Jump to content
PirateClub.hu

Bubberman

Veterán
  • Pontszám

    107
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Bubberman

  1. Bubberman

    GTA 5

    Csináljanak csak új GTA-t a GTA4 motorjára, nagyon helyes, csak KÖNYÖRGÖM csináljanak egy rendes irányítást a szereplőnek! Ez rontja el az egész játékélményét. Különben a kép az tényleg egy GTA4 kiegészítő, ami csak XBOX360-ra fog megjelenni. De ahhoz, hogy egy újabb generációs GTA-t kapjunk, ahhoz elég sok év kell szerintem. Meg a következő generációs játékok szerintem PC-re már meg sem jelennek (a komolyabbak) Szóval én is a konzolban látom a jövőt sajnos.
  2. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert a GTA4 tiszteletére felhúznám kicsit a gyári procimat. Intel Core2 Duo E4400-ról lenne szó, gyárilag 2.0Ghz-en működik. Hallottam, hogy ezek tuning bajnokok, és azt szeretném tudni, hogy meddig mehetek el gyári hűtővel biztonságosan.(vagyis inkább, hogy meddig lenne ésszerű elmenni ezzel a konfiggal) Nameg, hogy hogyan is kell pontosan csinálni, mert annyit tudok csak, hogy valamit a Bios-ban kell babrálni. Egyébként a proci mellett ASUS P5KC alaplap van, Chieftec 550W-os táp, 8600GT DDR3 256MB, 2x1GB 1066Mhz ram. Köszi a segítséget! Bubu
  3. Bubberman

    AMD vagy Intel?

