Jump to content
PirateClub.hu

BeVi@Ózd

Elit
  • Pontszám

    83
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by BeVi@Ózd

  1. Minden téma egy album. :)

    Kivéve az a téma amelyiknek a címe ezen formula szerint építődik fel:

     

    jelen hó - single számok :)

     

    Áttekinthető, és használjátok a keresőt is néha.

     

    Kicsit a szabályzatból:

     

    Egy témába csak egy előadó albuma (albumjai) legyen

    ? Különálló számokat csak az aktuális havi (pl 2007 január) Single számok topikba linkelhetsz.
  2. Én már a végleges kiadást használom (első linux). Látványos, stabil, egyszerű, következetes. Bár meggyűlik egy pár zárt forráskódú program telepítésével a bajom, de ez sztem a tapasztalatlanságom egyik következménye.

  3. Torrent! Rajta vagyok minden jobb torrenten (BitHUmen, PREtorians, Ncore, CinemaStore, indep) kár lenne ha nem használnám ki!

     

    A letöltést pedig szerverre végzem, szal TorrentFlux! De eddig mindig Utorrent (műtorrent) klienst használtam.

  4. Szerintem megvalósítható és közösség tudatot erősítő volna a Pirateclub öltözött (én pólóra szavazok, de lehetne sapka, pulóver... zokni :D). Tudom, hogy a staff törekszik az egyediségre, így nem koppint (jelenleg torrent oldalon van ilyen akció), de más fórum (tudtommal) nem készít ilyeneket. Az árfekvés lehetne mindenki számára elérhető (nem gyagyi!) minden költséggel 3 000 Ft-ra rúghatna. Ez egy reális ár, ennyit Én is kiadok érte.

    Kereslet lenne rá, ha nem is 100k, de legalább pár száz (sztem ez nem túl optimalizát becslés), hisz a magasabb rangú felhasználók (vip, elit, uploader, staff tagok) biztos rendelnének, és persze a nem kevés fan is.

    Ez az ötlet megfondolandó, vagy érvből elvetendő?

  5. Vitathatatlanul (számomra) Bárány Attila, a dumájával eltudja adni a zenéket, ezenkívül is egyszerűen nagyszerű hangulatot tud varázsolni ( hamarosan megistapasztalam)

    Van még egy, egy kevésbé ismert, bár a diszkóba járó közönség számára méltán népszerű totpeti, csupa kisbetűvel.

     

    http://totpeti.hu/

     

    Személyes élményem hogy nagyon színvonalas bulikat tart, Ő a helyi diszkó resident Dj-je

     

    www.rio-ozd.hu

     

    Külföldiekről nehéz nyilatkozni, mivel vannak mindig divatos zenei stílusok, ezek arcai általában a menők :D

    De bátran kijelentem, hogy Tiesto nem bohóc!, egy igen tehetséges (bár nem tom van e saját szerzeménye, de tehetsége van hozzá hogy a legjobbakkal dolgozzon).

  6. Ubuntu Christian Edition v3.3 - a keresztény Linux

     

    http://index.hu/tech/szoftver/ubce171207/

    A fent említett teljes cikk.

     

    Röviden:

    A szokásos segédprogramok (OpenOffice, F-Spot fotószerkesztő, Rythmbox zenelejátszó, Totem videolejátszó) mellett olyan csodálatos alkalmazásokra bukkanhatunk az Ubuntu CE-ben, amelyek nélkül egyetlen modern hívő élete sem lehet teljes. Kezdetnek ott van mindjárt a Virtual Rosary [2], ami pontosan az, amit a neve sugall, azaz virtuális rózsafüzér: szépen diktálja a felhasználónak az aznapra rendelt hiszekegyeket és üdvözlégyeket, amelyek között az Ámen gombbal léphetünk tovább, és még az Ave Mariát is lejátssza a teljes elmélyülés kedvéért.

     

    A háttérben közben elegánsan megbújik a gDesklets [3] által az asztalra varázsolt napi Biblia-idézet - és hogy válaszolni is tudjunk rá egy odaillő másikkal, arról a BibleMemorizer [4] oktatóprogram gondoskodik. Ennél még sokkal mélyebb ismereteket ad a GnomeSword Bible Guide [5], amit akár virtuális hittanórának is felfoghatunk.

    Az Ubuntu CE fontos része a böngészőbe (ami egyébként egy Firefox, az RSS-olvasójába előzékenyen bekészítve egy csomó keresztény hírcsatornával) épített szűrő, ami vélhetőleg a bűnbeeséstől hivatott megóvni a felhasználót.

     

    mit töltene le Jézus?

    http://www.whatwouldjesusdownload.com/christianubuntu/2006/07/download.html

     

    mit töltene le Jézus?.com

  7. én meg eljárok egyedül is a konditerembe ha úgy van :D nem barátkozni jár az ember,hanem dolgozni :P

    Sztem ez nem így van. Jó a társaság, akkor jobb az edzés. Egy jó edzőtárs felbecsülhetetlen! Az edzőtárs legyen pontos, megbízható, edzés alatt ne terheljen le problémáival, segítsen(egy jó edzőtárs tudja mikor kell), s az sem baj, hogy ha nagyobb nálad így ösztönöz.

    A termekben jó barátságok köttetnek, amit tudsz kamatoztatni edzésben, magánéletben egyeránt

  8. Használtam az említett cég által forgalmazott összes márkát. Árlista alapján haladtam lentől felfelé, talán ha az mégis jobb (Drágább =jobb, de ez nem igaz). Nem azt írtam hogy nem használt, ha nem, nem azt amit akartam, elismerem, túl sokat vártam, de ez hajt, hogy sosem vagy elégedett magaddal, mindig kell egy picivel több. S még több Mo. forgalmazott márkát is használtam (Bio**ch)

  9. ha mutatsz nekem egy olyan tömegnövelőt,ami káros,azt mondom létezik a Mikulás.. miért keverik a tömegnövelőt a koksszal?

     

    Én azért ezzel mégsem értenék egyet, mert tartalmazhat olyan összetevőket, amelyekről nem is gondoljuk, hogy károsak. Sőt nem is egyszer történt olyan hogy sportolók megbuktak a dopping vizsgálaton, de a felkészülés alatt csak naturál szereket használt. Akkor hogy is van ez? A naturál termékekbe hogy is kerül tiltó listán lévő anyag? (Erre nem én fogom megadni a választ)

     

×
×
  • Create New...