Jump to content
PirateClub.hu

kisdeak

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kisdeak

  1. hát sztem ez a hír félig igaz félig nem!
  2. sziasztok! nekem egy 8600 gt van 256 mb-os.. gainward az orajele 600/1600.. megvok vele elégedve mondjuk én akkor még 35-é vettem.. csak azt nem értem meg van a colin dirt de még lowon is akad pedig megvan simán a minimum.. a támogatott kártyák között mondjuk nem láttam lehet azért.. nah mind1 a cod 2-be mondjuk 300-400 az fps-em. Configom: MSI K8NEO4, 1 gb ram,8600 gt 256 mb gainward, amd athlon 3700+,400w táp,2x200 gb samsung sata 2 winyo, creative sound blaster audigy hangkari, pioneer dvr-112d író. gondoltam megosztom veletek a véleményem hamár itt vagyok
  3. kisdeak

    Repülő óvszer

    én nem ilyenre gondoltam!
  4. kisdeak

    Letöltések

    hali! nálam az ingyenes tárhelyek csak pár linknél jöhetnek szóba mert fix ip-s vok! a warez oldalakra is szoktam regizini időnként, torrentezni is szoktam rendeszeresen főleg meghívós oldalakon mert ott gyorsabban jön A DC-t pedig utálom mint a sz*rt!
  5. hali! én elbúcsúznék mindekitől! jah és mivel gyerek vagyok-szűz , szexuális kapcsolatot létesítenék egy nővel nehogy már úgy haljak meg h szűz vok!
  6. kisdeak

    Fiú vagy, vagy lány?

    nem is tudtam h földönkívüliek is pirate-nek ugyanis vki az "egyik sem"-et jelölte be! és volt olyan is aki mind 2?
  7. kisdeak

    Drog vagy Alkohol?

    egyértelmű h alkohol. az bulikon elengedhetetlen! a drog nálam teljesen más tészta..
  8. kisdeak

    Kávézol?

    én nem kávézok meg egyébként is gyerek vagyok még. inkább cappucino, forró csoki, főzött kakaó, karamellás tej! ha meg fáradt vok meg ilyenek nem kávét hanem energiaitalt iszom!
  9. kisdeak

    Multis gameek háborúja

    én a call of duty-ra szavaztam én a cod 2-őt a bf 2-őt és a jedi academy-t mostanság rendszeresen nyomom a cod-ot meg nem tom megunni.
  10. kisdeak

    Falu/Város

    hát igen.. mint ahogy mondtam mind a 2-ben van vmi jó! az biztos h budapestre nem költöznék mert azt a forgalmat nem bírnám ki! amiket ti leírtál azok tök jól hangzanak bár faluban viszont nincsenek ilyen nagyobb boltok meg ilyenek én meg szeretek nézelődni vásárolgatni meg ilyenek! nah ezt jó meg mondtam! én mint mondtam városi vok de mi felénk van folyó erdő a forgalom kibírható nagyobb boltok nincsenek de azé vannak rendesen szal pestre meünk vásárolgatni nagyobb bevásárlóközpontba stb. szal nekem bejön ez a környék! szó szerint nagyváros-falu között van a főutca hosszába olyan 3 km lehet.
  11. kisdeak

    Falu/Város

    köszönöm az eddigi szavazatokat! hát én sem lakok nagyvárosban de nem is faluban vhogy a kettő között.. egyb. én a városi életre szavaztam de sztem mind a 2-ben van vmi jó!
  12. kisdeak

    Feliratos vagy szinkronos?

    én szinkronnal szeretem a részeket de van mikor bekapocsolom a feliratot. pl: tokyo driftbe a japán dumáknál!
  13. kisdeak

    TV

    alap h szoktam de csak este fele inkább..
  14. kisdeak

    Honnan Látogatod Az Oldalt?

    én otthonról tolom a pirate-t
  15. kisdeak

    Coca vs Pepsi

    sztem coca-cola, bár a pepsi az egészségesebb állítólag kevesebb káros cuc van benne vagy mi!
  16. Hali! Arra Vok Kiváncsi H Nektek A Városi vagy A Falusi Élet Jön-e Be Jobban! Remélem Mindent Jól Beállítottam Ez Az első Szavazásom!
  17. kisdeak

    Babonás vagy ?

    hm.. egy kicsit
  18. kisdeak

    Krumpli Vagy Rizs?

    krumpli. a rizst csak tejberizs formába eszem meg!
  19. kisdeak

    Óriás meteor a Föld légkörében?

    LoL vagy phonor! egyb. nemtom igaz-e vagy sem!
×
×
  • Create New...