Jump to content
PirateClub.hu

Cukibea

Veterán
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cukibea

 1. Cukibea

  A menzesz és a szex

  Na gyerekek véleményeket várok, hogy ki hogyan szokta csinálni a piros napokban (már aki csinálja ekkor persze, mert kivételek vannak) és ha igen, akkor hogyan tesztek a higénia érdekében.
 2. Cukibea

  Perverzió,neked van ilyen?

  Mondjuk relatív, hogy kinek mi a perverz, de azért leírhatjátok.
 3. Cukibea

  Pár igazság a csókról

  Na hát igen...nekem már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hiányzik egy jó kiadós csókólózás, ami nem olyan, hogy 0,1 másottpercig tart...meg ami nem olyan, hogy csak arcra.....
 4. Cukibea

  Egy kérdés:Ráérsz?

  Ráérsz? : Sokszor említett "nem érek rá sokáig" kijelentés után szokta mondani a haverom, hogy "ráérsz" nah persze...s ekkor már eltellt vagy 5 órányi idő és akkor még egyszer felszólal a kérdés: "ráérsz még egy kicsit, mert....ez az amaz...stb." Képzelem, hogy mi lenne, ha tényleg "ráérne".
 5. Cukibea

  Szex-Index!

  Kinek hány szexuális együttlétre van igénye átlagosan hetente?? Ki mennyire aktív?? :) Ide leírhatjátok :)
 6. Cukibea

  Szex-Index!

  Az jó, hogyha egy pár naponta többször is együtt tud lenni. Náluk látszik, hogy nem nyúgdíjas módra csinálják.
 7. Cukibea

  Mire van szükséged most jelen pillanatban?

  Csörr csörr vastag betű vastag betű :-D
 8. Cukibea

  Szerelmes versek topic!

  Én nem tudok verset írni, inkább a zenében tudom kifejezni az érzéseimet.
 9. Cukibea

  Perverzió,neked van ilyen?

  Szerintem a perverzió az olyan dolog is lehet, hogy olyan dolog izgat fel a legjobban, ami nem átlagos, mint pl a cici meg a kerek fenék, hanem ha mondjuk ez helyett valaki azt mondja, hogy a feketére festett lábkörömre gerjed vagy ilyesmi. Szerintem minden embernek van valami "perverziója", nekem pl a hosszú haj az az tud lenni. Pl ha egy fiúnak "tüsi" haja van, akkor az már nem is tetszik nekem első látásra.
 10. Cukibea

  Megcsalás

  Hát gyerekek ez egy igen igen kényes téma..szerintem a megcsalást sokminden okozhatja és nem biztos, hogy a megcsaló félnek az éhsége az okozó ok. Az viszont igaz, hogy aki megcsalja a másikat az akkor vallja is be. Mondjuk van egy másik mondás is, hogy amit nem tud az ember az nem fáj. Akkor döntsétek el, hogy melyik a jobb.
 11. Cukibea

  Óvszerek, síkosítók és miegymás

  a masszázs olaj az nagyon nem hangzik rosszul..de a testápoló sem rossz..nyam nyam..
 12. Cukibea

  Nyelni vagy nem nyelni?

  Maximo nagyon szép amit írsz, és ez nagyon jó dolog, de szerintem azért néha némi fűszer az jót tud tenni..hiszen tudod: "A répalé jót tesz a bőrnek" wehhehh :D (de vicces kedvemben vagyok ma..pfft..)
 13. Cukibea

  Technikák a kínos csend elkerülésére!

  Szerintem a legjobb dolog ilyenkor egy kiadós csókolózás ésatöbbi.... :rolleyes: ( nah persze, ha már eljutottak olyan szintre..) jó az a néma csend, mert ilyenkor sokmindent el lehet kezdeni csinálni..mint amit már leírtam..khhmm..
 14. Cukibea

  Nyelni vagy nem nyelni?

  NA ja, mert ha lenyeli és utána nem akarja a fiú megcsókolni, akkor nem is a lánytól, hanem saját magától undorodik. Szerintem az ember minden részét, beleértve ezt is szeretni kell, és saját magát is. Az ember úgy teljes ahogy van. Nem szabad undorodni a másiktól, sem önmagától.
 15. Cukibea

  Milyen mobiltelefonod van?

  Nekem most egy jó kis csapcsikos telefonom van, amit szeretek is :P (S.E Z520i)
 16. Cukibea

  Hogyan mondod el neki mit szeretnél?

  Az ember egyszerűen elmondja a másiknak, hogy mire vágyik, de persze kedvesen. Ennyi. :)
 17. Cukibea

  Hol szeretitek/szeretnétek a legjobban csinálni?

