Jump to content
PirateClub.hu

cojone

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: cojone

  1. cojone

    Palacsinták

    Ez nagyon fini! Én is szoktam ilyet gyártani, csak én a pörit kicsit megzúzom kézi mixerrel. örülök, hogy nem csak én szeretek varázsolni a konyhában!
  2. cojone

    Nem tudom a nevét, de jó

    Szívesen! Remélem nem bánod meg!
  3. Sziasztok! Én egyszer egy ismerősömtől kaptam a következő receptet: A tepsi aljába füstölt szalonnát raksz / húsos vagy sem? /. A csirke darabokat megforgatod olyan lisztben, amibe előtte belekeverted a kedvenc fűszereidet. Én szoktam beletenni kevés piros paprikát, sót, fehér borsot, bazsalikomot, kakukkfüvet, fokhagymát /lehet granulált is / szerecsendiót. A beforgatott darabokat a szalonnára pakolod és, ha marad ki hely / valamennyi / akkor kisebb kockára vágott nyers krumplit kell közé rakni. A megmaradt fűszeres lisztet összekevered tejföllel, úgy, hogy könnyen önthető legyen és ráborítod a húsra. Alufóliával lefedve kb. 50 percig közepes lángon sütöd. Én annyit szoktam még tenni, hogy az 50 perc után kiveszem leszedem a fóliát és megszórom reszelt sajttal a tetejét. Utána nagy lángon még kb. 5 percig sütöm. És ennyi. Valószínűleg nem lehet rossz, mert eddig senki nem panaszkodott és mindíg el szokott fogyni. Kellemes félszáraz fehér bort lehet hozzá iszogatni. Jó étvégyat!!!
  4. cojone

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    Sziasztok! az a helyzet, hogy élemedett korom ellenére nagyon szeretem a rajz/mese/filmeket. Valamikor mi is a szomszédéknál kezdtük a tévézést, de ez később változott. Amikor a gyerekek kicsik voltak azzal az ürüggyel ültem le a tv vagy videó elé, hogy " így nyugodtan menézi ". Most már be kell vallanom,hogy bizony engem érdekel. Most a kedvencem a Verdák.
×
×
  • Create New...