Jump to content
PirateClub.hu

Marcus Bent

Veterán
  • Pontszám

    163
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Marcus Bent

  1. Ma West Ham elleni szezonzáró..2okból lesz izgalmas..1.A MU hogyan fog játszani az FA kupa döntő előtt..2.A West Ham bennt-e marad vagy sem..Jó esélye van rá,és remélem gólzáporos meccs lesz ahol Tevez is berúg 1-2gólt :P Azt se bánnám ha kikapnánk de maradjon bennt a West Ham!

  2. Borzalom mit műveltünk,idén 2gólnál többet nem kaptunk ki..4-et kell rúgni a San Siroban..Kemény meló lesz,de legalább Crespo duplázott..

  3. Brazil duót figyel a Milan

    ze-roberto.jpgimg_peq_6360_09092006.jpg

    Az AC Milan megfigyelője, Leonardo elismerte, hogy két brazil játékost tart szemmel. Leonardo ebben az évben figyelemmel kísérte a Santos védőjét Ze Robertot (32), és az Internacional de Porto Alegre csatárát, Alexandre Patot (17), akit a világ egyik legtehetségesebb támadójának tartanak.

     

    „Megpróbálunk olyan játékosokat szerezni, akik beleillenek a 4-3-1-2-es formációba,” – nyilatkozta a Milan egykori labdarúgója. „Minden bizonnyal Ze Roberto, és Pato is megfelelő megoldás lenne, azonban hangsúlyoznom kell, hogy jelenleg nincs semmi konkrétum egyik ügyben sem. Úgy gondolom, hogy Patonak még fejlődnie kell, mielőtt készen állna, hogy Európában játszhasson.”

     

     

    HIVATALOS: Ambrosini 2010-ig hosszabbított

    27139.jpg

    Az AC Milan középpályása, Massimo Ambrosini 2010. június 30-ig hosszabbította meg szerződését.

  4. Geráék megalázó csapást mértek Rajcziékra
    0,,10366~2841416,00.jpg
    Az angol másodosztályú bajnokság vasárnapi játéknapján a West Bromwich Albion 7-0-ra verte a Barnsley, a birminghamiek hetedik gólját Gera Zoltán szerezte. A Plymouth Halmosi Péter találatával szerzett előnyt, majd nyert idegenben.

    Magyar rangadót rendeztek vasárnap kora délután Angliában, a feljutásért küzdő WBA a kiesés elől menekülő Barnsleyt fogadta, s aratta a szezon legnagyobb különbségű győzelmét. A Gera Zoltánt a cserepadon tudó hazaiak a 21. percben szerezték meg a vezetést Phillips révén, négy perccel később már kettő gól volt a házigazdák előnye. A Ferenczi István vezette vendég csatársor alig tudott a házigazda kapuja közé férkőzni, a másik oldalon azonban sorra alakultak ki a helyzetek. Mikor a második félidő elején Gera Zoltán pályára lépett már 5-0 volt az állás, és ekkor adta át helyét Ferenczi István is az addig a cserepadon ülő Rajczi Péternek, aki azonban nem tudott csodát tenni az enerváltan játszó Barnsleyval. Gera az utolsó találatot szerezte, amellyel kialakult a 7-0-s végeredmény.

    A Fülöp Mártonnal felálló Sunderland idegenben jókora zakót mért a Lutonra, Roy Keane együttese 5-0-ra nyert idegenben. A Halmosi Péterrel és Buzsáky Krisztiánnal felálló Plymouth az első félidő végén kezdte a gólgyártást a Hull City otthonában, ekkor Halmosi talált be a hazai kapuba, a vendégek végül 2-1-re győztek. Buzsáky végig pályán volt, Halmosit a hajrában cserélte le edzője.


    Szép volt Gera és Halmosi legalább kint megmutatjátok h ti is jók vagytok!Szép volt fiúk!
  5. Átigazolási terv (1.rész):

     

    Massimo Moratti: Akarom Lucarellit!

    Cristiano_Lucarelli_HN223.jpg

    Massimo Moratti, az Internazionale elnöke a Livorno középcsatárát, Cristiano Lucarellit szeretné megvenni a nyáron. A játékos ellen fordultak az elmúlt időben a drukkerek, aki emiatt nem kíván tovább a Livornoban játszani.

