Jump to content

zaza8888

Törzstag
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Semleges

About zaza8888

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

450 profile views
 • pom

 1. Az említett könyv, javitás nélkül tölthető XP-n.. Nem lehet hogy azért van a hibaüzenet, mert az adott tárhelyszolgáltatót nem kezeli a letöltő progi ?
 2. Örülök hogy bejött a tippem, hogy ezt mi rakja be oda, nem tudom. De igy a legtöbbször jó, sokszor több ilyen nem odavaló karaktert kell törölni és egyből jó is a link.
 3. JDL2-vel lejön az összes, olyan van, - nálam legalábbis-, hogy hibás a copy/paste eredménye és notepad-ban látszik egy négyzet alakú "karakter" amit törölni kell a linkből és egyből jó.. De ez más letötöltő linkeknéll is néha előfordul...
 4. zaza8888

  IGO Térkép - HERE 2019.Q4 Europe

  A nem prémium linkek fele már hiányzik..
 5. zaza8888

  Segítség!

  Semmi gond, vannak még most is lehetőségek, legalább nem fogy a nemzet annyira gyorsan majd... Jó gyereknevelést !
 6. Kár, pedig jók ezek is.. Ráadásul egy korszak lenyomatai is egyben ..
 7. zaza8888

  Jules Verne - A dunai hajós (Koncz Gábor)

  Berakod ezeket egy mappába, ráállsz az elsőre és a file menu-ben, combine files-ra mész.. a többit majd látod...
 8. zaza8888

  Hordozható hangszóró

  Ennél van sokkal jobb is. Fepe 201U a Mediában, az rádiós, kezel usb-t , sd-t, igaz nem megy bluetússzal. De van olyan navon termék is ott ami kezeli azt is, és 10 ezer alatti az ára.. Jó keresgélést !
 9. Köszi hsandor ! Így vagyok csinálni egy ideje sajnos a data-s letöltések egyesével böngészővel működnek, ha hajlandók elindulni, később valóban lejön a legtöbb 1-2 kivétel van más oldalakról, melyek végleg elhalnak.. Üdv: zaza8888
 10. A 13-as sorozat E01-E03 -ig már tegnap sem volt elérthető a data "jóvoltából" de most sem az ... ((( Na jó sokadikra ma a data - ról elindulnak az adatok, de jó sok türelem kell hozzá.
×