Jump to content
PirateClub.hu

lali26

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About lali26

  • Születésnap 03/21/1980

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország

lali26's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. lali26

    Windows Vista

    Hali! Én is vistat használok már egy jó ideje. Szép, jó, bár szerintem sem gyorsabb mint az xp (bár nagyságrenddel stabilabb). Éjjel nappal megy agépem 5-6 napokat is, és ezidáig nagyon jó. Egyetlen problémám van vele: rendszertelen időközönként a Com Surrogate müködése leáll. Ez mit jelent? Tud nekem valaki segiteni? Előre is köszi!
  2. lali26

    Windows Vista

    Továbbra is tökéletesen megy a vista, immáron 2 napja. Több különbség is vam a win xp-hez képest, pl: ha valamit felrakok (driver), nem kell újrainditani a gépet, és ez nagyon jó, mert xp-ben bizony sokszor kellet. Amit nem értek, azaz, hogyha nem csinálok semmit gépen (tehát nem futtatok semmilyen progit, nincs ütemezve semmi), akkoris 35-40 %-os a prociterhelés, és dolgozznak a vinyók is. Ez az amit nem értek, hogy ez miért van, tudtom szerint se indexelés, se töredezettségmentesités nem fut. Akko ez miért van? Ezt nem értem.... (xp-ben pl: ha nem csináltam semmit akkor csak max 5-10 % volt a terhelés). Valakinek valami ötlet?
  3. lali26

    Windows Vista

    Nekem történetesen tökéletesen megy a vista! Minden driver megvan hozzá, és nem kellet új alaplapot, procit. és ramot vennem, és premium kategóriás a gépem, pedig már lassan 2 éves. Igaz, hogy lefoglal 15 gb-t, de hát, ebben a ami világban, mi 15 gb??? Egyébbként meg tudom ajánlani ezt a cikket, miért foglal le 15 gb-t a vista: http://winportal.net/?id=718 It lehet olvasgatni, és ajánlom a többi cikket is, akik érdeklödnek a vista iránt.
  4. lali26

    Operációsrendszer váltás

    Nem értem, miért kell egyfolytában a windowst fikázni. Egyszerűen ugy jó, ahogy van. Mindegyik rendszernek megbannak az előnyei, és a hátrányai is. A winben pl nem kell mindenféle konfigokkal bajlódni, meg utánajárni fórumokon, ha valami nem jó, mig a linux esetében igen. Nagyon sok embernek pl azért megy el a kedve a linuxtól, mert miután feltelepitette, még egy csomó időt rá kell szánnia arra, hogy beállitson dolgokat, vagy pl. driverek után kutasson, mert nem megy a tv tuner kártyája. Mig win alatt ez ugy egy két katt és megvan. Biztonság szempontjából ugyanakkor a win nyomába sem érhet a linuxnak, de ez ugye amiatt is van, hogy nemsok linuxos virus van, mer az emeberek nem igen vágják maguk alatt a fát... Ja, és még annyi, hogy attól hogy az emner mág wint használ nem kell lenézzni, és mindenféle winusernek nevezzni, mert akkor meg a linuxosokat is le lehetne nézzni ugye, mert linuxot használnak....
×
×
  • Create New...