Jump to content
PirateClub.hu

kisdeak

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kisdeak

  1. sziasztok! nekem egy 8600 gt van 256 mb-os.. gainward az orajele 600/1600.. megvok vele elégedve mondjuk én akkor még 35-é vettem.. csak azt nem értem meg van a colin dirt de még lowon is akad pedig megvan simán a minimum.. a támogatott kártyák között mondjuk nem láttam lehet azért.. nah mind1 a cod 2-be mondjuk 300-400 az fps-em.

    Configom: MSI K8NEO4, 1 gb ram,8600 gt 256 mb gainward, amd athlon 3700+,400w táp,2x200 gb samsung sata 2 winyo, creative sound blaster audigy hangkari, pioneer dvr-112d író. gondoltam megosztom veletek a véleményem hamár itt vagyok :)

  2. hali! nálam az ingyenes tárhelyek csak pár linknél jöhetnek szóba mert fix ip-s vok! a warez oldalakra is szoktam regizini időnként, torrentezni is szoktam rendeszeresen főleg meghívós oldalakon mert ott gyorsabban jön :)

    A DC-t pedig utálom mint a sz*rt!

  3. én nem kávézok meg egyébként is gyerek vagyok még.

    inkább cappucino, forró csoki, főzött kakaó, karamellás tej! :)

    ha meg fáradt vok meg ilyenek nem kávét hanem energiaitalt iszom! :)

  4. hát igen.. mint ahogy mondtam mind a 2-ben van vmi jó! az biztos h budapestre nem költöznék mert azt a forgalmat nem bírnám ki! amiket ti leírtál azok tök jól hangzanak bár faluban viszont nincsenek ilyen nagyobb boltok meg ilyenek én meg szeretek nézelődni vásárolgatni meg ilyenek! :):rolleyes:

     

    nah ezt jó meg mondtam! :lol:

     

    én mint mondtam városi vok de mi felénk van folyó erdő a forgalom kibírható nagyobb boltok nincsenek de azé vannak rendesen szal pestre meünk vásárolgatni nagyobb bevásárlóközpontba stb. szal nekem bejön ez a környék! :)

    szó szerint nagyváros-falu között van a főutca hosszába olyan 3 km lehet.

  5. köszönöm az eddigi szavazatokat! :)

    hát én sem lakok nagyvárosban de nem is faluban vhogy a kettő között..

    egyb. én a városi életre szavaztam de sztem mind a 2-ben van vmi jó! ;)

×
×
  • Create New...