várok a buszmegben), csak olyan 9 órakor eszek először, aztán dél körül, utána meg délután, aztán meg este, de akkor rohadt sokat.

     

    Két óra edzés?? Megpróbálom

    vitamint szedsz?

×
×
  • Create New...