Jump to content
PirateClub.hu

JOCEE1

Veterán
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About JOCEE1

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. JOCEE1

  for ciklus problémák

  Nos hát elég gyakran fogok írni ide szerintem, de máris a lényegre térek. For ciklussal egy olyan programot kéne megírjak, ami bekéri egy tömbnek az elemeit, mind addig amíg egy nullát nem irok a bemenő értéknek. Ez az amit nm tudok összehozni for ciklussal.
 2. JOCEE1

  problémák c-ben

  na már azóta megcsináltam, csak csinálni kellett egy új típust.
 3. JOCEE1

  problémák c-ben

  Az lenne a problémám, hogy több karakter tömböt kéne egy más után elérhetővé tenni, hogy tudjak rá alkalmazni egy for ciklust. Csak az a baj hogy karaktertömbök nevét csak betűvel adhatom meg.
 4. JOCEE1

  segítség c-ben

  köszi Most már jól működik. Már csak annyi lenne a problémám, hogy ebbe hogyan lehet beágyazni egy kiíratást, amit csak akkor add ki, ha hamis az állítás? na már egy if-el megoldottam nah újabb probléma merült fel. Már egy meglévő tömbből kéne kiíratni a legkisebb értéket. hogyan csináljam? sikerült megoldani ezt is :D
 5. JOCEE1

  segítség c-ben

  Hogy fogalmazzam meg azt c nyelven, hogy pl ha bérünk pl egy számot a felhasználótól pl ha a szám négytől kisebb akkor igaz, ha négytől nagyobb akkor hamis, és ha hamis akkor a program csinálja azt, hogy vissza ugrik a bekéréshez, addig, ameddig igaz értéket nem adunk vissza a programnak. Ez elég nagy fejtörést okoz...
 6. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  köszönöm a segítséget Kr@sstheon1y most már minden jó aktiválva van a windows. Nem gondoltam volna hogy notebookon ilyen kacifántos lesz
 7. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  na mégse lett tökéletes az aktiválás. Addig jó, hogy most szinte végtelenig tart a regisztráció, de viszon olyan mintha lebutult volna a windows. A bejelentkező kép fekete fehér, nincs windows aura, és nem látom a windows élmény indexet. Valami másabb aktivator ?
 8. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  a Windows (7) loader 2.0.1 nem működött, de az extremmel sikerült a regisztrációt meghosszabbítanom 49516 napra . köszönöm a segítséget!
 9. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  na hát ez az aktivator annyiban segített, hogy a regisztrációt visszaállította 30 napra. Másabb aktivatort esetleg tudtok?
 10. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  Nos hát az lenne a gondom hogy, a notimon sehogy se tudom aktiválni a windows 7-tet. 4 féle aktivátort használtam már, mindegyik különböző volt. A negyediknél azonban a gép bepipult. Elvileg még lett volna 26 napom a lejáratig, de most már azt írja ki hogy ma kell aktiválnom, meg kidobja hogy nem eredeti windowsom van, meg hogy szoftvercsalás áldozata lettem, és fekete az asztal háttere. Az utolsó aktivátor a win7vista toolkit volt. Észrevettem hogy mi közben dolgozott a program vele párhuzamossan lefutattat a windows egy parancssort, szoftvervédelem néven. Valamit hogy egyes aktivator azért nem futott le mert nem talált néhány fájlt a windowsban. Tehát most az a kérdésem, hogy mit tegyek? és hogy hogy aktiváljam a windowst?
 11. JOCEE1

  osztályvideó

  [Hidden Content] Megköszönném ha Lájkolnátok
 12. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  kössz a segítséget. Amúgy ilyenkor a gép fogyaszt áramot ?
 13. JOCEE1

  Microsoft Windows 7

  Hy mindenkinek! Néha előfordul a windows 7ben mikor bekapcsolom a gépet nem bootol nem tölt, és egyből bent vagyok a windowsba zárolt állapotban. Mikor meg bejelntkezek akkor se tölt semmit a gép, és egyből tudok dolgozni. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet ezt az állapotot vhogy rendszeresíteni, szóval hogy mindig így induljon a gépem ?
 14. JOCEE1

  Konfigurációk, alkatrészek

  értem am. is úgy terveztem hogy veszek hozzá külön VGA-t de majd akkor ha lsz rá pénzem az Atiba nem vagyok otthon kb meik geforceval megegyező a teljesítménye ? meg hogy kompatibilis e a 2007-2008-as játékokkal ?
 15. JOCEE1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok most össze szeretnék állítani viszonylag jó teljesítményű gépet. alaplap: GIGABYTE GA-MA78G-DS3H proci: AMD phenom x3 8450 ram: DDR2 2*1GB 1066mhz kingmax VGA:Ati radeon HD3200(integrált) vinyó: samsung SATA 320GB mindez összesen 51.000FT (kivéve a vinyó amit már megvettem). Az lenne a kérdésem hogy ez elég erős lenne-e egy Crysis kariberü játékhoz ? meg ha SATA1 vinyóm van az bele megy az alaplapba Meg mi a véleményetek az integrált VGAról? Sztem se vmi csúcs de addig kéne míg nem lesz pénzem egy jobb VGA-ra. És még egy utolsó kérdés: Hogy ennek a gépnek elé lesz-e 400watt? pls írjatok előre is köszi mindenkinek.
×