    - Akarom Lucarellit! - mondta Moratti! Ő a jövő nagy játékosa és az Interben a helye! Mindent meg fogok tenni, hogy ez így legyen!

     

     

     

  6. Hoyte:"Jövőre meg nyerjük a bajnokságot!"

    JustinHoyte_celeb1_L.jpg

    A 21 éves játékos az idény egyik nagy felfedezettje, hiszen a szezon kezdetén még csak a harmadik volt a jobbhátvédek rangsorában Eboué és Lauren mögött, de a sérülések miatt hamar a kezdőcsapatban találta magát, s élt is a lehetőséggel.

     

    Hoyte is azok a fiatalok közé tartozik, akik a közelmúltban írtak alá egy hosszútávú szerződést az Arsenallal, s hisz abban, hogyha a fiatal játékosok iylen ütemben fejlődnek, úgy jövőre előrébb léphetnek a negyedik helyről.

     

    "Hiszek abban, hogy jövőre valós esélyünk van a bajnokság megnyerésére."-nyilatkozta Hoyte.

     

    "Amit eltervezünk, azt véghez tudjuk vinni."

     

    "Ezek a fiatalok fel tudnak nőni a feladathoz, s ahogy egyre rutinosabbak leszünk, úgy nő az esélyünk a trófea megnyerésére. Ez a szezon igazi tanulóév volt a számunkra."

     

    Forrás:arsenal.com

     

     

    Vieira:"Fényes jövő vár az Arsenalra."

    patrick-vieira.jpg

    A jelenleg olasz Inter alkalmazásában álló Vieirát is sokkolta Dein távozása, de biztos abban, hogy a közeljövőben szép eredményeket fog elérni a klub. A francia középpályás 2005-ös távozása óta gyakorlatilag semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni az ágyúsok, de helyén több fiatal tehetség bizonyít hétről-hétre.

     

    Vieira szerint, ahogy ezek a fiatalok minél tapasztaltabbakká válnak, úgy fog az Arsenal egyre több sikert elérni.

     

    "Az Arsenalnál több fiatal tehetség bontogatja szárnyait, s emiatt sem szabad leírni őket, nagy jövő előtt áll a klub."-nyilatkozta Patrick.

     

    A gall játékost faggatták arról is, hogy egyszer játszana-e újra a Premier League-ben.

     

    "Nem hinném, hogy egyszer újra Angliában játszanék. Túl öreg leszek már ahhoz."

     

    "Jól érzem magam az Internél, s itt szeretném a pályafutásom befejezni."

    Forrás: skysports.com

  7. Owen a válogatottba is visszatérne

    AA871~Liverpool-Football-Club-Michael-Owen-Posters.jpg

    Michael Owen hosszú sérülése után túlvan első tétmeccsén, és alig várja, hogy visszatérhessen az angol válogatottba is.

     

    A 27 éves csatár a Reading elleni, hétfői bajnokin kezdőként lépett pályára a Newcastle színeiben, s bár Glenn Roeder menedzser csak egy félidőt szánt neki, sérülések miatt Owen végül a lefújásig pályán volt. A támadó még nem érezte teljesen a meccs ritmusát, de ígérete szerint hamarosan visszanyeri formáját, és akár az angol válogatottnak is újra segítségére lehet.

     

    - A válogatottságomról Steve McClarent kell megkérdezni. Én a magam részéről annyit tudok tenni, hogy pályára lépek, és a lehető legjobb teljesítmény nyújtom a bajnoki szezon utolsó két találkozóján. Nagy megtiszteltetés lenne, ha sikerülne visszakerülnöm a nemzeti csapatba. A sérülésem után egészen más típusú játékos lettem, mert szinte a teljes izomzatomat újra fel kellett építeni, sokkal erőteljesebb futballista vált belőlem – nyilatkozta Owen.

  8. Vieira az Interből vonulna vissza

    Patrick_Vieira_41138e.jpg

    A francia középpályás túl öregnek tartja magát ahhoz, hogy visszaigazoljon Angliába.

     

    Bár az elmúlt hónapokban Patrick Vieira többször is elismerte, hogy hiányzik neki Anglia, és szívesen játszana ismét a Premiershipben, úgy tűnik, belenyugodott: nem fog már visszaszerződni a szigetországba. Az Interrel olasz bajnoki címet ünneplő középpályás öregnek tartja magát a klubcseréhez, és a milánói együttesből szeretne visszavonulni.

