Jump to content
PirateClub.hu

zaza8888

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: zaza8888

  1. Nem nyitnék nyilvános politikai vitát a 2022-es válaszztásokról. De szerintem jót tnne az országnak, ha nyitna és a sok buta, elkeseredett ember erőszakos választását Orbán mellett lehetne gyengíteni valamilyen módon. 

  2. Az említett könyv, javitás nélkül tölthető XP-n.. Nem lehet hogy azért van a hibaüzenet, mert az adott tárhelyszolgáltatót nem kezeli a letöltő progi ?
  3. Örülök hogy bejött a tippem, hogy ezt mi rakja be oda, nem tudom. De igy a legtöbbször jó, sokszor több ilyen nem odavaló karaktert kell törölni és egyből jó is a link.
  4. JDL2-vel lejön az összes, olyan van, - nálam legalábbis-, hogy hibás a copy/paste eredménye és notepad-ban látszik egy négyzet alakú "karakter" amit törölni kell a linkből és egyből jó.. De ez más letötöltő linkeknéll is néha előfordul...
  5. zaza8888

    Segítség!

    Semmi gond, vannak még most is lehetőségek, legalább nem fogy a nemzet annyira gyorsan majd... Jó gyereknevelést !
  6. Kár, pedig jók ezek is.. Ráadásul egy korszak lenyomatai is egyben ..
  7. Berakod ezeket egy mappába, ráállsz az elsőre és a file menu-ben, combine files-ra mész.. a többit majd látod...
  8. zaza8888

    Hordozható hangszóró

    Ennél van sokkal jobb is. Fepe 201U a Mediában, az rádiós, kezel usb-t , sd-t, igaz nem megy bluetússzal. De van olyan navon termék is ott ami kezeli azt is, és 10 ezer alatti az ára.. Jó keresgélést !
  9. Köszi hsandor ! Így vagyok csinálni egy ideje sajnos a data-s letöltések egyesével böngészővel működnek, ha hajlandók elindulni, később valóban lejön a legtöbb 1-2 kivétel van más oldalakról, melyek végleg elhalnak.. Üdv: zaza8888
  10. A 13-as sorozat E01-E03 -ig már tegnap sem volt elérthető a data "jóvoltából" de most sem az ... ((( Na jó sokadikra ma a data - ról elindulnak az adatok, de jó sok türelem kell hozzá.
×
×
  • Create New...