Jump to content
PirateClub.hu

JOCEE1

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: JOCEE1

  1. Nos hát elég gyakran fogok írni ide szerintem, de máris a lényegre térek. For ciklussal egy olyan programot kéne megírjak, ami bekéri egy tömbnek az elemeit, mind addig amíg egy nullát nem irok a bemenő értéknek. Ez az amit nm tudok összehozni for ciklussal.
  2. JOCEE1

    problémák c-ben

    na már azóta megcsináltam, csak csinálni kellett egy új típust.
  3. JOCEE1

    problémák c-ben

    Az lenne a problémám, hogy több karakter tömböt kéne egy más után elérhetővé tenni, hogy tudjak rá alkalmazni egy for ciklust. Csak az a baj hogy karaktertömbök nevét csak betűvel adhatom meg.
  4. JOCEE1

    segítség c-ben

    köszi Most már jól működik. Már csak annyi lenne a problémám, hogy ebbe hogyan lehet beágyazni egy kiíratást, amit csak akkor add ki, ha hamis az állítás? na már egy if-el megoldottam nah újabb probléma merült fel. Már egy meglévő tömbből kéne kiíratni a legkisebb értéket. hogyan csináljam? sikerült megoldani ezt is :D
  5. JOCEE1

    segítség c-ben

    Hogy fogalmazzam meg azt c nyelven, hogy pl ha bérünk pl egy számot a felhasználótól pl ha a szám négytől kisebb akkor igaz, ha négytől nagyobb akkor hamis, és ha hamis akkor a program csinálja azt, hogy vissza ugrik a bekéréshez, addig, ameddig igaz értéket nem adunk vissza a programnak. Ez elég nagy fejtörést okoz...
  6. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    köszönöm a segítséget Kr@sstheon1y most már minden jó aktiválva van a windows. Nem gondoltam volna hogy notebookon ilyen kacifántos lesz
  7. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    na mégse lett tökéletes az aktiválás. Addig jó, hogy most szinte végtelenig tart a regisztráció, de viszon olyan mintha lebutult volna a windows. A bejelentkező kép fekete fehér, nincs windows aura, és nem látom a windows élmény indexet. Valami másabb aktivator ?
  8. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    a Windows (7) loader 2.0.1 nem működött, de az extremmel sikerült a regisztrációt meghosszabbítanom 49516 napra . köszönöm a segítséget!
  9. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    na hát ez az aktivator annyiban segített, hogy a regisztrációt visszaállította 30 napra. Másabb aktivatort esetleg tudtok?
  10. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    Nos hát az lenne a gondom hogy, a notimon sehogy se tudom aktiválni a windows 7-tet. 4 féle aktivátort használtam már, mindegyik különböző volt. A negyediknél azonban a gép bepipult. Elvileg még lett volna 26 napom a lejáratig, de most már azt írja ki hogy ma kell aktiválnom, meg kidobja hogy nem eredeti windowsom van, meg hogy szoftvercsalás áldozata lettem, és fekete az asztal háttere. Az utolsó aktivátor a win7vista toolkit volt. Észrevettem hogy mi közben dolgozott a program vele párhuzamossan lefutattat a windows egy parancssort, szoftvervédelem néven. Valamit hogy egyes aktivator azért nem futott le mert nem talált néhány fájlt a windowsban. Tehát most az a kérdésem, hogy mit tegyek? és hogy hogy aktiváljam a windowst?
  11. http://www.youtube.com/watch?v=uj8dERqaQe8 Megköszönném ha Lájkolnátok
  12. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    kössz a segítséget. Amúgy ilyenkor a gép fogyaszt áramot ?
  13. JOCEE1

    Microsoft Windows 7

    Hy mindenkinek! Néha előfordul a windows 7ben mikor bekapcsolom a gépet nem bootol nem tölt, és egyből bent vagyok a windowsba zárolt állapotban. Mikor meg bejelntkezek akkor se tölt semmit a gép, és egyből tudok dolgozni. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet ezt az állapotot vhogy rendszeresíteni, szóval hogy mindig így induljon a gépem ?
  14. JOCEE1

    Konfigurációk, alkatrészek

    értem am. is úgy terveztem hogy veszek hozzá külön VGA-t de majd akkor ha lsz rá pénzem az Atiba nem vagyok otthon kb meik geforceval megegyező a teljesítménye ? meg hogy kompatibilis e a 2007-2008-as játékokkal ?
  15. JOCEE1

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok most össze szeretnék állítani viszonylag jó teljesítményű gépet. alaplap: GIGABYTE GA-MA78G-DS3H proci: AMD phenom x3 8450 ram: DDR2 2*1GB 1066mhz kingmax VGA:Ati radeon HD3200(integrált) vinyó: samsung SATA 320GB mindez összesen 51.000FT (kivéve a vinyó amit már megvettem). Az lenne a kérdésem hogy ez elég erős lenne-e egy Crysis kariberü játékhoz ? meg ha SATA1 vinyóm van az bele megy az alaplapba Meg mi a véleményetek az integrált VGAról? Sztem se vmi csúcs de addig kéne míg nem lesz pénzem egy jobb VGA-ra. És még egy utolsó kérdés: Hogy ennek a gépnek elé lesz-e 400watt? pls írjatok előre is köszi mindenkinek.
×
×
  • Create New...