Jump to content
PirateClub.hu

kisdeak

Veterán
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kisdeak

 • Rank
  Lézengő

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. kisdeak

  Ufót látott a Holdon az amerikai űrhajós

  hát sztem ez a hír félig igaz félig nem!
 2. sziasztok! nekem egy 8600 gt van 256 mb-os.. gainward az orajele 600/1600.. megvok vele elégedve mondjuk én akkor még 35-é vettem.. csak azt nem értem meg van a colin dirt de még lowon is akad pedig megvan simán a minimum.. a támogatott kártyák között mondjuk nem láttam lehet azért.. nah mind1 a cod 2-be mondjuk 300-400 az fps-em. Configom: MSI K8NEO4, 1 gb ram,8600 gt 256 mb gainward, amd athlon 3700+,400w táp,2x200 gb samsung sata 2 winyo, creative sound blaster audigy hangkari, pioneer dvr-112d író. gondoltam megosztom veletek a véleményem hamár itt vagyok
 3. úgy mint egy gyerek! egyb. elég viccesen..
 4. kisdeak

  Repülő óvszer

  én nem ilyenre gondoltam!
 5. kisdeak

  Letöltések

  hali! nálam az ingyenes tárhelyek csak pár linknél jöhetnek szóba mert fix ip-s vok! a warez oldalakra is szoktam regizini időnként, torrentezni is szoktam rendeszeresen főleg meghívós oldalakon mert ott gyorsabban jön A DC-t pedig utálom mint a sz*rt!
 6. hali! én elbúcsúznék mindekitől! jah és mivel gyerek vagyok-szűz , szexuális kapcsolatot létesítenék egy nővel nehogy már úgy haljak meg h szűz vok!
 7. kisdeak

  Fiú vagy, vagy lány?

  nem is tudtam h földönkívüliek is pirate-nek ugyanis vki az "egyik sem"-et jelölte be! és volt olyan is aki mind 2?
 8. kisdeak

  Fiú vagy, vagy lány?

  fiú vok!
 9. kisdeak

  Drog vagy Alkohol?

  egyértelmű h alkohol. az bulikon elengedhetetlen! a drog nálam teljesen más tészta..
 10. kisdeak

  Kávézol?

  én nem kávézok meg egyébként is gyerek vagyok még. inkább cappucino, forró csoki, főzött kakaó, karamellás tej! ha meg fáradt vok meg ilyenek nem kávét hanem energiaitalt iszom!
 11. kisdeak

  Multis gameek háborúja

  én a call of duty-ra szavaztam én a cod 2-őt a bf 2-őt és a jedi academy-t mostanság rendszeresen nyomom a cod-ot meg nem tom megunni.
 12. kisdeak

  Falu/Város

  hát igen.. mint ahogy mondtam mind a 2-ben van vmi jó! az biztos h budapestre nem költöznék mert azt a forgalmat nem bírnám ki! amiket ti leírtál azok tök jól hangzanak bár faluban viszont nincsenek ilyen nagyobb boltok meg ilyenek én meg szeretek nézelődni vásárolgatni meg ilyenek! nah ezt jó meg mondtam! én mint mondtam városi vok de mi felénk van folyó erdő a forgalom kibírható nagyobb boltok nincsenek de azé vannak rendesen szal pestre meünk vásárolgatni nagyobb bevásárlóközpontba stb. szal nekem bejön ez a környék! szó szerint nagyváros-falu között van a főutca hosszába olyan 3 km lehet.
 13. kisdeak

  Falu/Város

  köszönöm az eddigi szavazatokat! hát én sem lakok nagyvárosban de nem is faluban vhogy a kettő között.. egyb. én a városi életre szavaztam de sztem mind a 2-ben van vmi jó!
 14. kisdeak

  Feliratos vagy szinkronos?

  én szinkronnal szeretem a részeket de van mikor bekapocsolom a feliratot. pl: tokyo driftbe a japán dumáknál!
×