Jump to content

KacsaTalpa

Felhasználó
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Szegény

About KacsaTalpa

 • Rank
  Pelenkás

Recent Profile Visitors

197 profile views
 1. CHERUBION SF exkluzív: 1. Ozirisz országa 2. Az Univerzum örökösei 3. Anthony Sheenard: Városalapítók 4. Csillaghajók 5. A Galaxis Császára 6. Harrison Fawcett: A Katedrális harcosai 7. Ópiumkeringő 8. Csillagrobbanás 9. Tűzözön 10. Harrison Fawcett: A Katedrális legendája 11. Feketecsuklyások 12. A Jessa fátyla 13. Holtak Galaxisa 14. Aranypiramis 15. Riválisok 16. Harrison Fawcett: A Korona hatalma 17. Anthony Sheenard: Az Excalibur keresése I. – A Fekete Sárkány Testvériség 18. Az idő kalózai 19. Hullócsillag 20. Kim Lancehagen: Isten hajói 21. Anthony Sheenard: Az Excalibur keresése II. – A kard lovagjai 22. A jég birodalma 23. Én, a halhatatlan 24. Brandon Hackett: A negyedik gyarmat 25. Brandon Hackett: Az ötödik gyarmat 26. Jeffrey Stone: Menekülés Nyú Drcenből 27. Az öröklét nyomában 28. Fényözön 29. Brandon Hackett: Erdőhold 30. Brandon Hackett: Erdőhold Urai 31. Ezüstláng 32. Ellenjáték 33. Csillagárnyék 34. Ellensúly 35. Ellenérdek 36. Amnézia 37. A Sors Kereke 38. Delírium 39. Fény a horizonton 40. Az utolsó világ 41. Az Éden foglyai 42. Ütközőzóna Az Ellenjáték csak pdf-ben van meg. A többi epub-ban letölthető 2 napig innen: [Hidden Content]
 2. KacsaTalpa

  Joy Adamson könyvei

  Joy Adamson: A pettyes szfinx nyomában A tragikus körülmények között elhunyt nagynevű szerző ebben a művében „A pettyes szfinx” főhősének, Pippának, a gepárdnak további sorsát írja le. Pippa immár negyedszer hoz világra utódokat, s eddig 11 kölyke közül csupán hármat sikerült felnevelnie. Vajon milyen sors vár a negyedik alom ifjú gepárdjaira? A szerző úttalan utakon, tüskés bozótoson keresztül, jó és rossz időben, mindennap felkutatja a családot a szavannán, és élelemmel, tápszerekkel segíti Pippát és kicsinyeit. A kölykök szépen erősödnek, növekednek, és egyedülállóan érdekes, izgalmas jellemformálódásuknak s különböző egyéniségekké való kibontakozásuknak lehetünk tanúi. De még mielőtt elérnék a teljes önállóságukat, Pippát súlyos baleset éri, s az állatkórházban elpusztul. Az árván maradt kamaszokat Joy tovább segíti, amíg a merui hatóság ezt számára engedélyezi. J. Adamsonnak elsőként sikerült megfigyelnie és tanulmányoznia a vadon élő gepárdok „pubertáskorát”, nemi ösztöneinek kibontakozását, sőt párosodását is.
 3. Kornya Zsolt (szerk.): Carcosa árnyai epub A könyv letöltési linkjei bekerült az első posztba. A hozzászólást sajnos nem tudom törölni.
 4. Clark Ashton Smith Sarki regék mobi és epub Kornya Zsolt (szerk.): Carcosa árnyai doc Orson Scott Card: Bűvölet pdf és epub Arthur D. Howden Smith: Szürke Hajadon pdf és doc Abraham Merritt Istár hajója mobi és epub Robert E. Howard: Cormac Mac Art és a vikingek epub és docx Jo Walton: A király békéje mobi M. R. James: Szellemjárás Angliában pdf M. R. James: Sötét örökség pdf Robert E. Howard: Bran Mak Morn és a piktek mobi és epub mindenféle formátumban; akinek van kedve és tapasztalata, az egységesítheti. A könyvek letöltési linkjei bekerültek az első posztba. A hozzászólást sajnos nem tudom törölni.
 5. Atka-manó - segített: Stanley G. Weinbaum: Kalandok a Naprendszerben A könyv letöltési linkjei bekerült az első posztba. A hozzászólást sajnos nem tudom törölni.
 6. Alfred Bester: Az Arcnélküli Ember A könyv letöltési linkjei bekerült az első posztba.
 7. Így megy ez. Én a GFK sorozat újrakiadásait szeretném levadászni, ahol a tartalom nem változott, csak lett új előszó meg utószó meg egy kis magyarázat. Ott is folyton abba a problémába ütközök, hogy az új GFK-s borítót hozzáadták a régebbi kiadás digitalizált tartalmához.
 8. Ezeket találtam. Valahol. Régen. Lehet, hogy csak a borító möbiuszos, ellenőrizni nem tudom. Douglas Adams: Viszlát, és kösz a halakat! (epub) [Hidden Content] Douglas Adams: Jobbára ártalmatlan (epub) [Hidden Content]
×