     

    - Nem tudom elképzelni, hogy ismét Angliába igazoljak. Egyre öregebb vagyok, és mivel jól érzem magam az Internél, szeretnék itt maradni, és Milánóban befejezni pályafutásomat – nyilatkozta a Vieira.

  9. Fanatikus szurkolóiban bízik a Milan

    ac_milan_logo_8877.gifManchester-United.jpg

    Az AC Milan futballistái a maguk részéről mindent megtesznek a továbbjutás érdekében a ma esti BL-elődöntőben, de azért szeretnék, ha a San Siro közönsége tizenkettedik játékosként segítené a gárdát a Manchester United ellen.

     

    A Milan futballistái a manchesteri 3-2-es vereség után jó esélyt látnak arra, hogy legyőzzék a Vörös Ördögöket, és 2005 után ismét bejussanak a Bajnokok Ligája döntőjébe. A sérüléséből felépült Gennaro Gattuso megígérte, hogy a játékosok mindent kiadnak magukból a mérkőzésen, és ugyanezt kérte a San Siro közönségétől is.

     

    - A szurkolóink mindig is mögöttünk álltak, és biztattak bennünket. A mai este azonban különleges lesz, most szükségünk lesz a mindent elsöprő szurkolásukra. Mi mindent kiadunk magunkból a találkozón, de azt szeretnénk, ha a drukkerek még a maximumnál is többet kihoznának belőlünk – mondta Gattuso.

     

    Osztja csapattársa véleményét Clarence Seedorf is, aki biztos benne, hogy a közönség kitesz magáért, és jobb hangulatot varázsol a Giuseppe Meazzába, mint amilyen az Old Traffordon várta a gárdát.

     

    - A szurkolóink még nálunk is szenvedélyesebbek. A United drukkerei csodálatos atmoszférát teremtettek az Old Traffordon, de Milánóban még ennél is jobb lesz a hangulat. Olyan San Sirót fogunk ma látni, amilyet nem minden nap láthatunk – nyilatkozta a holland középpályás.

     

    Közben Carlo Ancelotti elárulta, hogy ezúttal nem Gilardinónak ad lehetőséget a kezdőcsapatban, a BL-elődöntőben ugyanis a rutinnak már óriási szerepe van, és Filippo Inzaghinál tapasztaltabb klasszis csatár nem sok van Európában.

  10. Sajnos 2-0ás hátrányban..Eddig..

     

    Cristiano Ronaldo szerénykedik

    chro.jpg

    A Manchester United portugál szélsője szerint hiba lenne egyelőre olyan klasszisokkal összehasonlítani őt, mint amilyen Beckham vagy Ronaldinho.

     

    A Premiership idei legjobbjának választott Ronaldót sokan már most a világ legjobb futballistájának tartják, ő azonban visszautasította a Beckhammel, vagy Ronaldinhóval való összehasonlítását.

     

    - Az emberek Beckhammel és Ronaldinhóval hasonlítanak össze, de én még távol vagyok attól, hogy hasonló pályafutást fussak be a Manchester Unitednél, mint David Beckham, vagy olyan jól játsszak, mint Ronaldinho a Barcelonában. Azt is gyakran hallom, hogy a United hetes számú mezét korábban olyan nagyságok viselhették, mint Eric Cantona, Bryan Robson, vagy George Best, de ezekkel a klasszisokkal nem is lehet egy napon említeni az én nevemet – nyilatkozta szerényen a portugál.

  11. Klose elárulta csapatát

    10klose.jpg

    A német válogatott és a Werder Bremen csatára klubja engedélye nélkül találkozott Ottmar Hitzfelddel, a Bayern vezetőedzőjével.

     

    Miroslav Klose még tavaly bejelentette, hogy szeretné kipróbálni magát egy külföldi bajnokságban is, a Werder vezetői pedig ígéretet tettek a csatárnak: megfelelő külföldi ajánlat esetén nyáron elengedik, nem kell kitöltenie a 2008-ig szóló szerződését. A támadó iránt több neves klub érdeklődött (így például a Barcelona is), Klose azonban a rivális Bayern Münchennel kezdett tárgyalásokba, a napokban Ottmar Hitzfeld vezetőedzővel és Uli Hoeness technikai igazgatóval látták beszélgetni.