  Mindenhol, ahol csak lehet: erdőben, kocsiban, földön, vizen, levegőn..stb.stb. :lol:
 18. Az szerintem is gáz, ha az orgazmust valaki csak játsza, szerintem az nagyon feltűnő és simán le lehet vele bukni, viszont nem mindenkinél egyforma a jelensége. Van akinél nagyon látszik (túlságosan kiizzad, mert izzadós fajta, meg stb.stb.) és van akin meg kevésbé, de attól még az élvezet erőssége ugyanaz marad, mindenkinek más a szervezete. Fontos, hogy az ember őszinte legyen mindíg. :)
 19. Cukibea

  1 Kívánság, Mi lenne az?

  Nagyon-nagyon szép legyen az estém sok-sok pozitív érzéssel és öleléssel szeretgetéssel. :) :rolleyes:
 20. Cukibea

  Milyen zene megy legjobban a szexhez?

  Amúgy a viccet félretéve szerintem is sok jó zene megy a szexhez. Amúgy szerintem a vetkőzős számok jók, meg amik nem vonják el az ember figyelmét a másikról.
 21. Cukibea

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  Most itt két dolog lehet. Az egyik az az, hogy ezt nem azért hoztad létre, hogy segítséget kérj, hanem pont azért, hogy ezzel úgymondd "dicsekedj". Én így látom ezt. Ez kb. olyan mintha létrehoznék egy olyan topikot, hogy "jaj emberek én 300.000 Ft-ot keresek havonta, szerintetek ez normális??", vagy ilyesmi :) Amúgy meg ha valós amit írsz, és ez netán zavarna is, akkor meg én csak azt tudom nekd mondani, hogy ennek örülj és a csajod is örüljön ennek, hogyha ennyire jó a szexuális életetek, és ha ennyire meg akkor megy szexeljetek minden nap, és használjátok ki minden alkalmat erre.
 22. Cukibea

  A pornó hatása a szexre!

  Ezzel nagyon kell vigyázni, mert nagy gátlásokat okozhatsz a másiknak, úgy, hogy te ezt észre sem veszed. Az a helyzet, hogy a nők úgy fogják ezt fel, hogy azért nézitek a sok hülye ribancot a neten, mert nem ad elég látványt a barátnőd, vagy nem elégít ki rendesen. És ez eléggé rossz, ha egy nőnek ezt kell éreznie, mert ez nagyon derrogálja, és erre oda kell figyelni, mert ebből az következhet, hogy majd a barátnőd egy olyan ember társaságában fogja magát jól érezni, aki jobban megnézi, illetve aki több "hűű de szép nő vagy"-ot fog mutatni neki. Nem baj az, hogyha ilyeneket néz az ember, csak ezt akkor kompenzálni is kéne úgy, hogy megdícsérni jobban a baránődet, hogy érezze azt, hogy egyedi, és hogy ő a leg LEG neked, egy nőnek nem csak a "kimutatás" kell, hogy kimutassad azt, hogy ő a legszebb, hanem a szavak is és a bókok. Ezek nagyon fontos dolgok, mert a női lélek sokat ad a "hangokra".Ha ezt érezteted vele, hogy ő a legszebb a számodra, akkor nem fogja zavarni ha ilyeneket nézel. Pl. egyszerű eset amikor megnézel egy nőt a neten, vagy valahol. pl.: "Nézd ezt a csaj, milyen miniben van, egész jól áll neki, de te sokkal szebb vagy, rajtad sokkal jobban állna, mert szép hosszú lábad van, neki meg nincs.." Tehát hogy érezze, hogy ő a jobb. Ennyi a lényege, ezek nagyon fontos dolgok, mert sajna minden nőt nagyon bánt az, ha a párja a sok lim-lomot néz a neten, mert ettől azt érzi az ember, hogy ő nem nyújt elég látványt, és hogy nem elég jó, nem eléggé szép és ettől nem érzi magát a nő 100%-osan nőnek, és akkor már csak "csaj" lesz, ami persze nem a legjobb. :D
 23. Cukibea

  A pornó hatása a szexre!

  A pornó tudja helyettesíteni a nőt, de a nő miért nem tudja helyettesíteni a pornót?? Ez mekkora szar dolog..
 24. Cukibea

  1 Kívánság, Mi lenne az?

  Hát én valahogy sokminent tudnék kívánni, a legkissebb dolgoktól a legnagyobbakig, de ez nem azt jelenti, hogy telhetetlen vagyok, hanem csak azt, hogy nekem is vannak vágyaim, mint ami másoknak is van, csak kérdés, hogy ez kit érdekel (?!?!)
×