Jump to content
PirateClub.hu

KacsaTalpa

Felhasználó
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: KacsaTalpa

  1. Joy Adamson: A pettyes szfinx nyomában A tragikus körülmények között elhunyt nagynevű szerző ebben a művében „A pettyes szfinx” főhősének, Pippának, a gepárdnak további sorsát írja le. Pippa immár negyedszer hoz világra utódokat, s eddig 11 kölyke közül csupán hármat sikerült felnevelnie. Vajon milyen sors vár a negyedik alom ifjú gepárdjaira? A szerző úttalan utakon, tüskés bozótoson keresztül, jó és rossz időben, mindennap felkutatja a családot a szavannán, és élelemmel, tápszerekkel segíti Pippát és kicsinyeit. A kölykök szépen erősödnek, növekednek, és egyedülállóan érdekes, izgalmas jellemformálódásuknak s különböző egyéniségekké való kibontakozásuknak lehetünk tanúi. De még mielőtt elérnék a teljes önállóságukat, Pippát súlyos baleset éri, s az állatkórházban elpusztul. Az árván maradt kamaszokat Joy tovább segíti, amíg a merui hatóság ezt számára engedélyezi. J. Adamsonnak elsőként sikerült megfigyelnie és tanulmányoznia a vadon élő gepárdok „pubertáskorát”, nemi ösztöneinek kibontakozását, sőt párosodását is.
  2. Kornya Zsolt (szerk.): Carcosa árnyai epub A könyv letöltési linkjei bekerült az első posztba. A hozzászólást sajnos nem tudom törölni.
  3. Clark Ashton Smith Sarki regék mobi és epub Kornya Zsolt (szerk.): Carcosa árnyai doc Orson Scott Card: Bűvölet pdf és epub Arthur D. Howden Smith: Szürke Hajadon pdf és doc Abraham Merritt Istár hajója mobi és epub Robert E. Howard: Cormac Mac Art és a vikingek epub és docx Jo Walton: A király békéje mobi M. R. James: Szellemjárás Angliában pdf M. R. James: Sötét örökség pdf Robert E. Howard: Bran Mak Morn és a piktek mobi és epub mindenféle formátumban; akinek van kedve és tapasztalata, az egységesítheti. A könyvek letöltési linkjei bekerültek az első posztba. A hozzászólást sajnos nem tudom törölni.
  4. Atka-manó - segített: Stanley G. Weinbaum: Kalandok a Naprendszerben A könyv letöltési linkjei bekerült az első posztba. A hozzászólást sajnos nem tudom törölni.
  5. Alfred Bester: Az Arcnélküli Ember A könyv letöltési linkjei bekerült az első posztba.
  6. Így megy ez. Én a GFK sorozat újrakiadásait szeretném levadászni, ahol a tartalom nem változott, csak lett új előszó meg utószó meg egy kis magyarázat. Ott is folyton abba a problémába ütközök, hogy az új GFK-s borítót hozzáadták a régebbi kiadás digitalizált tartalmához.
  7. Ezeket találtam. Valahol. Régen. Lehet, hogy csak a borító möbiuszos, ellenőrizni nem tudom. Douglas Adams: Viszlát, és kösz a halakat! (epub) https://mega.nz/#!FXRWUYDT!q-FMrIIB3fuRPSlbR2gGCGwQtCAsR5uB0C-XXXstSO0 Douglas Adams: Jobbára ártalmatlan (epub) https://mega.nz/#!IOZEnCbT!33iT510s5MYyDGln4fP93Zsv7nIosGWftbDWTDjM4NY
×
×
  • Create New...