Jump to content
PirateClub.hu

stw

Felhasználó
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

646 profil megtekintés

stw's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

8

Közösségi hírnév

  1. MOST lejött. A fene se érti ezt. De a lényeg hogy megvan. Köszönöm!
  2. Sokan még csattogós lepkét tologattak a fórumlakók közül, amikor nekem már volt Mega(upload) accountom... Szóval nem ez a hiba. Nem tudom mi a hiba. Most lejött a 9-es, az 5-ös meg nem reagál, most éppen a Mega induló oldalra dob. Böngésző és plugin-független (Firefox/Chrome/Safari ua.). Ha valakinek jó, akkor majdcsak jó lesz egyszer nekem is.
  3. Kettő link nekem nem működik: Hidrogén szonáta (Kultúra 9.): Invalid URL. This URL is corrupt or deformed. The link you are trying to access does not exist. Ellentétek (Kultúra 5.): Enter decryption key. The provided key is invalid. Please check that the key is correct or ask the creator of the link again. Amúgy szépen sorba van szedve, köszönet érte.
  4. Igen, a Megáról pikk-pakk lejött. Amúgy meg értem én a koncepciót, ez neked így jobb. Csak a letöltőnek szívás. Mondjuk türelmem az van, az az igazi gáz, ha nem működik, vagy sok részből áll. Na sokrészeset inkább hagyom és megpróbálom máshonnan előkeríteni. Kibékíthetetlen ellentét vagyon.
  5. Na, mindjárt más, így hozzá lehet férni. Doh doh. Csak így tovább! Kim Dotcom és a kínaiak mosolyognak, Farkas Feri meg cseppet bánatos. (Igen, tudom, magyar embernek magyar ló..sz, ne ugráljunk, datázzunk.)
  6. A part1 oké, a part2 lukra fut. Mámérnem mega? Miért data? Háttérbiznisz? Ez a vezeklés/szögeskorbács amiért letöltök? Pedig hiánypótlók ezek az orvosis könyvek, respekt lenne érte.
  7. Vigyázat! Azért ilyen gigantikus a mérete, mert ez egy utómunka/OCR nélküli szkennelt nyers pdf! Borítóstul is csak 81 oldal.
  8. Szia Franek, Hallottál már a mega.co.nz oldalról? Javaslom inkább oda tölts fel, ha nem szeretnéd szükségtelenül szívatni a letöltőidet. A jó könyvek letöltését (főleg ha ilyen szép nagyra híztak mint ez a Szabó Gábor mű + a képes chapta ami kikerget a világból) megkeseríti, hogy a data..hu-n vannak... stw
  9. Örülök, hogy végre felfedezitek a Megát. Én olyan régóta használom, hogy az is években mérhető amíg éppen nem használhattam az FBI/New Zealand/Kim Dotcom pereskedés miatt... 15 éve indult az oldal, évforduló van vagy mi...
  10. A legfontosabb, hogy Jiří Menzel-től ismerjük a csodálatos filmet.
×
×
  • Create New...