     

    A Werder elöljárói nem vették jó néven a futballista eljárását – német klubnak ugyanis semmiképpen sem adnák el a támadót -, és kilátásba helyezték, hogy kiteszik Klosét a gárda keretéből, így már a hétvégi, Bielefeld elleni bajnokin sem játszhat.

     

    - Még nem döntöttünk arról, hogy Miroslav pályára léphet-e a hétvégén. Hamarosan lerendezzük az ügyet, de előbb megbeszéljük a dolgot a játékossal és az ügynökével – mondta Klaus Allofs, a brémaiak igazgatója.

  12. Tottitól nem kell tartania a Laziónak a római derbi előtt

    400.jpg

    Az AS Roma világbajnok irányítója sérült, ezért valószínűleg nem léphet pályára a hétvégi, Lazio elleni fővárosi csúcsrangadón, amelyen a Serie-A második és harmadik helyezettje csap össze egymással.

     

    Francesco Totti már az Atalanta ellen elveszített múlt heti bajnokin sem léphetett pályára, ám akkor még úgy tűnt, hogy a római városi rangadóra felépül, és segíthet csapatának visszavágni az őszi 3-0-s vereségért a Lazio ellen. Az orvosok azonban továbbra sem javasolják a támadónak a játékot, ő maga is csak húsz százalékot ad arra, hogy szerepelhet a városi rivális ellen.

     

    - Hogy mik a felépülésem esélyei? Most azt mondom, olyan húsz százalék, hogy játszom, de inkább csak azért mondok ilyen sokat, hogy még reménykedhessek. Sosem adom meg könnyen magam, de most nagy fájdalmaim vannak, már az Inter és a Sampdoria ellen is alig bírtam futballozni – vázolta pályára lépési esélyeit Totti.

     

    Örömmel hallom,legalább megint elkalapálják a Farkasok száját a Sasok :P

  13. Apró híreim következnek:

     

    Kétmilliárd forintnyi büntetést kapott a West Ham United

    flag_bp.gif

    Argentin futballistái szabálytalan átigazolása miatt súlyos pénzbüntetést kapott a West Ham United labdarúgócsapata.

     

    Az angol klub tavaly augusztusban szerződtette Carlos Tevezt és Javier Mascheranót, ám a Premier League Fegyelmi Bizottsága szerint a klub megszegte az átigazolási szabályokat. Az ugyanis kimondja, hogy egy futballista szerződtetésében a két klubon kívül egy harmadik fél nem lehet érintett, márpedig Tevezt és Mascheranót úgy vásárolta meg a West Ham a brazil Corinthianstól, hogy a két argentin labdarúgó játékjogát az MSI cég birtokolta.

     

    A bajnokságban az utolsó előtti helyen álló West Ham United ezért 5.5 millió fontos, azaz közel 2 milliárd forintos büntetést kapott, ám az előzetes várakozásokkal ellentétben pontokat végül nem vontak le a csapattól.

     

    Forrás: Mobilpress

     

     

    Ferguson keményen kiosztotta Mourinhót

    Sir-Alex-Ferguson.jpg

    A Manchester United menedzsere eddig nem szólalt meg José Mourinho nyilatkozataival kapcsolatban, most azonban ő is megmondta a magáét.

     

    Mourinho a minap még csak Cristiano Ronaldóval folytatott szópárbajt – amely során elfogultsággal vádolta a bírókat, majd lehazugozta a futballistát -, most azonban többfrontos harcot kellene vívnia, hogy megvédje magát. A vitába beszállt ugyanis Sir Alex Ferguson, a United mestere is, aki eddig jó viszonyt ápolt portugál kollégájával, de korántsem biztos, hogy ez a „barátság” a jövőben is megmarad.