    Szerintem ár/gyorsaság szempontból most az Intelek sokkal jobbak, meg jobban is lehet őket húzni, meg nekem is az van és meg avgyok vele elégedve, szóval Intel!
  4. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Valami isteni csoda történt! Fogalmam sincs miért, de ma úgy döntött a gépem hogy felismeri Köszönöm a tanácsokat!
  5. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Végigpróbálgattam az összes USB-t, de semmi, megint csak az hogy a kamera kiírja hogy Connected, a gép nem, reagál, de ha lehuzom, akkor viszont kiadja azt a kis hangot amit szokott lecsatlakoztatásnál...
  6. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Rendben akkor végigpróbálgatom az összeset
  7. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Szia! De mennyire hogy van! Semmilyen gépigény probléma nem lehetséges.
  8. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Az ég világon semmit nem kaptam hozzá a dobozban. Drivert pedig a neten nem találtam hozzá.
  9. Én sem értek hozzá, de köszönöm az eddigi szakértő válaszokat! Lehet hogy ahova költözni fogunk, elég megbízható lesz az áramellátás, és ha így lesz, akkor nem adom le a tápomat, de majd meglátom.
  10. Kaptunk egy ilyen kis szerkezetet, egy kis kamera. Ott kezdődött a gond, hogy nem ismeri fel a gép. A theflip.com-ról letöltöttem egy programot hozzá, de azt meg csak úgy lehet telepíteni, ha csatlakoztatva van. De mivel nem ismeri fel, ez is reménytelen. Különben a kamera képernyőjén kiírja hogy connected, csak éppen a gép nem reagál semmit. Légyszi segítsen valaki ha van ötlete! Kösz előre is!
  11. Sziasztok! Nagyon jó hogy írtad, mert pont a 8600GT-re akartam rákérdezni, mert nekem olyan van, és most olvastam erről az SLI-ről. Nekem ASUS P5KC lapom van. Jó rendben, biztos nem éri meg, de amúgy is egy 8600GT-t már kapsz 20-21k-ért, egy 8800GT meg kb 75-80k. És gondolja bele: Nekem már amúgy is van egy 8600GT-m. Pl egy év múlva már nem nagyon lesz elég ez a kártya, kéne egy jobb, de nem akarok jobbat venni, mert baromi drága lesz akkor is, hanem veszek mégegy 8600-at használtan vagy újonan, úgyis lemegy az áruk. Na és így sem éri meg? Vagy nem ajánlod? Nem érvelni akarok, csak kíváncsi vagyok a véleményedre. Ja, és egyáltalán lehetséges az alaplapomba betenni 2 kártyát SLI-vel?
  12. Hello tKrisz! Nekem is 8600GT-m van, és most gondolkoztam hogy egyszer kéne húzni, mert én is olvastam azt a GameStar-os témát. Szóval te egyáltalán nem ajánlod a húzást? Egy bizonyos mértékig sem? Jó lenne valaki akinek van tapasztalata és megmondaná hogy meddig szabad felcsavarni.
  13. Na mind1, azt kiderítgettem hogy az 550W-os tápom kb 800VA teljesítményűnek felel meg (ez nem tuti) szóval szerintem egy 800VA-s szünetmentes lesz, de nem tudom milyen márka. Nincs valaki aki ezt vágja és esetleg van tapasztalata is?
  14. 600W vagy 600 VA-s? (Wolt-Amper) Mert nem ugyan az, de pontosan nem világos hogy mi a különbség...
  15. Kösz, hát ezt se tudtam Akkor mit gondoltok elég lenne egy 600 VA-s szünetmentes is? Vagy 800-as kell? Nem vágom ezt... És mit ajánlotok? Ezt a Powercom-t? Vagy egy jobb típust? Ja, és Tkrisz, szerinted ez a 200W körüli fogyasztás, ez a max?
  16. Na igen pont erre voltam kíváncsi Hogy mennyit fogyaszthat. Egyébként te miből saccolod hogy ennyit fogyaszt? Vagy nem tudtok valamit amivel ezt lemérhetem?
  17. Szasztok! Kitaláltam hogy kéne vennem egy szünetmentest, mert hamarosan elköltözünk és nem tudom hogy az új helyen mennyi áramszünet lesz, és hát féltem a gépemet. Új vagyok ebben a témában, ezért jó lenne ha ti kiokítanátok. Jó lenne ha megmondanátok hogy a gépemhez milyen teherbírású szünetmentes való, a gépem adatai: -CHIEFTEC GPS-550AB -Asus P5KC -Intel Core2 Duo 2.0Ghz -Kingmax 1066Mhz 2x1GB -Inno3D 8600GT -Western Digital 320GB 7200rpm 16MB SATA2 -LG 19"-os LCD monitor (L1953TR) Én vmi 800VA-s szünetmentesre gondoltam, nagyobb kapacitásúra nem is lenne pénzem, olyan 25k-t szánnék rá kb, itt van amire először gondoltam, bár ez lehet hogy gagyi márka, de olcsó: POWERCOM - Black Knight 800VA USB http://ipon.hu/?product_id=14598 Na kösz előre is a segítséget!
  18. Sziasztok! Konkrétan a Mafiában csinálnék videot a játékról a Fraps-szal, de sajna nincs hang... Letöltöttem az Ace Mega Codecs Patck-ot is, de úgy sem jó, arra is gondoltam hogy a progiban lehetne valamit beállítani, de nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget... Különben új a gépem, a régin még vett fel hangot is a videohoz, úgyhogy nincs ötletem mi lehet a gond... Légyszi aki ért hozzá és tudja mi a probléma, vagy van ötlete, az írja meg! Esetleg ajánlhatnátok más progit is ami nektek bevált, én még a Game Cam-mal próbálkoztam, de mivel nincs feltelepítve a játék, ezért nem is működik, mert az csak a telepített gamekről vesz fel videot....
  19. Kösz aválaszt, ez így meggyőző volt. De továbbra is ha esetleg lenne vkinek vmi ötlete még ebben az árban...
  20. Hello! Naggyából 20, max 25k-ból szeretnék VGA-t, az INNO3D - 8600GT 256MB DDR3 -mat ajánlották, ez 24000. Viszont megláttam az INNO3D 8500GT 512MB DDR2 -t, ami igaz hogy ddr2-es, de viszont 512Mb, és sokkal olcsóbb is, 18600. Kíváncsi vagyok hogy tényleg többet jelent e az hogy ddr3-mas, minthogy dupla akkora a memóriája. Nem értek hozzá, csak azért kérdezem. Szóval légyszi segítsetek dönteni, annak is örülök ha ajánlotok egy ezeknél jobbat ugyan ebben az árkategóriában. Tudom hogy érdemes lenne egy tizessel többet költeni rá, és akkor jobb kártyám lenne, tovább is bírná, nem avulna el olyan hamar, de jövőre beújítanék egy sokkal jobbat, most csak egy olyan kell amivel kihúzom addig, de persze szeretném a pénzemért a legjobbat. Előre is kösz!
  21. Hát ok ez igaz. Azért vitatkozni lehetne ezzel a kijelentéssel, de nem nagyon értek hozzá. Viszont a PC fejleszthető, a konzol nem. Pl ha vennék egy ps2-t 80k-ért, akko megb@szhatnám ha a Mafia2-vel vagy a GTA4-el szeretnék rajta játszani. Mert ahoz majd a PS4 kell. És most a gép 200-lesz, a frissen kijövő ps4 pedig bőven több lesz mint 200 sztem, és késöbb majd adnak ki olyan játékokat, amik viszont meg ps4-re se lesznek jók. Viszont a gépemet ha fejlesztgetem, elfutnak rajta az új gamek. Most naggyából minden játék futni fog rajta, késöbb pedig 2008-ban ha nem lesz elég a kari, hát veszek egy jobbat. Ennyi. Egy fejleszthető gépet rakok össze, és 1-2 évig esetleg csak a karit kéne beújítani. Ha nagyon tele lennék, vennék konzolt is, de a PC a leg praktikusabb nekem, és meg merem kockáztatni hogy a leg gazdaságosabb is.
×
×
  • Create New...