Jump to content
PirateClub.hu

lali26

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: lali26

  1. lali26

    Windows Vista

    Hali! Én is vistat használok már egy jó ideje. Szép, jó, bár szerintem sem gyorsabb mint az xp (bár nagyságrenddel stabilabb). Éjjel nappal megy agépem 5-6 napokat is, és ezidáig nagyon jó. Egyetlen problémám van vele: rendszertelen időközönként a Com Surrogate müködése leáll. Ez mit jelent? Tud nekem valaki segiteni? Előre is köszi!
  2. lali26

    Windows Vista

    Továbbra is tökéletesen megy a vista, immáron 2 napja. Több különbség is vam a win xp-hez képest, pl: ha valamit felrakok (driver), nem kell újrainditani a gépet, és ez nagyon jó, mert xp-ben bizony sokszor kellet. Amit nem értek, azaz, hogyha nem csinálok semmit gépen (tehát nem futtatok semmilyen progit, nincs ütemezve semmi), akkoris 35-40 %-os a prociterhelés, és dolgozznak a vinyók is. Ez az amit nem értek, hogy ez miért van, tudtom szerint se indexelés, se töredezettségmentesités nem fut. Akko ez miért van? Ezt nem értem.... (xp-ben pl: ha nem csináltam semmit akkor csak max 5-10 % volt a terhelés). Valakinek valami ötlet?
  3. lali26

    Windows Vista

    Nekem történetesen tökéletesen megy a vista! Minden driver megvan hozzá, és nem kellet új alaplapot, procit. és ramot vennem, és premium kategóriás a gépem, pedig már lassan 2 éves. Igaz, hogy lefoglal 15 gb-t, de hát, ebben a ami világban, mi 15 gb??? Egyébbként meg tudom ajánlani ezt a cikket, miért foglal le 15 gb-t a vista: http://winportal.net/?id=718 It lehet olvasgatni, és ajánlom a többi cikket is, akik érdeklödnek a vista iránt.
  4. lali26

    Operációsrendszer váltás

    Nem értem, miért kell egyfolytában a windowst fikázni. Egyszerűen ugy jó, ahogy van. Mindegyik rendszernek megbannak az előnyei, és a hátrányai is. A winben pl nem kell mindenféle konfigokkal bajlódni, meg utánajárni fórumokon, ha valami nem jó, mig a linux esetében igen. Nagyon sok embernek pl azért megy el a kedve a linuxtól, mert miután feltelepitette, még egy csomó időt rá kell szánnia arra, hogy beállitson dolgokat, vagy pl. driverek után kutasson, mert nem megy a tv tuner kártyája. Mig win alatt ez ugy egy két katt és megvan. Biztonság szempontjából ugyanakkor a win nyomába sem érhet a linuxnak, de ez ugye amiatt is van, hogy nemsok linuxos virus van, mer az emeberek nem igen vágják maguk alatt a fát... Ja, és még annyi, hogy attól hogy az emner mág wint használ nem kell lenézzni, és mindenféle winusernek nevezzni, mert akkor meg a linuxosokat is le lehetne nézzni ugye, mert linuxot használnak....
×
×
  • Create New...