Jump to content
PirateClub.hu

Bubberman

Veterán
  • Pontszám

    107
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Bubberman's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Bubberman

    GTA 5

    Csináljanak csak új GTA-t a GTA4 motorjára, nagyon helyes, csak KÖNYÖRGÖM csináljanak egy rendes irányítást a szereplőnek! Ez rontja el az egész játékélményét. Különben a kép az tényleg egy GTA4 kiegészítő, ami csak XBOX360-ra fog megjelenni. De ahhoz, hogy egy újabb generációs GTA-t kapjunk, ahhoz elég sok év kell szerintem. Meg a következő generációs játékok szerintem PC-re már meg sem jelennek (a komolyabbak) Szóval én is a konzolban látom a jövőt sajnos.
  2. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert a GTA4 tiszteletére felhúznám kicsit a gyári procimat. Intel Core2 Duo E4400-ról lenne szó, gyárilag 2.0Ghz-en működik. Hallottam, hogy ezek tuning bajnokok, és azt szeretném tudni, hogy meddig mehetek el gyári hűtővel biztonságosan.(vagyis inkább, hogy meddig lenne ésszerű elmenni ezzel a konfiggal) Nameg, hogy hogyan is kell pontosan csinálni, mert annyit tudok csak, hogy valamit a Bios-ban kell babrálni. Egyébként a proci mellett ASUS P5KC alaplap van, Chieftec 550W-os táp, 8600GT DDR3 256MB, 2x1GB 1066Mhz ram. Köszi a segítséget! Bubu
  3. Bubberman

    AMD vagy Intel?

    Szerintem ár/gyorsaság szempontból most az Intelek sokkal jobbak, meg jobban is lehet őket húzni, meg nekem is az van és meg avgyok vele elégedve, szóval Intel!
  4. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Valami isteni csoda történt! Fogalmam sincs miért, de ma úgy döntött a gépem hogy felismeri Köszönöm a tanácsokat!
  5. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Végigpróbálgattam az összes USB-t, de semmi, megint csak az hogy a kamera kiírja hogy Connected, a gép nem, reagál, de ha lehuzom, akkor viszont kiadja azt a kis hangot amit szokott lecsatlakoztatásnál...
  6. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Rendben akkor végigpróbálgatom az összeset
  7. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Szia! De mennyire hogy van! Semmilyen gépigény probléma nem lehetséges.
  8. Bubberman

    Flip Video Camcorder

    Az ég világon semmit nem kaptam hozzá a dobozban. Drivert pedig a neten nem találtam hozzá.
  9. Én sem értek hozzá, de köszönöm az eddigi szakértő válaszokat! Lehet hogy ahova költözni fogunk, elég megbízható lesz az áramellátás, és ha így lesz, akkor nem adom le a tápomat, de majd meglátom.
  10. Kaptunk egy ilyen kis szerkezetet, egy kis kamera. Ott kezdődött a gond, hogy nem ismeri fel a gép. A theflip.com-ról letöltöttem egy programot hozzá, de azt meg csak úgy lehet telepíteni, ha csatlakoztatva van. De mivel nem ismeri fel, ez is reménytelen. Különben a kamera képernyőjén kiírja hogy connected, csak éppen a gép nem reagál semmit. Légyszi segítsen valaki ha van ötlete! Kösz előre is!
  11. Sziasztok! Nagyon jó hogy írtad, mert pont a 8600GT-re akartam rákérdezni, mert nekem olyan van, és most olvastam erről az SLI-ről. Nekem ASUS P5KC lapom van. Jó rendben, biztos nem éri meg, de amúgy is egy 8600GT-t már kapsz 20-21k-ért, egy 8800GT meg kb 75-80k. És gondolja bele: Nekem már amúgy is van egy 8600GT-m. Pl egy év múlva már nem nagyon lesz elég ez a kártya, kéne egy jobb, de nem akarok jobbat venni, mert baromi drága lesz akkor is, hanem veszek mégegy 8600-at használtan vagy újonan, úgyis lemegy az áruk. Na és így sem éri meg? Vagy nem ajánlod? Nem érvelni akarok, csak kíváncsi vagyok a véleményedre. Ja, és egyáltalán lehetséges az alaplapomba betenni 2 kártyát SLI-vel?
  12. Hello tKrisz! Nekem is 8600GT-m van, és most gondolkoztam hogy egyszer kéne húzni, mert én is olvastam azt a GameStar-os témát. Szóval te egyáltalán nem ajánlod a húzást? Egy bizonyos mértékig sem? Jó lenne valaki akinek van tapasztalata és megmondaná hogy meddig szabad felcsavarni.
  13. Na mind1, azt kiderítgettem hogy az 550W-os tápom kb 800VA teljesítményűnek felel meg (ez nem tuti) szóval szerintem egy 800VA-s szünetmentes lesz, de nem tudom milyen márka. Nincs valaki aki ezt vágja és esetleg van tapasztalata is?
×
×
  • Create New...