Jump to content
PirateClub.hu

farinkasz

Felhasználó
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: farinkasz

  1. Üdvözletem! Régóta XP-t használok és nem is akarok másik (pl. Vista-ra) oprendszerre áttérni! Viszont a régi XP-s külsőt kicsit feldobtam különféle dll-fájlok segítségével. Nem szeretek telepítgetni, mert ki tudja milyen nyavaják kerülnek így a gépembe, a rendszerfájlok közzé. Ilyen egyszerű másolgatással lecseréltem pl. a Start menüt. Nem a telepítős Vista Start menu 2.0 meg ilyen szarságokkal, hanem egyszerűen egy dll kicserélésével. De például a bejelentkezésem a rendszerbe is egy csodálatos bejelentkezési login képernyő, szintén egy fájl kicserélésével. Próbálkoztam már az egérkurzor cseréjével, de még nem találtam meg a számomra megfelelő mutatót. E kis bevezető után rátérnék a lényegre: Az ikonokkal nem kicsit, nagyon megszíttam, ugyanis egyszer sikerült egy fájl másolásával (shell32.dll) megváltoztatnom az XP-s ikonjaimat Vista ikonokra. Ezt a shell32 fájlt elraktam magamnak gondolva hogy majd jó lesz legközelebb is. Azóta újraraktam a rendszert és a szükséges másolgatások után egyetlen dolog nem passzolt! Mégpedig a Sajátgép ikonja! Pedig amikor először kipróbáltam még jó volt. A képen egy Sajátgép ikon látható. Az én ikonom fele vagy negyed ekkora de pont ilyen. Ez zavar engem, ugyanis amit szeretnék az annyiban különbözik ETTŐL (a fentitől), hogy nincs ott az a külső meghajtó! Méretre kb. ekkora volt Érdekes, hogy az össze többi ikonom lecserélésre került. A sajátgépben a meghajtók, a mappák, minden ahogy azt legelőször is sikerült elérnem. De ez az egyetlen ikon ami így maradt! Jelenleg az asztalom így néz ki azzal a csúnya ikonnal amit nemtudom hogyan változtassak meg. Mint említettem nem akarok ilyen TuneUp meg CostumizeXP cuccokkal hülyülni mert az nem elegáns, én így gondolom. Lehet aztán hogy egy explorer.dll fájlra lenne szükségem, nemtudom. Azt kérném hogy akinek Vista van a gépén passzoljon legyenszives egy shell32.dll fájlt! Vagy ha nem Vista van a gépén de Vista ikonokat használ és ezt valamilyen telepítő programmal érte el akkor az jelezzen mert kell a shell32 fájl amit a rendszere használ! Nagyon remélem hogy tud valaki segíteni, mert ez lenne az utolsó lépésem egy saját elképzelés szerinti Vinfos megalkotásában! Cserébe én odaadhatom a bejelentkezési képernyőm fájlát vagy az asztaltémám fájlait! Várom a hozzászólásokat! Köszönettel: farinkasz
  2. farinkasz

    Kinek mi a kedvenc kajája!?

    ...hát még szééép!!! Le sem tagadhatod hogy az én hugicám vagy!!! ;-) Ti meg nemtudjátok mi a jó...!!!
  3. farinkasz

    Adás-Vétel-Csere-Bere

    Eladó: 1 db. Daewoo L1711MN LCD monitor, 1 éves, irányár: 34 000 Ft Érdeklődni: 20/561-32-11-es számon, bármikor! Továbbá eladó egy Samsung C100-as mobiltelefon, 3 éves (T-Mobil kártyás), irányár: 5 000 Ft Érdeklődni: 30/461-44-75, este 6 után bármikor.
  4. Természetesen 50%! Kitől kaptam? guru Mikor és miért? 2007 Jan 4, 12:55 PM Nem megfelelő helyen való kérés! Kitől kaptam? szaszanagy Mikor és miért? 2006 Dec 9, 03:08 PM szabálytalan aláírás http://www.pirateclub.hu/index.php?act=warn&mid=5172&CODE=view
  5. farinkasz

    Óvodai Jel

    Fa volt a jelem, viszont nemigazán foglalkoztam vele, nem érdekelt!
  6. bari012! észrevetted hogy a regelésünk között kettő nap van mindössze?!
  7. Ez így igaz! Mötál Az Élet!

  8. farinkasz

    Hány villanyoszlop?

    nálunk még az oszlopot is leviszik... vagy kidöntik!
  9. ordítoznék, ugrálnék a falnak és feküdnék egész nap mígnem egy napon teljesen begolyóznék és jogosan tartanának a gumiszobában!
  10. farinkasz

    csináltad-e már valaha?

    nem hullaházban éjszaka?
  11. farinkasz

    !3 szavas játék!

    ...ágyba sz@rt, miközben...
  12. farinkasz

    Mit tennél ha örökké élnél?

    Minden sz@rt kipróbálnék ami a világban létezik, rabolnék, fosztogatnék és ha kell, gyilkolnék is... ha netán lebuknék és életfogytiglanra ítélnének, akkor sem lenne semmi baj, mert legkés?bb 100 év múlva már biztos szabadulnék... és kezdenék mindent el?lr?l!
  13. farinkasz

    Szavazás a fasírtról

    Jól átsütve, emberes méretben... fasírtnak hívjuk, de mindenképpen HÚSBÓL készüljön!
  14. A legnagyobb PhotoShop Mester akit ismerek! ;)

  15. farinkasz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    http://rockvstechno.uw.hu/rvst.php Ennek az oldalnak létezik az ellentettje is valahol, mert már láttam! Viszont mind a két site b@romira szánalmas és megvetendő! Továbbá nemértettem soha az olyan embereket akik a másik ember zenei ízlését kritizálják, ócsárolják, megvetik, mondván, hogy az a jó zene amit ő hallgat és nem amit a másik! Ezen mikor lesznek már túl az emberek...? :no:
  16. b@sszus! olvastam a cikket... nagyon paráztam, nehogy nekem is tönkremennyen a vinyóm, errefel egy hete dobtam ki az egy éves Maxtor 160 Gb-os vinyómat, mert sz@rráment!
×
×
  • Create New...