     

    - Mourinho sajátosan értelmezi a szabályokat, azon csodálkozom, hogy még nem indult ellene fegyelmi eljárás a nyilatkozataiért. Korábban a Barcelonát sértegette, majd egy svéd és egy német bírót inzultált, később pedig azt állította, hogy a Liverpool focistái szándékosan utaznak Drogbára. Ez a fajta viselkedés nagyon csalódást keltő. Nem hajlandó leállni, folyamatosan hajtogatja a magáét. Mindenki hoz néha rossz döntéseket, ezzel együtt kell tudni élni, abban azonban nincs igaza, hogy gyanúsan elnézőek hozzánk a játékvezetők. Ami pedig Cristiano Ronaldót illeti: mindenkinek meglehet a saját véleménye bizonyos dolgokról, és ha ez nem egyezik a miénkkel, még nem jelenti azt, hogy a másik hazudik. Mourinho meg akarja változtatni a szabályokat, de arra megvannak a megfelelő szervek: az FA, a liga, vagy az UEFA – nyilatkozta a türelmét vesztett Ferguson.

     

    A portugál menedzsernek alighanem meg lenne a válasza kollégája felvetéseire is, de Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa kérésére megígérte: a jövőben jobban figyel, és nem hozza nehéz helyzetbe saját klubját a nyilatkozataival.

  14. Jelenleg 1-2 nekünk Materazzi duplájával a Siena ellen és ha a Roma kikap akkor bajnokok vagyunk!!!!!Itt viszont egy jó hír nekünk:

     

    Crespo köszöni, de nem kér a Chelsea-ből

    A060610_P13_HERNAN_CRESPO_V.JPG

    Az Interben szereplő argentin csatár bízik benne, hogy sikerült végleg lezárni élete angliai szakaszát.

     

    José Mourinho tavaly nyáron hajlandó volt lemondani Hernan Crepo játékáról, az argentin támadó ugyanis szinte már könyörögve kérte az angol klub vezetőit, hogy engedjék el Olaszországba, mert soha többé nem akar a szigetországban játszani. A portugál menedzser nemrégiben mégis felvetette, hogy visszakéri a játékost az Intertől, szerződése ugyanis még Londonba köti a futballistát. Crespo bízik benne, hogy ismét találnak megoldást a problémára, ő ugyanis továbbra sem akar Angliában futballozni.

     

    - Találni kell valamilyen megoldást, hogy végleg lezárhassam ezt az egészet, és ne kelljen még egyszer visszamennem Angliába. Zajlanak a tárgyalások, s bár egyelőre nem beszéltem José Mourinhóval, mindenki tudja, hogy Olaszországban akarom befejezni a pályafutásomat. Tavaly alig játszottam a Chelsea-ben, most sem lenne sok értelme visszamennem a kispadra – nyilatkozta elszántan Crespo.

  15. Hát elvesztettük a veretlenségünket..az a Roma..Igaz piszok gyengén játszottunk nem csoda a 3-1es zakó,Legalább Materazzi szépített...Ultra gáz volt a játékunk de a Siena ellen javítunk!

  16. Apró hír mozsák:

     

    Tacchinardi visszatérhet

    f_Tacchinardi19381907ab0527a-3822-4b59-96ce-df87d7e9087.jpg

    Didier Deschamps szívesen visszahozná Alessio Tacchinardit a Villarealtól a nyáron.

     

    Az olasz középpályás az elmúlt két szezont kölcsönben a Villareal csapatánál töltötte, de nagyon úgy néz ki, hogy az idény végén visszaköltözik Torinóba.

     

     

    Chiellini: 50 alkalommal a Juventus színeiben

    347430047.jpg

    Még csak 23 éves, de Giorgio Chiellini a Juventus jövőjét képviseli. És eközben egyre fontosabb szerepet játszik a jelenben is. Két év alatt a klub egyik legszilárdabb pontjává vált, és most készen áll, hogy egy igazán fontos mérföldkövet érjen el. A Lecce ellen pályára lépve a toszkán védő ötvenedik alkalommal öltheti magára a klub zebracsíkos mezét.

     

    Íme, eddigi összes fellépése:

     

    Serie A Bajnokság 17

    Serie B Bajnokság 23

    Coppa Italia 3

    Európa Kupa 6

     

     

    Fiorentina nem fizet Blasiért

    blasi1.jpg

    Úgy néz ki, a szezon végén a Fiorentina visszaadja Manuele Blasit a Juventusnak.

     

    Cesare Prandelli, a lilák mestere nagyra tartja Blasit, de a Bianconeri által kért 3.5 millió fontot túl soknak tartja a Fiorentina vezetősége.

×
×
  • Create New...